Літо-2021: скільки коштує поїхати в інші обласні центри потягом з Тернополя. Чи є квитки море?

Літо-2021: скільки коштує поїхати в інші обласні центри потягом з Тернополя. Чи є квитки море?
  • Літо – пора відпочинку: гори, ліси, море, а можливо, просто поїздка в інше місто. Кожен обирає на свій смак та розсуд і, звісно, гаманець.
  • А щоб він не схуд за одну лише поїздку до бажаного місця відпочинку, можна скористатися одним з найдешевших видів транспорту – потягом.
  • То ж скільки вартуватиме поїхати літом в інші обласні центри, читайте нижче.

Ми подивилися на сайті з продажу квитків онлайн вартість поїздок у інші обласні центри України з Тернополя. Зауважимо, що в різні дні та навіть години вартість поїздки може відрізнятися. Ми ж обрали днем відправлення 26 червня.

Що з квитками на море?

Так, у деякі обласні центри: Житомир, Луцьк, Рівне, Черкаси, Чернігів, прямих маршрутів немає, але туди можна дістатися з пересадкою. Але, наприклад, у Рівне чи Луцьк подорожувати ліпше автобусом чи власним автомобілем. Так ви збережете свій час, оскільки з пересадкою вам доведеться їхати 10-12 годин.

В окуповані частини Донецької та Луганської області, а також в Крим потяги не курсують.

Відео дня

Щодо квитків, то їх поки є вдосталь, навіть на південні напрямки, принаймні, на останні числа червня. Якщо ви бажаєте, то можете подорожувати і в вагонах класу «Люкс», але вартуватимуть квитки в рази дорожче.

Найдорожчі та найдешевші напрямки

Найдорожче подорожувати у віддалені від Тернополя обласні центри, а також у міста, в які немає прямих потягів з плацкартними вагонами, а лише купе та "Люкс".

Найдорожчі маршрути в плацкарті – до Києва та Волновахи, 290 та 261 гривня відповідно, в купе найдорожче доїхати до Харкова, адже доведеться заплатити трохи більше тисячі гривень.

Найдешевше подорожувати у сусідні обласні центри – Івано-Франківськ, Чернівці, Хмельницький, мандрівка вартуватиме до 200 гривень.

Чи можна доїхати в курортні міста з Тернополя

Так, можна. Але стосується це лише великих міст, як Одеса, Миколаїв чи Херсон. Квитки туди коштують 239 та по 227 гривень плацкартом і 609 і по 366 гривень – у купе.

У решту курортних містечок на Півдні України дістатися потягом не вийде, адже залізниці там просто немає. Тому вам доведеться скористатися автобусами, які курсують від залізничних вокзалів або автостанцій у обласних центрах.

У літній час автобуси там курсуватимуть особливо часто. За даними сайтів автовокзалів Одеси, Миколаєва та Херсона, вартість поїздки становитиме від 70 до 200 гривень, залежно від обраного вами міста.

А де ви відпочиватимете літом? Пишіть в коментарях.

 

Читайте також:

Як не переплачувати за проїзд поїздом та які категорії громадян можуть їздити безкоштовно

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
12:22 У яких лікарнях Тернопільщини можна отримати допомогу при інсульті 11:43 На Гайовій та Сахарова ремонтують двори та тротуари. Пишіть в коментарях вулиці, де це необхідно також 11:05 Омбудсмен перевірить дитячу бібліотеку в Тернополі після конфлікту працівниці та переселенців 10:25 В Тернополі чоловік отримав два роки тюрми за те, що чинив опір патрульним Від читача 10:03 На Тернопільщині шукають роботу 554 переселенці 09:37 Електронний кабінет військовозобов’язаного: коли має запрацювати та чи всі повинні створити 09:00 У лікарні помер 21-річний воїн Денис Каразія з Кременецької громади 08:01 Безоплатне житло, виплати та субсидія: як переселенцям отримати допомогу на Тернопільщині 22:00 На Тернопільщині цього тижня дощитиме 21:00 Тютюн, алкоголь, нездорове харчування і гіподинамія: Ляшко назвав загрози для розвитку хвороб 20:00 Жителька Хмельниччини намагалася відкупитися від поліції за п'яну їзду 19:03 Скільки коштує зібрати великодній кошик: як змінилися ціни за рік у Тернополі photo_camera 18:30 Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку - Сергій Надал ( пресслужба Тернопільської міської ради) 18:00 На Тернопільщині зросла захворюваність на ГРВІ, особливо серед дітей 17:15 Мріяв обійняти доньку, яку не бачив понад рік: історія відновлення тернопільського захисника 16:35 Чоловіку, який у Тернополі вивіз тіло померлої матері у валізі в парк, загрожує до трьох років тюрми 16:10 Смерть чоловіка в Настасові: працівнику агропідприємства оголосили підозру у вчиненні наруги над тілом 15:20 Жителів Тернопільської області підозрюють у незаконному видобутку піску на понад 40 млн грн play_circle_filled photo_camera 14:30 Нові катальпи біля парку «Сопільче»: як виглядають і скільки коштували? photo_camera 13:55 Підозрюваним у нападі на поліцейських оголосили нове обвинувачення і взяли під варту
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up