Орест Зуб уже відвідав 80 країн

Орест Зуб уже відвідав 80 країн
— Інтернет дає можливість працювати дистанційно, — каже Орест Зуб. — Я кайфую від того, чим займаюся. Багатьом здається, що це нереально. Своєю діяльністю я хочу показати, що це можливо
  • Успішний підприємець, мандрівник та блогер планує об’їхати весь світ за найближчих 10 років.
  • Він працює дистанційно за допомогою інтернету і хоче довести всім, що заробляти онлайн реально

 

 

Як ефективно організувати свій час та роботу, здійснювати мрії, подорожувати світом, знає український мандрівник, блогер, підприємець-мільйонер Орест Зуб. П’ять років тому він залишив роботу юриста і змінив своє життя. За цей час відвідав 80 країн світу і паралельно проводить тренінги з тайм-менеджменту, організації подорожей самостійно, ведення онлайн-бізнесу. Оресту 29 років, він львів’янин.

11 січня у книгарні «Є» відбулася презентація книги Ореста Зуба «Формула продуктивності». 

Зібрав 100 прийомів

Відео дня

На сторінках книги «Формула продуктивності» зібрано понад 100 прийомів, методів, технік та інших фішок із тайм-менеджменту, самомотивації, а також персональної продуктивності, покликаних допомогти упорядкувати всі накопичені справи, визначитися з пріоритетами, реалізувати заповітні мрії та й загалом організувати собі цікаве життя.

— Під час читання вам відкриватимуться нові горизонти, а коли ви перегорнете останню сторінку, то будете готові сформувати власну формулу продуктивності, — обіцяє Орест Зуб.

Хоче допомогти 1930 людям

Орест Зуб каже, що у нього є дві місії, які визначають вектор його діяльності. Перша - це бажання відвідати всі країни світу.

— Це проект непростий та довготривалий. Наразі я переступив трохи далі, ніж третина цього шляху — це 80 країн, - каже Орест. — Впродовж найближчих 10 років планую відвідати всі країни у світі. Серед українців таке нікому не вдавалося. В професійному плані я займаюся тим, що допомагаю людям просувати їхні продукти та послуги за допомогою інтернету. Тому я вирішив, що хочу допомогти започаткувати або розвинути комерційну діяльність щонайменше 1930 людям. Це мене надихає рухатися в тому напрямку вперед і вперед. Чому така цифра? Тому що у світі офіційно є 193 країни. Але 193 людини або бізнеси – це для мене маленька ціль, 19 тисяч – закруто. От я дописав нулик - якраз нормально.

Зараз Орест Зуб розвиває три онлайн-проекти, у його команді працюють п’ятеро чоловік.

Це блог https://openmind.com.ua/ - про особистісний розвиток, подорожі, онлайн бізнес, http://unistudy.org.ua – онлайн-платформа для української молоді про навчання, стажування і роботу за кордоном та англомовний онлайн-путівник по Україні.

- Працюючи щодня, я подорожую разом із дружиною майже 200 днів у році упродовж останніх п’яти років, - каже блогер. — Чому? Тому що інтернет дає можливість працювати дистанційно. Я кайфую від того, чим займаюся. Багатьом здається, що це нереально. Своєю діяльністю я хочу показати, що це можливо. Якщо ми озирнемося на open our mind, то ми побачимо, що є достатня кількість людей, які ефективно працюють в Україні, заробляють гроші та розвиваються професійно, збагачуючи суспільство. Тому насправді все можливо. Хоч моє життя може виглядати, як казка: робота за комп’ютером в аеропорту Токіо, оренда квартири на березі океанів... Але це лише зовнішня картина. Дуже часто ми не задумуємося, що стоїть за цим всім. А зазвичай це сумлінна робота. Я не хочу, щоб хтось помилково думав, мовляв, класно йому, він їздить, сидить із комп’ютером біля моря і розказує нам, як треба жити. Нічого подібного. За тим всім стоїть активна діяльність. Важливо розуміти, що так було не завжди. Коли я тепер озираюся назад, то кажу собі, що не знаю, чи зміг би так ще раз.

У книзі — досвід

Орест Зуб пригадує моменти, коли познайомився зі своєю дружиною і вони обоє працювали над тим, щоб рости.

— Тоді вона заробляла дві тисячі гривень, я — три. Ми намагалися реалізовувати наші мрії, потроху це виходило, що, зрештою, вилилося в цій книзі, - каже він. - Тут я описав багато своїх напрацювань, ідей, які підтверджені практикою. Це не демагогія, не порожні слова. Якщо постане питання, як це все можливо, треба звідкись починати. І основним є не це – навчився маркетингу або розібрався в тому, як робити сайти. В основі є тайм-менеджмент, про який ми так багато чули і про який є купа книг. Головна ідея полягає в тому, щоб робити те, що напряму приводить до результату в той момент, коли це потрібно, те, що потрібно, і незалежно від того, хочемо ми займатися цим у ту мить чи не хочемо. Основа полягає в тому стержні, який примушує піднятися і взятися за справу. В книзі є 136 сторінок і більше ніж 100 різних прийомів, які ми використовуємо для того, щоб налаштувати себе на робочий ритм. Тобто це проста навичка, яку можна виховати у собі, як будь-що інше. Це неможливо осягнути за один день. Прочитавши книгу, ви станете на початку того шляху і зрозумієте, що далі треба впроваджувати в життя. Без дії немає результатів. У цій книзі є інструменти, а вам залишається вирішувати, скористатися ними чи ні.

Записуйте свої мрії

Щоб втілення мрії було ефективним, Орест Зуб радить прислухатися до себе. А також щодня, перш ніж зайнятися буденними справами, виділяти по декілька годин для роботи над своїм проектом.

— Ми всі живемо в такому середовищі — робота, діти, дім, навчання, крутимося, наче білка в колесі і не маємо часу, щоб зупинитися, подумати, - каже Орест Зуб. - Для того, щоб видихнути більше повітря і почати рухатися швидшими кроками, нам треба умовно перейти на якийсь інший рівень атмосфери. Найцікавіше те, що якщо ви піднімаєтеся на інший рівень, де товчеться менше людей, дихати стає вільніше.

Щоб мрії якнайшвидше ставали реальністю, потрібно їх записувати, радить мандрівник.

— Що я роблю в такій ситуації? Я беру аркуш паперу чи відкриваю текстовий файл і записую все, що хочу зробити, - каже він. — Я впевнений, що в кожного є якийсь проект, мрія, бажання, які ви хотіли б реалізувати. І зазвичай ці речі є дуже об’ємними, до них страшно підступитися. Що робити? Діліть вашу перспективну діяльність на частини, які ви можете подолати за раз. У цьому - фішка продуктивності і доведення справ до кінця.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • Austin Macdonald

    Ну и дурак!

    тойво reply Austin Macdonald

    обоснуй свій базар.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками Від читача 11:51 День кар’єри в ЗУНУ: крок у професійне майбутнє 15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled 14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує 14:10 У Тернополі 19 квітня падав сніг. Яку погоду чекати найближчими днями photo_camera 13:37 На Тернопільщині 19 квітня діятимуть графіки відключення світла для підприємств 13:05 «На щиті» повернувся захисник Сергій Михалко з Почаївської громади. Вічна пам'ять Герою! 12:18 Посмертно шестеро захисників отримали звання «Почесний громадянин міста Тернополя» 11:36 Волонтерка Христина Феціца пояснила, чому вирішила відмовитися від депутатства 11:03 Мобілізація автомобілів: що варто знати про новий закон. Для «20 хвилин» коментує юрист 10:18 Найнижчі пенсії в Україні отримують мешканці Тернопільської області (РЕЙТИНГ) 09:40 Що з реабілітаційним центром на Чумацькій, на який виділяли 8 мільйонів 09:02 Ранкові обстріли Дніпропетровщини. Є загиблі та постраждалі, серед яких — діти 08:01 Чи варто в найближчі дні чекати потепління в Тернополі та області 22:01 «У ногу прилетів осколок боєприпаса»: 47-річний захисник з ампутацією проходить реабілітацію у Тернополі 21:03 Мрію повернутия до Тернополя: де зараз американський співак який виступав у центрі міста play_circle_filled photo_camera 20:01 У Тернопільському музеї влаштували Великодню майстерню photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up