Десятки тернополян прийшли послухати мільйонера та блогера Ореста Зуба

Десятки тернополян прийшли послухати мільйонера та блогера Ореста Зуба
  • Презентація книги Ореста Зуба «Формула продуктивності» відбулася у Тернополі в книгарні «Є» 11 січня.
  • На зустріч з молодим мільйонером, мандрівником, блогером прийшли десятки тернополян. До речі, надрукувало його книгу тернопільське видавництво «Мандрівець».

 

Презентація книги вже відбулася у Львові, а далі автор з виданням поїдуть до Івано-Франківська, Дніпра, Харкова та Києва. Саме у цих містах є найбільша кількість читачів блогу Ореста Зуба openmind.com.ua. Це україномовний блог про саморозвиток, мандри та віддалену роботу або дистанційний бізнес, який має аудиторію понад 50 тисяч людей.

На сторінках книги «Формула продуктивності» зібрані понад 100 прийомів, методів, технік та інших фішок із тайм-менеджменту, самомотивації, а також персональної продуктивності, покликаних допомогти упорядкувати всі накопичені справи, визначитися з пріоритетами, реалізувати заповітні мрії та й загалом організувати собі найяскравіше життя. Під час читання вам відкриватимуться нові горизонти, а коли ви перегорнете останню сторінку, то будете готові сформувати власну Формулу Продуктивності, обіцяє Орест Зуб.

Директор видавництва «Мандрівець» Богдан Фенюк каже, що спершу скептично поставився до молодого амбітного автора. Але тепер зізнається, що і сам керується порадами, написаними у книзі. Та й аншлаги на презентаціях свідчать про популярність Ореста Зуба серед молоді.

Відео дня

— Цю книжку прочитав чоловік моєї доньки і вона сказала мені, що після того він відмовився від певних речей, які за словами Ореста, забирають енергію, - розповідає пан Фенюк. - Від чого саме відмовився мій зять, я не цікавився. Але мені стало цікаво те, що покращився бюджет сім’ї моєї доньки. І тепер я з нетерпінням чекаю поки цю книжку прочитає мій другий зять.

Під час зустрічі з тернополянами Орест Зуб розповів, як ефективно організувати свій час та роботу, здійснювати мрії, подорожувати світом. Про це читайте у наступних публікаціях 20minut.ua.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Piter Savka

    На чому він той мільйон заробив ??  Шось я про такий блог навіть ніколи не чув.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми 10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак 10:10 25 квітня на двох вулицях у Тернополі не буде води 09:30 Воював з окупантом майже два роки: Збаразька громада втратила захисника Ігоря Войціховського 09:02 У Тернополі «вар'яти» презентують нову гумористичну програму
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up