Противники торф'яних котелень програли суд

Противники торф'яних котелень програли суд

На судовому засіданні 3 липня йшлося про визнання недійсним договору спільної діяльності між ТОВ "Тернопільтепло" та КП "Тернопільміськтеплокомуненерго". 

- Саме на підставі цього договору вони здійснювали проектну документацію, розробляли всі документи, отримали висновок експертизи, будували і палили котельні, - каже голова ініціативної групи проти котелень на торфі в Тернополі Юлія Мамчак. - Якщо його розірвати, то в них не буде підстав на роботу взагалі. Ми знайшли ряд порушень в договорі, всіх їх вказали в позовній заяві і чекаємо на рішення суду. 

Перед засіданням суду активісти були переконані, що рішення суду буде на їхню користь. Проте після судових дебатів, доводів сторони відповідачів суд не задовільнив позов. 

Відео дня

Представники ТОВ "Тернопільтепло" та КП "Тернопільміськтеплокомуненерго" доводили, що ті порушення, які наводять позивачі, не мають жодного відношення до визнання договору недійсним. 

Докази всіх сторін дивіться на відео нижче.

Разом з захисником Юлія Мамчак подаватиме апеляцію, бо вважає, що доказова база була достатньою, щоб з'ясувати, що при укладенні та підготовці договору були порушення.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (4)
  • Ната Лия

    в неправовій державі ,вирішувати проблеми у суді,це марна справа.В Украіні ,хто платить ,той і виграє суд.Нічого не змінилося,як була влада бандитська,так вона і залишилась!
  • 777

    Наївні

    dream dream reply 777

    Дітлахи вирішили погратися у політику...

    Сергій reply dream dream

    Як що одні "дорослі" не можуть, чи не хочуть, захистити майбутнє своїх дітей від того що інші "дорослі", заради власної вигоди "забили" на виконання екологічних, будівельних, статутних норм, то до справи беруться "дітлахи", і політика тут ні до чого! І сарказм тут ні до чого! Хочете допомогти - підтримайте, знаєте як краще - підкажіть, а триндіти не мішки носити!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами) 09:30 «На щиті» повертається додому захисник Степан Шумило з Лановеччини 08:50 У Тернополі 28 березня на кількох вулицях тимчасово вимкнули електрику 08:00 Сьогодні, 28 березня: яке сьогодні свято та чим цей день запам’ятався в історії 22:00 На Тернопільщині — штормове попередження 21:00 Монастир на Тернопільщини визнали культурною спадщиною національного значення 20:00 Маленькі кременчани виготовили солодощі для захисників 19:00 У Тернополі відкриють виставку вишитих картин-стацій 18:00 Понад 1,2 млн грн збитків завдали під час ремонту доріг у Заліщиках 17:03 Погроза вбивством, крадіжка та угон авто: просив не відправляти до тюрми, аби повернутись на службу 16:35 Сиротами залишились двоє синів... Родина Руслана Біленького просить підтримати петицію
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up