Партнер рубрики Погода

Погода на найближчі дні: мокрий сніг, сильний вітер та мряка

Погода на найближчі дні: мокрий сніг, сильний вітер та мряка
  • Тиждень явно хоче сподобатися листопаду і тому найближчими днями відчуємо усі "принади" глибокої осені.
  • На Україну суне атмосферний фронт. Синоптики прогнозують, що буде холодно.

«Буде в Україні холодно. Вночі 0-5 морозу, на Сході до -5-7 градусів.  Вдень +1+3 градуси, на Сході від 2 морозу до 2 тепла. На Півдні +6+10 градусів. На Заході +8+13 градусів», — повідомляє на своїй сторінці у "Фейсбуці" синоптик Наталка Діденко.

За її прогнозами, на сході — дощ та мокрий сніг із сильним східним вітром. На решті території поки що без істотних опадів, максимум противна мряка. У середу, 14 листопада із заходу прийде атмосферний фронт і принесе у наші західні області переважно дощ, на Північ та подекуди в Центр мокрий сніг. 

- Одягайтеся тепло, налягайте на вітамінні та яскраві продукти, не залежуйтеся в хатах, якраз пора шастати музеями, кіно та зустрічатися за тісними столами із подружками у теплих кафе, - пише пані Діденко.

Відео дня

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків Від читача 15:12 На Тернопільщині є робота для більш як півтори сотні працівників медичного напрямку 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми 10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак 10:10 25 квітня на двох вулицях у Тернополі не буде води 09:30 Воював з окупантом майже два роки: Збаразька громада втратила захисника Ігоря Войціховського 09:02 У Тернополі «вар'яти» презентують нову гумористичну програму 08:02 Чому чоловіків обмежили в консульських послугах і коли їх відновлять 22:04 У поминальні дні не варто залишати на гробах паски і яйця. То що потрібно померлим, пояснюють священники 21:01 Віктор Павлік побував в рідній Теребовлі і поскаржився на... міст photo_camera 20:00 Теплиці, майонез і дитячий клуб: історії трьох бізнесів, які переїхали на Тернопільщину play_circle_filled photo_camera 19:30 24 квітня у мікрорайоні «Пронятин» не буде води 19:03 Вісім років судиться з поліцією: тернополянин вимагає покарання для патрульних та компенсації photo_camera 18:06 Таксі у Тернополі: порівняли тарифи різних сервісів виклику авто photo_camera 17:20 У бучацькій школі діти били та цькували однолітків. Хто понесе відповідальність
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up