Сороколіта, Турського і Навроцького знову не впускають на сесію міськради

Сороколіта, Турського і Навроцького знову не впускають на сесію міськради

Сесія 18 серпня вже вкотре починається із сутичок під стінами міськради.  Тут зібралося багато людей – поліція, виборці, депутати, представники «Свободи» та приїжджі гості.

Троє депутатів міськради екс-свободівців Ігор Турський, Роман Навроцький та Іван Сороколіт намагаються увійти у приміщення міськради. Та представники «Свободи» та охорона міськради їх не впускають. Через це і виник конфлікт. Депутати пишуть заяву про порушення.

- Ми діючі депутати, йдемо на сесію, а нам перешкоджають. Окремі політикани блокують вхід і це їх не красить перед виборцями, - каже Іван Сороколіт. 

 

Відео дня

Станом на 9.14 у сесійній залі зареєструвалися 24 депутати, сесія розпочала свою роботу. Люди та поліція, які зібралися під міськрадою, не розходяться.

Трьох депутатів на сесію так і не впустили, дорогу їх перегородили нардеп Михайло Головко та Володимир Стаюра. До речі, в Ігоря Турського сьогодні день народження. Сбободівці навіть заспівали йому "happy birthday to you", але на сесію міськради не пропустили. 

Нагадаємо, на на попередній сесії сутички були серйознішими. Трьох екс-свободівців виштовхували з міськради, доходило до бійок, хтось застосував перцевий газ. А також під місьрадою пікетували тернополяни, які проти будівництва торф'яних котелень. У знак протесту активісти підпалили торф. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Герасимчук Ростислав

    Гнати ту пошесть промоскальську звідци, це зрадники свого народу, запроданці, пане Надал, адекватні думаючі люди в цьому місці за Вас.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 У місті на Тернопільщині відновили дзвін старовинного годинника на ратуші 20:00 На вулиці Батьківського двоє тернополян зробили стихійне сміттєзвалище — як відповідатимуть 19:03 Через обмеження тепер затори: чи ремонтуватимуть аварійний міст біля технічного університету photo_camera 18:25 У Тернополі розшукують молоду жінку Від читача 22:29 Тумба Кварцит 110 18:00 Сенатору США, який має чортківське коріння, присвоїли звання «Почесний громадянин Чорткова» 17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up