Свободівці тримають інтригу чи буде цирк на сесії у п’ятницю

Свободівці тримають інтригу чи буде цирк на сесії у п’ятницю

У Тернополі вже півроку не можуть розпочати сесію міськради без цирку: бійки, крики, звинувачення, гості з інших міст, поліція, собаки, активісти, вибиті двері та перцевий газ.

Як розпочнеться чергова сесія міської ради 18 серпня та які питання мають вирішити "20 хвилин" відповіли троє з опитаних нами семи голів фракцій.

Володимир Місько, фракція політичної партії Партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність».

- Ми налаштовані на роботу, це буде святкова сесія, присвячена Дню міста.  За запропонованим порядком денним є не дуже багато господарських питань, оскільки ми дуже плідно попрацювали минулі рази. Сподіваємося, що здоровий глузд нарешті переможе, і під час цієї сесії буде покладено край усім протистоянням та непорозумінням. За півроку всі вже втомились від цього неподобства в міській раді. Ми на стороні тернополян, але в будь-якому випадку діятимемо в межах правового поля, а не кулаками.  А використовувати настрої тернополян на свою користь з боку політичних партій вважаємо неприпустимим.

Відео дня

Назарій Редьква, фракція ВО «Свобода»:

Чи будуть сутички під міською радою цього разу свободівці поки не коментують. Голова фракції каже, "Свобода" налаштована на конструктивну роботу.
 
- 18 серпня на сесії Тернопільської міської ради розглянуть ряд важливих питань, зокрема бюджет міста Тернополя, затвердження програми Турбота на 2016-2018 роки, звіт управління освіти і науки, звіт директора об'єднання парків культури і відпочинку, а також нагородження відзнаками Тернопільської міської ради кращих мешканців міста Тернополя. Ці питання є дуже важливими для тернополян.

Андрій Грицишин, фракція політичної партії «Об‘єднання «Самопоміч»:

- Чи не найважливішими є прийняття змін до бюджету та земельні питання, тому наш обов’язок перед тернополянами - прийняти правильне рішення.  Щодо  сутичок, то поки ми не отримували жодної інформації. Якщо минулого разу були заклики приходити на акцію протесту в Фейсбуці і в ЗМІ, то поки що все "тихо". Найбільше обурює, що в порушення закону ні правоохоронці, ні суди не втручаються. Чинних депутатів не пускають на сесію, таким чином перешкоджаючи їх діяльності. Ми писали звернення в правоохоронні органи з проханням розібратися, але досі нема жодної відповіді. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (4)
  • Anonymous

    свободівці свої амбіції відстоюють, а не людей
  • валерія

    не всіх дурних війна забрала
  • Діонісій

    є клоуни так і буде цирк !
  • Перший Святослав

    "Д Я КУ УУ У У ЄМ О"!!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled Від читача 22:30 В новому мікрорайоні "Північний" жителі кількох будинків можуть залишитись без під'їзної дороги 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські затримали 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками 15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled 14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує 14:10 У Тернополі 19 квітня падав сніг. Яку погоду чекати найближчими днями photo_camera 13:37 На Тернопільщині 19 квітня діятимуть графіки відключення світла для підприємств 13:05 «На щиті» повернувся захисник Сергій Михалко з Почаївської громади. Вічна пам'ять Герою! 12:18 Посмертно шестеро захисників отримали звання «Почесний громадянин міста Тернополя» 11:36 Волонтерка Христина Феціца пояснила, чому вирішила відмовитися від депутатства 11:03 Мобілізація автомобілів: що варто знати про новий закон. Для «20 хвилин» коментує юрист 10:18 Найнижчі пенсії в Україні отримують мешканці Тернопільської області (РЕЙТИНГ) 09:40 Що з реабілітаційним центром на Чумацькій, на який виділяли 8 мільйонів 09:02 Ранкові обстріли Дніпропетровщини. Є загиблі та постраждалі, серед яких — діти 08:01 Чи варто в найближчі дні чекати потепління в Тернополі та області
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up