Партнер рубрики Події

Тернопіль отримав ще одного народного депутата

Тернопіль отримав ще одного народного депутата

ЦВК своєю вчорашньою постановою № 363 визнала обраним народним депутатом України тернополянина Андрія Шараськіна.

Про зміни в депутатському корпусі Верховної Ради повідомляють на сайті ЦВК.

Тут оприлюднили текст постанови від 10 жовтня 2020 року № 363.

У ній йдеться, що Аліна Свідерська, яка мала бути нардепом за списком партії "Голос", не подала вчасно документи, тому депутатського мандата не набула. Тож ЦВК визнала обраним народним депутатом 43-річного Андрія Шараськіна.

Відео дня

Юристка Аліна Свідерська була зареєстрована кандидатом у народні депутати України, включених до виборчого списку Політичної Партії “ГОЛОС”, у загальнодержавному багатомандатному виборчому окрузі на позачергових виборах народних депутатів України 21 липня 2019 року під № 19.

Згідно з постановою Центральної виборчої комісії від 8 липня 2020 року № 132 Свідерську А.В. визнано обраною народним депутатом України.

8 жовтня сплив визначений ЦВК строк для подання документів, необхідних для реєстрації народним депутатом України. Проте до 8 жовтня 2020 року включно Свідерською А.В. для реєстрації її народним депутатом України не подано до Центральної виборчої комісії документів.

В разі невиконання особою, обраною народним депутатом України, у строк, зазначений у частині другій цієї статті, вимог частини першої вказаної статті Закону Центральна виборча комісія приймає рішення про визнання її такою, яка не набула депутатського мандата, та визнає обраним народним депутатом України наступного за черговістю кандидата в народні депутати України у виборчому списку відповідної політичної партії, йдеться у постанові ЦВК.

Наступним за черговістю у виборчому списку Політичної Партії “ГОЛОС” є Шараськін Андрій Андрійович, включений до виборчого списку під № 20.

Враховуючи викладене, Центральна виборча комісія зокрема постановляє:

1. Визнати обрану народним депутатом України в загальнодержавному багатомандатному виборчому окрузі на позачергових виборах народних депутатів України 21 липня 2019 року Свідерську Аліну Валеріївну такою, яка не набула депутатського мандата.

2. Визнати обраним народним депутатом України в загальнодержавному багатомандатному виборчому окрузі на позачергових виборах народних депутатів України 21 липня 2019 року: Шараськіна Андрія Андрійовича.

Андрій Шараськін - український політик, актор, режисер, солдат. Народився 20 вересня 1977 року, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, керівник, ПП “Театральна компанія Андрія Шараскіна”, член Політичної Партії “ГОЛОС”, проживає в місті Тернополі, судимість відсутня.

Під час війни на Донбасі отримав позивний "Богема", перебуваючи на чолі однієї з бойових рот «Правого сектора». Командир роти кіборгів Донецького аеропорту, нагороджений орденом "За мужність" ІІІ ступеня.

З 16 травня є членом партії "Голос", включений до виборчого списку під № 20, повідомляє "Вікіпедія".

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (5)
  • Іванна Тріщук

    Вітаю!
  • Оксана Вагіна

    Певне буду за Голос голосувала) Все решта- шахраї

    Тарас reply Оксана Вагіна

    Типові маріонетки

    Оксана Вагіна reply Тарас

    Ваш вибір?
  • Валєра Правдоруб

    Мерседеси квартири.. гроші
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
08:02 Чому чоловіків обмежили в консульських послугах і коли їх відновлять 22:04 У поминальні дні не варто залишати на гробах паски і яйця. То що потрібно померлим, пояснюють священники 21:01 Віктор Павлік побував в рідній Теребовлі і поскаржився на... міст photo_camera 20:00 Теплиці, майонез і дитячий клуб: історії трьох бізнесів, які переїхали на Тернопільщину play_circle_filled photo_camera Від читача 13:35 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 19:30 24 квітня у мікрорайоні «Пронятин» не буде води 19:03 Вісім років судиться з поліцією: тернополянин вимагає покарання для патрульних та компенсації photo_camera 18:06 Таксі у Тернополі: порівняли тарифи різних сервісів виклику авто photo_camera 17:20 У бучацькій школі діти били та цькували однолітків. Хто понесе відповідальність 16:40 Заснував сімейну майстерню дронів та допомагає ЗСУ: історія 21-річного тернополянина 16:05 Чи будуть в Україні додаткові вихідні на Великодні свята 15:28 Із 23 квітня тернополянам можуть вимикати світло у «пікові» години 14:55 Біля Тернополя зіштовхнулися автобус та бус: є постраждалі 14:40 У Тернополі віддали честь полеглому Героєві під час руху колони «На щиті» (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 14:15 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 13:36 Тернополянин зняв в оренду неіснуюче житло. Як дізнатись чи квартира, яку ви знайшли — реальна 12:56 Українські консульства в Польщі та інших країнах призупинили роботу з чоловіками мобілізаційного віку 12:22 У яких лікарнях Тернопільщини можна отримати допомогу при інсульті 11:43 На Гайовій та Сахарова ремонтують двори та тротуари. Пишіть в коментарях вулиці, де це необхідно також 11:05 Омбудсмен перевірить дитячу бібліотеку в Тернополі після конфлікту працівниці та переселенців
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up