Як думаєте, чи будуть сьогодні дебати на стадіоні? (опитування)

Як думаєте, чи будуть сьогодні дебати на стадіоні? 
 (опитування)

Кандидат у Президенти Петро Порошенко збирається сьогодні, 14 квітня вийти до громадян України на дебати на НСК «Олімпійський». Туди запросив і опонента Володимира Зеленського. Напруга зростає: як думаєте, чи відбудуться дебати на стадіоні?

Прес-служба НСК «Олімпійський» підтверджує, що Президент Порошенко 14 квітня о 14 годині проведе «зустріч з журналістами». Можливо, вона почнеться саме о 14.14, коли кандидат Зеленський, як і обіцяла його команда, на дебати не з’явиться. Тож і буде «зустріч», а не дебати, на які так чекає Україна.

Нагадаємо, що раніше Володимир Зеленський заявив, що дебати з Порошенком мають відбутися на стадіоні «Олімпійський», але 19 квітня. Петро Порошенко погодився на це, але нагадав, що згідно з законом про вибори Президента, вони мають відбуватися на базі Суспільного телебачення із трансляцією на всіх телеканалах.

Порошенко запропонував Зеленському провести дебати на НСК «Олімпійський» 14 квітня. Він також підкреслив, що готовий прийти на стадіон і 19 квітня, але за винятком того часу, коли будуть дебати на Суспільному телебаченні.

Відео дня

 

Опитування

Чи відбудуться 14 квітня дебати на стадіоні між Порошенко та Зеленським?

 

ДОВІДКА

Як передбачає стаття 62 закону про вибори Президента, теледебати проводяться в останню п’ятницю перед днем повторного голосування між 19 та 22 годинами в прямому ефірі, тривалістю не менше 60 хвилин.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (194)
  • Алла Чемна

    Не людей слід звинувачувати у виборі Зеленського ,- це результат роботи Свинарчука-Порошенка! Україна за часів засновника Партії Регіонів Порошенка , стала найбіднішою та найкорумпованішою країною Європи.7-м мільйонів українців отримують пенсію в розмірі 1500-1900 грн./міс.https://www.youtube.com/watch?v=fS2Aj9M7AJc (відео додивіться до кінця - в другій половині сльози пенсіонерів з усієї України(стаж роботи кожного від 40-ка років). Слава олігархічній Україні !

  • Бульба

    Проблема нашого народу полягає в тім , що ми все знаємо але нічого не робимо!!!
    Розвели тут димагогію . Ви , що всі думаєте , що президента виберемо і наступного дня всі заживемо як в німетчині? Люди сміття викидають поза смітники, єхидно при цьому посміхаючись!! Вкрай вже охиріли всі.
    Хочу щоб було ще гірше ніж є!!!
  • Natalia Palukh

    вчора на 1+1 був ролик (напевно від Зе) що дебати будуть 19.04.
  • Andriy Chepil

    В першому турі виборів  - відбулась «тиха революція» - влада обісралась і зробила висновки - це ми бачимо. Тепер голосуємо з розумом, а не за якийсь артикль «the»

    Герасимчук Ростислав reply Andriy Chepil

    Ольга Василівна reply Andriy Chepil

    Свинарчук НАШ президент!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 У місті на Тернопільщині відновили дзвін старовинного годинника на ратуші 20:00 На вулиці Батьківського двоє тернополян зробили стихійне сміттєзвалище — як відповідатимуть 19:03 Через обмеження тепер затори: чи ремонтуватимуть аварійний міст біля технічного університету photo_camera 18:25 У Тернополі розшукують молоду жінку Від читача 22:29 Тумба Кварцит 110 18:00 Сенатору США, який має чортківське коріння, присвоїли звання «Почесний громадянин Чорткова» 17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up