“Батьківщина” презентувала претендента на мерське крісло та першу п’ятірку кандидатів до міської ради Тернополя (політична агітація)

“Батьківщина” презентувала претендента на мерське крісло та першу п’ятірку кандидатів до міської ради Тернополя (політична агітація)

У четвер, 1 жовтня, в приміщенні готелю “Тернопіль” відбулася пресконференція, на якій була представлена перша п’ятірка кандидатів у депутати до Тернопільської міської ради від партії “Батьківщина”.

Претенденти на депутатські мандати представили своє бачення розвитку міста, а представники ЗМІ мали змогу поставити їм питання.

Під час презентації, голова міської організації ВО “Батьківщина” Микола Сліпченко акцентував увагу присутніх на професійному досвіді і незаплямованості кандидатів. За його словами в суспільстві є запит як на нові обличчя в політиці, так і на фаховість та професійну підготовку політиків.

“Я гордий бути тут з тими людьми і відчуваю себе частиною команди, яку мені вдалося об'єднати на найближчих 5 років. Цього року ВО “Батьківщина” на місцеві вибори йде під загальним гаслом: “Єдина надійна команда Батьківщина”. Ми підбирали цю команду по особистих якостях, по набору професійних компетенцій, які будуть достатніми для того, щоб змінити Тернопіль на краще”, - зазначив голова організації.

Відео дня

Окремої уваги заслуговує виступ кандидата на посаду міського голови Тернополя Леоніда Бицюри, який йде другим номером у партійному списку партії до міської ради.

Леонід Олексійович дав фахову оцінку стану справ у Тернополі та провів загальний аналіз перспектив міста і області в цілому.

“Вважаю, що першими кроками на посаді міського голови буде повне перезавантаження влади і повна реорганізація структур Тернопільської міської ради. В першу чергу це стосуватиметься блоку містобудування, архітектури, ресурсного забезпечення і галузі освіти. Місто, яке ставить перед собою амбітні завдання, має мати модернізовану систему управління, яка буде складатися з фахівців, які пройдуть відповідно діагностику на профпридатність і будуть підібрані за критеріями власної мотивації. Для них робота має бути місією, як свій персональний внесок в розбудову Тернополя”, - зазначив пан Леонід.

На його думку, має бути переформатований економічний блок, який повинен стати не статистичним органом, а дієвою структурою, яка “вміє, знає, може, має досвід спілкування з економічним сектором, бізнес середовищем та інвесторами”, які чекають на сигнал, щоб зайти в місто Тернопіль.

“На жаль, Тернопіль втрачає свою інвестиційну привабливість, і ті підприємства, які мали бути збудованими на території Тернопільщини, заходять в інші міста. Для нас це не просто втрата економічних, бюджетних можливостей. Це велика втрата перспектив. В мене є багато напрацювань не тільки в тих сферах, які відносились до моїх професійних обов'язків. Я мав відношення до формування Тернопільської об'єднаної територіальної громади на старті до якої критично відносилося керівництво Тернопільської міської ради. Я достатньо підготовлений до того, щоб очолити місто і повести його у зрозумілому напрямку”.

Повний відеозапис пресконференції:

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя 09:05 Студентка з Тернополя перемогла на чемпіонаті України з боксу
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up