«Проблем багато, але все під силу людям, об’єднаних спільною метою», - Богдан Брич (політична агітація)

«Проблем багато, але все під силу людям, об’єднаних спільною метою», - Богдан Брич (політична агітація)

Богдан Брич – активний учасник Революції Гідності, був поранений під час сутичок з «Беркутом», член «Ініціативної групи поранених на Майдані», громадський активіст, в. о. старости села Гаї-Шевченківські.

Мої пріоритети: порядність, чесність, закон, інновації.

Хочу змінити життя довкола себе. Гадаю, з селом вийшло, можливо, не все, що хотілось, але концептуально одне з найкорумпованіших сіл змінилося, стало прогресивнішим, прозорішим. Думаю, з містом теж вийде!

Про життєдіяльність Тернополя.

Відео дня

Звісно, потрібно залучати інвестиції, розбудовувати інфраструктуру, покращувати зону комфорту громадян, але є і конкретні речі, які потрібно зробити: сміттєпереробний завод, чистка озера, об’їзні шляхопроводи… Все це потрібно робити. Також раз і назавжди потрібно позбутись практики хаотичної забудови Тернополя. Потрібна концептуально нова архітектурно-земельна доктрина, коли земельні ділянки, або право їх оренди продаються на відкритих аукціонах. Щоб молоді будівельники і підприємці, а разом з ними і архітектори та проектанти могли розпочати та успішно вести бізнес, а це, в свою чергу, приведе до зростання конкуренції і зменшення цін на житло.

Проблем багато, але все під силу людям, об’єднаних спільною метою.

Тим паче, що команда “Батьківщини” нестримно омолоджується, нові молоді, професійні люди, нові погляди, нова – єдина команда професіоналів.

Завжди десь в думках казав собі: «Я б зробив краще», або «Я б так не зробив». Зрештою, як у всіх.

…але стався Майдан, який перевернув моє життя, і не тільки моє.

У 2013 році, після відмови президента Януковича підписати асоціацію з ЄС вирушив до Києва, щоб взяти участь в акціях протесту проти зміни вектору розвитку України. Після жорстокого побиття молоді, прийняв тверде рішення залишитись на Майдані до повної перемоги демократії в Україні. Вступив до 4 сотні «Самооборони Євромайдану». 18 лютого 2014 року під час сутичок на вулиці Інститутській був важко поранений. Після перемоги «Революції Гідності» та тривалого лікування, зайнявся громадською діяльністю, створив ГО «Майдан Тернопіль», з допомогою побратимів та однодумців відстоювали інтереси тернополян. Зокрема, вдалося врятувати від забудови стадіон «Текстерно» та ряд інших об’єктів соціального значення. Також, одним із перших влітку 2014 року поїхав на лінію фронту війни з російською агресією, з волонтерською місією. Був нагороджений президентом України «Орденом За Мужність III ступеня».

За час мого головування бюджет села зріс з 350 тис. до 1.5млн гривень.

У 2015 році, на проханням  жителів села Гаї Шевченківські взяв участь у виборах на посаду сільського голови, де переміг з переконливим результатом. За час керівництва селом було концептуально змінено підходи до управління та розподілу ресурсів, було створено сайт села та сторінка у ФБ, всі сесії сільської ради знімались на відео і викладались на сайті. Були розроблені детальні плани територій і проведені прозорі, відкриті аукціони права оренди земельних ділянок комерційного призначення із збереженням земельних ділянок у власності громади. За час головування бюджет села зріс з 350 тис. до 1.5млн гривень. Проведено капітальний ремонт декількох вулиць, встановлено камери відео-спостереження, дитячі та спортивні майданчики, зупинки, вказівні знаки, вуличне освітлення і багато іншого.

У тому ж 2017 став радником голови Тернопільської ОДА Степана Барни з питань поранених майданівців та бійців АТО. Але вже в березні 2018-го відмовився від обов’язків радника після того, як 3 березня силовики розігнали наметове містечко під Верховною Радою, адже серед учасників наметового містечка були мої побратими.

 

Довідково

Брич Богдан кандидат в депутати до Тернопільської міської ради від партії ВО «Батьківщина». Балотується під номером «03», четвертий виборчий округ (мікрорайон: ближній «Бам», вулиці: Злуки, Тарнавського, Галицька, Лепкого, Пушкіна, Чалдаєва, Текстильна).

 

Народився 1975 року у м.Тернопіль в сім’ї  інженерів.

У 1993 році закінчив Тернопільську середню школу №23, у тому ж році вступив до Тернопільського Національного Технічного Університету ім.Івана Пулюя, електро-механічний факультет. Отримавши диплом зварювальника ІІІ розряду, влаштувався на роботу електрозварювальника РДЗ, пізніше перевівся на заочну форму навчання, та змінив факультет на економічний. Працював також барменом в закладах громадського харчування.

У 1997 році розпочав підприємницьку діяльність.

У 1999 році, взявши академ-відпустку, поїхав до Великобританії, де працював на різних роботах і вивчав мову.

У 2001 році повернувся з Лондона та заснував компанію «Бріс».

У 2005 році закінчив ТНТУ ім.І.Пулуя, менеджмент в економічних питаннях.

Від 2015 року – голова села Гаї-Шевченківські.

У 2016 у м.Києві нагороджений орденом «За Заслуги Перед Громадою».

У 2017 захистив магістерську  роботу на тему «Впровадження інноваційних технологій».

2017-1018 рр. - радник голови Тернопільської ОДА Степана Барни з питань поранених майданівців та бійців АТО.

На сьогоднішній день в.о. старости села Гаї Шевченківські Байківецької сільської ради об’єднаної територіальної громади.

Одружений. Двоє дітей.

 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
11:25 Масована атака росії: удару зазнали об'єкти критичної інфраструктури України 11:01 На Тернопільщині через негоду перебої з електропостачанням є у 39 населених пунктах 10:25 У Мінекономіки назвали причини переходу на літній час 09:35 Помер військовослужбовець із Кременецької громади Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 09:00 29 березня без світла буде одна вулиця в Тернополі 08:00 У Тернополі відновлюють футбольні матчі з вболівальниками 22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up