Букет із 365 квітів чи із м'яса: що готові дарувати тернополяни жінкам на 8 Березня. Скільки це коштує?

Букет із 365 квітів чи із м'яса: що готові дарувати тернополяни жінкам на 8 Березня. Скільки це коштує?

 Чим ближче до 8 березня, тим більша ціна, розповідають вуличні продавчині квітів і закликають не чекати до останнього. Які незвичні букети замовляють чоловіки для своїх коханих, скільки готові заплатити за те, аби створити позитивні емоції, дізнавався журналіст "20 хвилин". 

Ми побували у кількох квіткових магазинах Тернополя, а також запиталися у вуличних продавчинь , скільки коштують квіти зараз та чи зросте їхня ціна у день свята. 

«Ціна зростатиме з кожним днем»

Наразі один тюльпан вартує 20 гривень, ближче до 8 березня буде не менше 30.

  ̶  Ціна залежатиме від того, скільки буде продавців, бо покупців дуже багато.У всіх є мама, бабуся, сестра, дівчина чи донька, і кожному потрібно щось купити,- каже одна з продавчинь.  ̶  Якщо звичайний букет зараз коштує 70 гривень, то 8 березня коштуватиме не менше 100 гривень.

Відео дня

На питання, чому збільшують ціну на товар, продавці не відповідають. Та й так зрозуміло - хочуть заробити. 

А от у квіткових магазинах нас запевнили, що зростання ціни не планується, проте чим ближче до свята, тим довше потрібно буде чекати, щоб купити квітку чи букет.

«Тюльпан - від 12 гривень»

  ̶  Тюльпани в нас є різні, голландського, польського чи українського виробника. Ціна на них стартує від 12 гривень, - розповідає власник мережі квіткових магазинів «Флорія» Володимир Болєщук. – Другими за популярністю ідуть троянди. Вартують від 15 до 100 гривень. Наприклад, троянда, висотою 120 сантиметрів коштує 100 гривень, 50 сантиметрів – 15 гривень.

Володимир розповів, що замовлень зараз дуже багато. Зокрема, не тільки на восьме число, але і на сьоме та шосте.

  ̶  Деякі організації, наприклад, вітають своїх співробітниць шостого числа,  ̶  пояснив він.

У квітковому магазині «Фантазія» розповіли, що середня ціна на троянди у них близько 40 гривень за штуку, найдорожчі коштуватимуть 80 гривень, а тюльпани -і по 20 гривень. Проте також радять не відкладати до сьомого чи восьмого числа, адже можете не виявити тих квітів, які ви бажаєте придбати.

У «Квітоцентрі» додали, що тюльпани у них коштують 16 гривень, а якщо брати «пачкою» - 25 штук, то по 14. Ціна на троянди в цьому магазині стартує від 25 і до 90 гривень.

Скільки вартує букет?

Володимир Болєщук розповів, що найчастіше купують букет з 15 тюльпанів. Так, у «Флорії» ціна такого букету складатиме мінімально 180 гривень.  Найдешевші букети у «Фантазії» - 300 гривень, а у «Квітоцентрі» - 240.

Якщо компонувати букети з різних квітів, то ціна буде відрізнятися. Усе залежить від того, які квіти обрати і скільки. Оксана, флорист у магазині «Флорія», розповіла, що найбільший букет, який їй довелося компонувати, складався з 365 троянд.

Екзотичні квіти дорожчі

Якщо ви бажаєте подарувати екзотичну квітку, або навіть букет, приготуйтесь, що коштує він часто дорожче, оскільки ціна за штуку на деякі квітки складає більше 100 гривень.

 ̶  Проте і такі квіти охоче купують,  ̶   розповідає пан Володимир.  ̶  Наприклад, одна з видів мімози у нас коштує 140 гривень, гортензій - 200 гривень, а рамункулюси – від 20 гривень.

В «Фантазії» розповіли, що екзотичні квіти в них коштують від 40 до 300 гривень за штуку. Наприклад, квітка гортензії може коштувати 150 чи 200 гривень.

Оригінальні та незвичні «їстівні» букети

Якщо ви бажаєте здивувати людину, якій збираєтеся подарувати букет, або просто не бажаєте дарувати зрізані квіти, тоді можете придбати букет із фруктів, солодощів, або навіть м'яса. В інтернеті  ціна на такий букет починається від 200 гривень.

- Я не люблю дарувати квіти, бо вони швидко зів'януть, краще купити щось практичне, корисне, те, чому вона радітиме щодня, - зауважує Володимир.

А от Олександр уже котрий рік поспіль дарує композиції із м'яких іграшок та солодощів. Дівчата вже має цілу колекцію ведмежат. 

Або ж ви можете зробити такий букет своїми руками, придбавши  складові на ваш смак та розсуд.

А  як вам цьогорічна ціна на квіти? Що збираєтесь дарувати рідним чи що хотіли б отримати? Діліться своїми думками в коментарях.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (47)
  • Сергій Черняй

    Жінки заслуговують на квіти. Без питань.

    Ігор Дуда reply Сергій Черняй

    Радійте, всі чарівні жіночки
    Й для компліментів наставляйте вуха
    Вам сам неадекват "сергій " вручатиме сьогодні квіточки
    Дарма, що  має "метр двадцять з капелюхом"

    Ігор Дуда reply Ігор Дуда

    P.S. "сергій" - це черговий клон дегенеративного неврастеніка-рогоносця саші креста, обширний діалог з яким - дещо нижче. Хоча діалогом це назвати важко - ущербне створіння погано вчилося в школі, заледве може звязати докупи декілька слів, вербальний запас - менший, ніж в Елочки-людоїдки з "12 стульев", до того ж підточило свої мізерні розумові ресурси тривалою мастурбацією. Взагалі, поспівчуваймо - все ж, людиноподібна істота...

    Ігор Дуда reply Ігор Дуда

    Саша Крест 5 березня 2020 р. квіти то завжди добре... не помилишся... вже 38 років дарую жінці... їй подобається... та й сини своїм жінкам завжди троянди купують... моя школа, мабуть

    Ігор Дуда reply Ігор Дуда

    Саша Крест reply Ігор Дуда 11 липня 2019 нєєєєєє... ну це ти вже фуфло женеш... УСЁ ведь правда!!! ха-ха-ха... особливо про обриганий одяг та обісцяні труси... та й про котика-хамла Дударика також свята правда... а гроші коли віддавати плануєш? А-а-а-а-а? ті, що напиздив на випивон та пігулки... чи ти, ЄБЛАНЕ, думаєш я тобі забуду? я тобі ще, ПІДАРУ, за школу та мєнтовку нагадаю... P.S.  а взагалі, я зараз к новоселью готовлюсь.... багато людей очікую... Гриценка знаєш? чув такого? буде також... плани будемо робити, як зелену шмарклю дусити... ДУДІТИ також будемо... ЖІЗНЬ - прєкрасна!

    Ігор Дуда reply Сергій Черняй

    Дегенерату, що зве себе саша крест ( і не лише)
    На 99.99 % знаю, хто ти, тому й іноді описую твою зовнішність в деталях, як її пам'ятаю (невисокого росту, клаповухе). А крім того - з біса безграмотне і дубоголове. Єдине ЧМО, яке може так наполегливо ТЯВКАТИ З НОРИ - це те, ЯКОГО ПОКИНУЛА ЖІНКА ЗАРАДИ ІНШОГО. 0.01% залишаю для якогось стороннього патологічного випадку.

    Сергій Черняй reply Ігор Дуда

    Ти чого до мене доколупався, підарасе? То ти мені роги наставив, ублюдок? А відсмоктати не хочеш? Правду кажуть люди. Не чіпай гівно.

    Ігор Дуда reply Сергій Черняй

    Тавро з чола не зітреш одним махом -
    Його здалеку дуже добре видно
    Назвись "сергієм черняєм" чи Мономахом -
    Все рівно зостаєшся тупим бидлом

    Ігор Дуда reply Сергій Черняй

    А взагалі, стиль "сергія" дуже схожий на манеру іншого неадеквата - Віктора М.,
    Віктор М. reply Ігор  Дуда 16 лютого 2018 р. Ти диви........ А якого хуя ти до мене пишеш? Чи може я до тебе писав, єблан смердючий? Я тобі не Саша Крест що буде а тобою листами обмінюватися. Єбать тебе в рот придурок. Пішов ти тричі нахуй, бидло недороблене............... Посилання на джерело: https://te.20minut.ua/blogs/dokaz-vid-suprotivnogho.html
    Посилання на джерело: https://te.20minut.ua/blogs/dokaz-vid-suprotivnogho.html

    Стиль, бидло, стиль.

    Ігор Дуда reply Сергій Черняй

    "сергійку", можеш пальчик витягнути з дупи
    вручити жінці квіточку і з сашею укупі
    займись улюбленою справою -  вживай гівно..
    тільки дивись, щоб не зашкодило воно.

    бидло, ти, наскільки пригадую, зробило перший хід.

    Ігор Дуда reply Ігор Дуда

    рогоносцю-неврастеніку саші кресту
    МОТИВ, бидло, МОТИВ. Він завжди присутній.  А в твоїй дебільній маячні його видно в повний ріст.
    Захочеш жінці дати квіти і конфетку -
    То не забудь підставить табуретку
    Або ж із ними разом підстрибни
    Спочатку видихни, а потім - і вдихни
    Та як стрибатимеш, сашуня, то важай -
    "вушами" своїми ти ручки шафи не чіпай
    А то зламаєш їх - то зайві є витрати
    Пурген за що не буде купувати,
    Ну, а тобі без нього - ну, ніяк
    Тке ти є - валера. саша крест .МУДАК
  • Ігор Дуда

    Дегенерату саші кресту:
    "Ну, мені якось на твої рога і копита пофуй... Ти ще не зрозумів? Зараз кожен з кожним спить без проблем, ще й похваляється хто більше кого трахнув... Так що продовжуй рогату справу... Хоча, ти вже своє відтрахав... Амінь... В МЕНЕ БОРОТЬБА ЗА ІНШЕ (во как!- І.Д.)) ... Зовсім за інше, тупоголовий. А те, що звертаєшся до мене як до футболіста/хокеїста, то це мене дуже навіть влаштовує. Значит, всё работает как надо... Моє реальне ім'я тобі абсолютно не потрібно... Так що продовжуй..."  
    Посилання на джерело: https://te.20minut.ua/blogs/dokaz-vid-suprotivnogho.html

    Сергій Черняй reply Ігор Дуда

    Слухай ти, бридота. Тут люди про жінок та подарунки для них розмовляють. Мінімум ці "кумедні" коменти недоречні. Наколовся чи що? Зовсім немає ради від тих дегенератів.

    Ігор Дуда reply Сергій Черняй

    Для тих, кому раптом цікаво: сергій черняй - це клон неврастенічного дегенерата-рогоносця саші креста, обширний діалог з яким - дещо нижче

    Ігор Дуда reply Сергій Черняй

    Ну, що це ми все з вами  про різні прикрі, неприємні речі говоримо?  У передсвяткову пору й настрій має бути відповідний. А він (отой настрій) налаштовує лише  на все добре, отож давайте сядемо гарненько, ручки складемо рівненько,  і я розкажу вам дуже цікаву  казку, в якій, з нагоди свята 8 Березня фігурує і жіноча тема .Жив-був собі песик з клапатими вухами, чи, як він сам каже, "вушами".  В паспорті в нього було написано "валера", але він охоче відгукувався на кличку "льова".  І завів собі "льова" подружку, з якою жив-поживав і займався своїми псячими справами. І все б нічого, але ходив "льова" постійно брудний і нечесаний, надто вже тхнуло від нього псятиною (чи козлятиною - запах шизофренії). До того ж, дурнуватий був навіть за псячими мірками. Терпіла-терпіла його подружка - та й знайшла собі іншого, може, й не ідеального, але такого, що відрізнявся від "льови". І затаїв песик "льова" після того страшну злість на весь світ, а оскільки був з біса боягузливий, то заліз глибоко у свою буду, почепив перед нею табличку "Jack Winchester/Саша Крест", та й став гавкати. Морду не висуває, але гавкіт чути. Так і гавкає досі, періодично міняючи свої клички (дед, андрій, адуд рогі,валентина, тіна, поліна.....). Напевно, вірить, що комусь цим нашкодить. Або ж йому самому легше стає від того - хто його знає... Ось така "фуйня", хлоп'ятка і дівчатка (саме так, здається, славнозвісний дід Панас закінчив одну зі своїх оповідок?).

    Ігор Дуда reply Сергій Черняй

    Хто з нас бридота, а хто - не бридота
    Ти розберись, "сергійку", пальчик вийнявши із рота
    А потім дупу ним свою заткай
    І кресту саші привіт щирий передай
    Воно щось після квіточок уже заткнулось -
    Мабуть, гівном спожитим поперхнулось
  • Саша Крест

    квіти то завжди добре... не помилишся... вже 38 років дарую жінці... їй подобається... та й сини своїм жінкам завжди троянди купують... моя школа, мабуть...

    Ігор Дуда reply Саша Крест

    Ти вже про "свою школу", ЧМО, заговорило?
    О, це звучить насправді дуже мило
    Бо твоя школа - це на інших срати блогах
    Почісуючи при цьому свої роги
    І гавкати, як злісна шавка, з підворіття
    Цю школу, бидло, передало дітям?

    Ігор Дуда reply Саша Крест

    Понаставляй собі  хоч 1000 плюсів
    І хоч в екстазі вистрибни з трусів -
    Все рівно лишишся ти ідіотом
    І ЧМОм рогатим із немитими ногами й ротом.

    У шановних дам прошу вибачення за надмірний натуралізм.

    Ігор Дуда reply Саша Крест

    Прислухайтесь до думки креста саші
    воно, щоправда, веде мову із параші,
    Де в унітазі часом роги свої миє,
    Але пораду добру дати вміє:
    Як скромним бути, не хвалитись, своє "Я" не випинати,
    А головне - як грамотно писати
    І то нічого - випадковість лиш така,
    Що логіка у нього - як в бика
    Що хвалькувате більш воно за Хлестакова,
    І що не "саша" зветься, а валера, тобто "льова"
    Його ласкаво звала так колишня мила,
    Яка пізніше йому роги начепила
    Та то таке... і все ж приємно почитати креста сашу
    В той час, як роги воно миє у параші

    Ігор Дуда reply Саша Крест

    Ей, тупориле, безграмотне і брехливе бидло з квіточкою за "вушами" (бачиш, як сподобалося мені це твоє слово), ти не могло б уточнити, в чому смисл твоєї "боротьби" і яких блискучих результатів ти досягло? Дуже навіть цікаво...
    Кажеш, 38 років даруєш квіти? А кому це років так 30 тому навішали роги?

    Саша Крест reply Ігор Дуда

    хочеш букет із м'яса? можу надіслати... розумію... зголоднів... дивись, як гівном розкидався... не маєш кому квітів купити? дати ідею? про Тараса запитав?

    Ігор Дуда reply Саша Крест

    Рівень інтелекту і духовного розвитку незрівнянного уJобища саші креста-валери легандонского (і ще купа гермафродитно-педерастичних кличок):

    Саша Крест reply Ігор Дуда 11 липня 2019 нєєєєєє... ну це ти вже фуфло женеш... УСЁ ведь правда!!! ха-ха-ха... особливо про обриганий одяг та обісцяні труси... та й про котика-хамла Дударика також свята правда... а гроші коли віддавати плануєш? А-а-а-а-а? ті, що напиздив на випивон та пігулки... чи ти, ЄБЛАНЕ, думаєш я тобі забуду? я тобі ще, ПІДАРУ, за школу та мєнтовку нагадаю... P.S.  а взагалі, я зараз к новоселью готовлюсь.... багато людей очікую... Гриценка знаєш? чув такого? буде також... плани будемо робити, як зелену шмарклю дусити... ДУДІТИ також будемо... ЖІЗНЬ - прєкрасна!
    Посилання на джерело: https://te.20minut.ua/blogs/m-yasnik-z-pal-cyami-skripalya.html

    саші кресту-валері-легандонському, словом, безграмотному БИКУ (з великої букви пишу - уважаю!)

    ти, БИДЛО, не лише безграмотне й сцикливе,
    ти ще й патологічно, вроджено брехливе
    мені одне лиш може ЧМО таку херню, як ти, строчити -
    це те, якому роги довелося начепити
    і як би не ховалось ти і не купалось у "гівні"
    ті роги твої видно із твоєї маячні
    Нет, ...ты вот скажи мне....            ВАЛЕРА .. ,ЛЕВАНДОВСКИЙ ЧМО и ДЕБИЛ.....,вродє как і забівал...за...сборную...і "Баварію"... но все же стабільності не хватаєт...а может...   до Євро...подтянется?!?

    Ігор Дуда reply Саша Крест

    Тупо, бидло, тупо. Ти умудряєшся  перевершити в дебілізмі навіть самого себе, хоча це надзвичайно важко.

    Саша Крест reply Ігор Дуда

    та ні... не тупо... реальність... з голодухи втратив останню надію на тверезе життя... хочеш м'яса? кажи, не стидайся... тупізна вона Над Збручем у твоїх сепарських пісаннях... там - тупо, дебільно і по-дитячому усе... маразм старечі...

    Ігор Дуда reply Саша Крест

    валєра- ле-гандонский -саша крест-jack winchester - віктор м.-степан петро-микола-андрій- валентина-наталка-поліна-світлана (ну й ну!)..., словом, ЧМО, буду терплячим з тупим БИДЛОМ і ще раз нагадаю про два є два вихідні положення:
    Ти - рогоносець, ущербне від народження, якому навішані колишньою дружиною роги остаточно підірвали й без того мізерні розумові ресурси. Тому й бризкаєш злобою і жовчю. І, оскільки робиш це дико безграмотно (погано вчилося в школі) і дубово - справляєш враження закінченого дегенерата. Роги тобі навішали через те, що ти: 1) не мило голову; 2) погано чистило зуби; 3) не стригло нігті; 4) рідко міняло шкарпетки; 5) було дурне й нецікаве аж до ступеню дебілізму.
    Я - той, що посильно допоміг навішати тобі   роги. Але не будь мене - обов'язково був би хтось інший, бо в такого ДУБОВОГО ЧМО, як ти, роги повинні були вирости.

    Ігор Дуда reply Ігор Дуда

    ущербному саші кресту:
    Ну, як це я забув! Крім усього згаданого вище, ти ще й надзвичайно, феноменально, аномально, патологічно ХВАЛЬКУВАТЕ БИДЛО.

    Саша Крест reply Ігор Дуда

    а чого про Тараса не питаєш? страшнувато взнати правду? cпитай прошмандовку... може вона розкаже...

    Ігор Дуда reply Саша Крест

    ТВОЇ ЗУСИЛЛЯ, саша-БИК, НАШКОДИТИ МЕНІ І ТВОЮ ГЕРОЇЧНУ ПРАЦЮ,
    Я МАЮ ГЛИБОКО у ДУПІ (СЕБТО - В СРАЦІ)
    ПРОДОВЖУЙ ДАЛІ, ЧМО ІДІОТИЧНЕ
    ДЛЯ МЕНЕ ТИ ВЖЕ МАЙЖЕ РІДНЕ СТАЛО Й ЗВИЧНЕ,

    Ты слышало, как говорят в народе:
    "Аборт был должен быть, а вышли - роды",
    И твоя жизнь - как впечатляющий аккорд -
    Вот что выходит, коль не сделанный аборт
    А вообще тебя, валера-лева- віктор-jack і саша,
    Мамаша, видно, родила в параше
    С тех пор на будущие времена
    Ты полюбил приятный вкус "гівна",
    Как почитать тебя, так к выводу придешь-
    Его ты каждый день с любовью жрешь
    И делят трапезу "жена" и "сыновья"?
    Вот это, понимаю я,  семья!!!

    Ігор Дуда reply Саша Крест

    Ти вже про "свою школу", ЧМО, заговорило?
    О, це звучить насправді дуже мило
    Бо твоя школа - це на інших срати блогах
    Почісуючи при цьому свої роги
    І гавкати, як злісна шавка, з підворіття
    Цю школу, бидло, передало дітям?
  • Джу Гаращенко

    Хто що б не говорив, милий букетик завжди дуже приємно отримувати🌺 Він показує увагу дорогої людини до вас  Це особисто моя думка,  мені дуже подобаються квіти.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами) 09:30 «На щиті» повертається додому захисник Степан Шумило з Лановеччини 08:50 У Тернополі 28 березня на кількох вулицях тимчасово вимкнули електрику 08:00 Сьогодні, 28 березня: яке сьогодні свято та чим цей день запам’ятався в історії 22:00 На Тернопільщині — штормове попередження 21:00 Монастир на Тернопільщини визнали культурною спадщиною національного значення 20:00 Маленькі кременчани виготовили солодощі для захисників 19:00 У Тернополі відкриють виставку вишитих картин-стацій 18:00 Понад 1,2 млн грн збитків завдали під час ремонту доріг у Заліщиках 17:03 Погроза вбивством, крадіжка та угон авто: просив не відправляти до тюрми, аби повернутись на службу 16:35 Сиротами залишились двоє синів... Родина Руслана Біленького просить підтримати петицію 16:20 Тернопіль підготував для наших захисників та захисниць нові індивідуальні сезонні аптечки - Сергій Надал (пресслужба Тернопільської міської ради) 16:01 У Тернополі загорівся будинок: подробиці пожежі 15:35 Волейбольний майданчик на Циганці планують ремонтувати: у якому він стані та що мають робити play_circle_filled photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up