Вокзали в Тернополі запрацювали: на які напрямки пасажирам поки зась

Вокзали в Тернополі запрацювали: на які напрямки пасажирам поки зась
  • Тернопіль поступово виходить з карантину. У місті знову працюють вокзали, проте з вимогами до пасажирів носити маски, рукавички та дотримуватися соціальної дистанції.
  • Маршрути, де фіксують багато нових випадків захворювань на COVID-19, тернополянам поки недоступні.

Журналісти «20 хвилин» побували на залізничному та автовокзалі. Карантинних заходів, як побачили, вжили, щоправда, не всі люди дотримуються їх.

«Курсують тільки приміські поїзди»

Всередині залізничного вокзалу людей небагато. Усюди в приміщенні є пам'ятки про симптоми, шляхи передачі та профілактику коронавірусу.

Відео дня

Почекати потяг чи електричку на другому поверсі приміщення залізничного вокзалу поки не можна. Вхід до нього загороджений лавкою та обмежувальною стрічкою. Людей закликають дотримуватися соціальної дистанції. Два місця з чотирьох обмежили стрічками.

Перед касами наклеїли стрічки для того, щоби пасажири могли тримати дистанцію. Антисептик -біля довідкового бюро.

– Пасажирські швидкі поїзди наразі не курсують через Тернопіль. Тільки приміське сполучення вечірніми поїздами, – сказали працівники.

Автобуси в деякі області поки не їдуть

Міський автовокзал в Тернополі доволі багатолюдний. Центральний вхід поки що залишається закритим. Диспетчер постійно нагадує про дотримання карантинних вимог та наголошує, аби відвідувачі не знаходилися довго в приміщенні.

Перед входом працівник міряє температуру безконтактним пристроєм. Усередині автовокзалу чекати на прибуття транспорту не можна. Місця для відпочинку перегородили обмежувальною стрічкою. Решту лавок обернули спинкою до залу. Перед касами на підлозі зробили розмітку для дотримання дистанції між людьми.

У довідковому бюро розповіли, що автобуси за межі області вже їздять, але не у всі. Так, закритими залишаються: Волинська. Закарпатська, Львівська та Рівненська області. Всередині області - Шумський, Кременецький та Почаївський напрямок також поки що недоступні.

«Людей на вокзалі побільшало»

Перед входом до приміського вокзалу також міряють температуру. Охочих почекати всередині приміщення приміського вокзалу доволі багато, а деякі навіть не зважають на обмежувальну стрічку. Зал очікування поки залишається закритим.

Працівники автовокзалу працюють в масках, є засіб для дезінфекції рук. Перед касами є стрічки для дотримання дистанції між людьми.

Працівниця довідкового бюро повідомила, що охочих їхати автобусом побільшало. Хоча всі напрямки приміського сполучення поки не відкрили. Автобуси курсують за звичним графіком.

Як ви гадаєте, чи не зарано відкрили вокзали? Чи достатньо карантинних заходів ввели? Діліться своїми думками в коментарях.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Александр Мудрагелов

    Хватить людям лапшу на вуха вішати про коронавірус. Вже тошнить від цього фейку
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми Від читача 13:35 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак 10:10 25 квітня на двох вулицях у Тернополі не буде води 09:30 Воював з окупантом майже два роки: Збаразька громада втратила захисника Ігоря Войціховського 09:02 У Тернополі «вар'яти» презентують нову гумористичну програму 08:02 Чому чоловіків обмежили в консульських послугах і коли їх відновлять 22:04 У поминальні дні не варто залишати на гробах паски і яйця. То що потрібно померлим, пояснюють священники 21:01 Віктор Павлік побував в рідній Теребовлі і поскаржився на... міст photo_camera 20:00 Теплиці, майонез і дитячий клуб: історії трьох бізнесів, які переїхали на Тернопільщину play_circle_filled photo_camera 19:30 24 квітня у мікрорайоні «Пронятин» не буде води 19:03 Вісім років судиться з поліцією: тернополянин вимагає покарання для патрульних та компенсації photo_camera 18:06 Таксі у Тернополі: порівняли тарифи різних сервісів виклику авто photo_camera 17:20 У бучацькій школі діти били та цькували однолітків. Хто понесе відповідальність 16:40 Заснував сімейну майстерню дронів та допомагає ЗСУ: історія 21-річного тернополянина 16:05 Чи будуть в Україні додаткові вихідні на Великодні свята 15:28 Із 23 квітня тернополянам можуть вимикати світло у «пікові» години
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up