«Яблуку ніде впасти»: сезон шашликів у парку "Здоров'я". Люди без масок, але з "дезінфекцією" (ФОТОРЕПОРТАЖ)

«Яблуку ніде впасти»: сезон шашликів у парку "Здоров'я". Люди без масок, але з "дезінфекцією" (ФОТОРЕПОРТАЖ)
  • У Тернопіль знову повернулася тепла та сонячна погода. Люди охоче йдуть у парки, аби відпочити. Тим паче, 8 червня - вихідний. Тож чому не скористатися можливістю провести час на природі?
  • Фоторепортаж з парку "Здоров'я" - читайте далі. 

Журналісти «20 хвилин» завітали в парк «Здоров'я». Адже тут офіційно дозволено смажити шашлики. Збираються тут сім'ями та з дітьми.

Парк є доволі чистим, але подекуди контейнери є переповненими, а сміття розкидане прямо біля них.

Відео дня

Біля місць відпочинку, де є мангали, вільних столиків годі і знайти. На Зелені свята парк «Здоров'я» став своєрідним місцем паломництва для відпочивальників. Не всі хочуть чекати, поки звільниться столик, тому облаштовують місце на галявинах. Маски в парку носять одиниці.

Тернополяни розповідають, що дуже чекали теплої погоди. Та й нагода випала хороша – вихідний в понеділок до Зелених свят.

– Дуже радий, що нарешті в Тернополі сонячна погода. Хоч карантин і триває, але відпочити все ж хочеться, – каже тернополянин Андрій. –  Коли він був жорсткіший, ми сиділи вдома, дотримувалися його і не виходили з помешкання. Можете подивитися, скільки людей наразі вийшли в парк, це свідчить про те, що люди дійсно чекали і послаблень карантину, і такої погоди.

Люди розслабляються. 

– Після послаблень карантину відпочивається дуже класно, – каже тернополянка Анжела. – Коли карантин тільки ввели, ми взагалі не виходили нікуди. Тепер маємо змогу хоча б трохи відпочити. Але бачите, тут яблуку ніде впасти, можливо, це неправильно, що так багато людей знаходиться в парку одночасно. Але всі втомилися від негативу, тому так.

А ви вже відпочивали в парку цьогоріч? Чи варто вводити обмеження на відвідування парків через збільшення кількості випадків захворювань на COVID-19? Діліться своїми думками в коментарях.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • Ростислав Гарасимчук

  • David Starr

    Шашлики можна посмажити будь-де, на дальному плажі теж яблуку ніде впасти.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
12:18 Посмертно шестеро захисників отримали звання «Почесний громадянин міста Тернополя» 11:36 Волонтерка Христина Феціца пояснила, чому вона вирішила відмовитися від депутатства 11:03 Мобілізація автомобілів: що варто знати про новий закон. Для «20 хвилин» коментує юрист 10:18 Найнижчі пенсії в Україні отримують мешканці Тернопільської області (РЕЙТИНГ) Від читача 11:51 День кар’єри в ЗУНУ: крок у професійне майбутнє 09:40 Що з реабілітаційним центром на Чумацькій, на який виділяли 8 мільйонів 09:02 Окупанти вдарили по багатоповерхівці в Дніпрі. Є загиблі, серед них — дитина 08:01 Чи варто в найближчі дні чекати потепління в Тернополі та області 22:01 «У ногу прилетів осколок боєприпаса»: 47-річний захисник з ампутацією проходить реабілітацію у Тернополі 21:03 Мрію повернутия до Тернополя: де зараз американський співак який виступав у центрі міста play_circle_filled photo_camera 20:01 У Тернопільському музеї влаштували Великодню майстерню photo_camera 19:00 По 15 років тюрми присудили трьом депутатам держдуми 18:15 На «Дружбі» ремонтують аварійні сходи: що змінилося? 17:33 Як в Україні буде відбуватись мобілізація ув'язнених. Пояснює юрист 16:50 Неймовірні магнолії та сакури розквіли в Кременецькому ботанічному саду. Як туди дістатись photo_camera 16:10 У Тернополі засудили екскерівника податкової та його сина, які вимагали 40 тисяч доларів неіснуючого боргу 15:35 В Україні презентували законопроект про відбудову та відновлення 14:53 Видання «20 хвилин» на мапі рекомендованих медіа в Україні. Читайте лише перевірені факти! photo_camera 14:30 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:17 На Тернопільщині — штормове попередження
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up