Готуємо домашню шаурму із куркою та ароматним соусом

Готуємо домашню шаурму із куркою та ароматним соусом

Смачний та поживний перекус: що приготувати вдома за лічені хвилини.

Щоб насолоджуватися щоразу новими ситними та апетитними стравами, не треба довго поратися на кухні, переконує Смачно24. Пропонуємо приготувати домашню шаурму.

  • Час: 20 хвилин
  • Порції: 3

Інгредієнти:
– 500 грамів курячих стріпсів;
– 4 помідори;
– 3 тонких лаваші;
– свіжа зелень базиліку;
– 200 грамів сиру моцарела;
Для соусу:
– 5 столових ложок грецького йогурту;
– 1 чайна ложка гірчиці;
– 1 зубчик часнику;
– 8 – 10 листочків свіжої м'яти;
– 1 чайна ложка меленої копченої паприки;
– сіль, мелений чорний перець – на ваш смак.

Відео дня

Приготування:

  1. Розігрійте сковорідку та обсмажте на ній до рум'яної скоринки курячі стріпси протягом 5 хвилин.
  1. Розгорніть на стільниці лаваш.
  1. Викладіть на лаваш одне за одним:
  • нарізані невеликими шматочками помідори,
  • обсмажені курячі стріпси,
  • посічений ножем свіжий базилік,
  • нарізану довільним чином моцарелу.
  1. Змішайте в окремій мисці інгредієнти для соусу.
  1. Дрібно наріжте часник та м'яту й перемішайте з соусом;
  1. Полийте начинку ніжним соусом і скрутіть лаваш у тугий рулет.
  1. Викладіть рулет на сковороду-гриль або на звичайну сковорідку та обсмажте по 3 хвилини з кожного боку.
  1. Курячий кебаб у лаваші можна з'їсти просто зараз, а можна взяти як перекус на роботу.

Смачного!

Читайте також

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up