Готуємо домашню шаурму із куркою та ароматним соусом

Смачний та поживний перекус: що приготувати вдома за лічені хвилини.
Щоб насолоджуватися щоразу новими ситними та апетитними стравами, не треба довго поратися на кухні, переконує Смачно24. Пропонуємо приготувати домашню шаурму.
- Час: 20 хвилин
- Порції: 3
Інгредієнти:
– 500 грамів курячих стріпсів;
– 4 помідори;
– 3 тонких лаваші;
– свіжа зелень базиліку;
– 200 грамів сиру моцарела;
Для соусу:
– 5 столових ложок грецького йогурту;
– 1 чайна ложка гірчиці;
– 1 зубчик часнику;
– 8 – 10 листочків свіжої м'яти;
– 1 чайна ложка меленої копченої паприки;
– сіль, мелений чорний перець – на ваш смак.
Приготування:
- Розігрійте сковорідку та обсмажте на ній до рум'яної скоринки курячі стріпси протягом 5 хвилин.
- Розгорніть на стільниці лаваш.
- Викладіть на лаваш одне за одним:
- нарізані невеликими шматочками помідори,
- обсмажені курячі стріпси,
- посічений ножем свіжий базилік,
- нарізану довільним чином моцарелу.
- Змішайте в окремій мисці інгредієнти для соусу.
- Дрібно наріжте часник та м'яту й перемішайте з соусом;
- Полийте начинку ніжним соусом і скрутіть лаваш у тугий рулет.
- Викладіть рулет на сковороду-гриль або на звичайну сковорідку та обсмажте по 3 хвилини з кожного боку.
- Курячий кебаб у лаваші можна з'їсти просто зараз, а можна взяти як перекус на роботу.
Смачного!
Читайте також
- Рецепт на зиму: готуємо томатний сік в домашніх умовах
- Готуємо хрумкі малосольні огірки за 3 години за рецептом Клопотенка
Стежте за новинами Тернополя у Telegram.