Фаршируємо курочку шпинатом і сирами

Фаршируємо курочку шпинатом і сирами
  • 20minut.ua розповідає про новинки меню та приготування фірмових страв і напоїв у кафе, барах і ресторанах Тернополя.
  • Ніжне куряче м’ясо під сирним соусом, яке подають із пікантною на смак картопелькою, дуже популярне у гостей Private Club Лисий, що на вул. Січових стрільців.

 

— Разом із фаршированою шпинатом і сирами курятиною ми подаємо „брутальну” картоплю і сирний соус, — розповідає шеф-кухар Іван Валовий. — Брутальна, бо вона з гострими спеціями і часничком. А м’ясо дуже соковите і смачне завдяки тому, що воно начинене сирами, які тануть при його готуванні, та ще й обгорнене у свинячу жирову сітку. Вона ще більше посилює соковитість курячого м’яса, яке є доволі сухим.

Previous Next

У меню клубу, за словами шеф-кухаря, є чимало смачних „родзинок”. Одна із них — „Сет від лисого господаря”. До слова, у меню є ще один смаколик „від лисого” — „Улюблений десерт лисого”. 
— „Сет від лисого господаря” — це набір із двох видів ковбасок, квашених овочів та картоплі фрі і соусу, — каже пан Іван. — Вага страви — 1 кг, ціна — 290 грн. Це смаколик на велику компанію. Заслуговує на увагу і телятина „Шатобріан” зі смородиновим соусом. Просмажування м’яса — medium, тобто всередині телятина рожевого кольору. А які смачні креветки у білому вині! А ще — шашличок «Бринза у беконі» і шашличок «Телятина у беконі».
З перших страв у клубі дуже популярний «Черепаховий телячий суп», «Рибна юшка з перчинкою», «Крем-суп з білими грибами». 
—  Черепаховий, — бо готується дуже довго, але з’їдають дуже швидко, бо смачний, — пояснює чоловік. — Рибна юшка — це коктейль із морепродуктів плюс філе білої риби. 


У закладі можна посмакувати копченим сиром власного приготування, а також скумбрією і свинячими вушками з грилю. Серед холодних закусок популярний паштет із карамелізованими яблуками на грінках. З десертів — шоколадне фондю з фруктами.
— Куряче філе, перед тим, як начинити, треба трішки відбити, — розповідає пан Іван. — А тоді розкрити, як книжку і викласти начинку — вимішаний із сирами шпинат.
«Брутальну» картоплю треба обсмажувати на добре нагрітій сковороді, додає шеф-кухар. 
— Коли картопля підрум’яниться, додаємо дрібненько нарізаний часник, вимішуємо, солимо і перчимо, — зазначає він. 
Готове м’ясо пан Іван поливає сирним соусом, але більшу його частину переливає у соусницю. 
За мить уже куштую сербський смаколик. І залишаюся приємно здивованою — замість пісного курячого м’яса я отримала дуже смачну і соковиту страву. Тож сміливо раджу її всім! До речі, у меню вона називається «Курка фарширована брутал». 
 

Відео дня

Скільки чого треба:
160 г курячого філе, 180 г картоплі, 30 г шпинату, по 20 г сиру дорблю, російського і гауда, 30 мл вершків 18%, 1 зубчик часнику, 10 г спецій, помідор і паростки соняшника для декору, 40 г свинячої жирової сітки.  

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Tania Laparashvili
    Супер)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
13:07 На Збаражчині чоловік убив дружину, а після цього вчинив самогубство — поліція 12:45 За зґвалтування неповнолітньої засудили жителя Борщівщини 12:23 Червоний рівень небезпеки: на Тернопільщині очікуються надзвичайні дощі, грози та град 12:04 У Білецькій громаді впав ворожий дрон. Місцевих просять не наближатися, аби той не здетонував Від читача 14:21 Ветеран відродив родинну справу завдяки гранту від держави 11:20 Шахрай пообіцяв стосунки, натомість видурив у тернополянки понад пів мільйона гривень 10:51 Помер український композитор Ігор Поклад 10:25 На Тернопільщині врятували собаку із глибокого колодязя 09:30 Підтоплений будинок і заблокована швидка: ніч на Тернопільщині була неспокійною 09:10 Росія вночі запустила по Україні 728 дронів й 13 ракет 09:02 На Тернопільщині через негоду знеструмлені понад 32 тисячі споживачів 09:00 Перестало битись серце захисника з Лановеччини Василя Костюка 08:00 Укрзалізниця запускає безбар’єрний вагон для пасажирів на кріслі колісному photo_camera 05:03 У Тернополі гучно. В небі над містом та областю — шахеди та ракети (ОНОВЛЕНЕ) photo_camera 22:01 Небезпечна краса: отруйні рослини, які можуть бути навіть біля вашого будинку photo_camera 21:00 Подарували шанс на життя: у Львові врятували 30-річну маму з Бучача завдяки донорській печінці photo_camera 20:00 Журналісти «20 хвилин» отримали доступ до Генплану. Але довелось викликати поліцію 19:30 Горять дачі на Тарнавського: що відомо? photo_camera 19:01 Магія книготворення: тернополянка Наталія Волотовська створює світлі історії для малих читачів 18:00 Чи можуть в Україні зробити чотириденний робочий тиждень
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up