Фаршируємо курочку шпинатом і сирами

Фаршируємо курочку шпинатом і сирами
  • 20minut.ua розповідає про новинки меню та приготування фірмових страв і напоїв у кафе, барах і ресторанах Тернополя.
  • Ніжне куряче м’ясо під сирним соусом, яке подають із пікантною на смак картопелькою, дуже популярне у гостей Private Club Лисий, що на вул. Січових стрільців.

 

— Разом із фаршированою шпинатом і сирами курятиною ми подаємо „брутальну” картоплю і сирний соус, — розповідає шеф-кухар Іван Валовий. — Брутальна, бо вона з гострими спеціями і часничком. А м’ясо дуже соковите і смачне завдяки тому, що воно начинене сирами, які тануть при його готуванні, та ще й обгорнене у свинячу жирову сітку. Вона ще більше посилює соковитість курячого м’яса, яке є доволі сухим.

Previous Next

У меню клубу, за словами шеф-кухаря, є чимало смачних „родзинок”. Одна із них — „Сет від лисого господаря”. До слова, у меню є ще один смаколик „від лисого” — „Улюблений десерт лисого”. 
— „Сет від лисого господаря” — це набір із двох видів ковбасок, квашених овочів та картоплі фрі і соусу, — каже пан Іван. — Вага страви — 1 кг, ціна — 290 грн. Це смаколик на велику компанію. Заслуговує на увагу і телятина „Шатобріан” зі смородиновим соусом. Просмажування м’яса — medium, тобто всередині телятина рожевого кольору. А які смачні креветки у білому вині! А ще — шашличок «Бринза у беконі» і шашличок «Телятина у беконі».
З перших страв у клубі дуже популярний «Черепаховий телячий суп», «Рибна юшка з перчинкою», «Крем-суп з білими грибами». 
—  Черепаховий, — бо готується дуже довго, але з’їдають дуже швидко, бо смачний, — пояснює чоловік. — Рибна юшка — це коктейль із морепродуктів плюс філе білої риби. 


У закладі можна посмакувати копченим сиром власного приготування, а також скумбрією і свинячими вушками з грилю. Серед холодних закусок популярний паштет із карамелізованими яблуками на грінках. З десертів — шоколадне фондю з фруктами.
— Куряче філе, перед тим, як начинити, треба трішки відбити, — розповідає пан Іван. — А тоді розкрити, як книжку і викласти начинку — вимішаний із сирами шпинат.
«Брутальну» картоплю треба обсмажувати на добре нагрітій сковороді, додає шеф-кухар. 
— Коли картопля підрум’яниться, додаємо дрібненько нарізаний часник, вимішуємо, солимо і перчимо, — зазначає він. 
Готове м’ясо пан Іван поливає сирним соусом, але більшу його частину переливає у соусницю. 
За мить уже куштую сербський смаколик. І залишаюся приємно здивованою — замість пісного курячого м’яса я отримала дуже смачну і соковиту страву. Тож сміливо раджу її всім! До речі, у меню вона називається «Курка фарширована брутал». 
 

Скільки чого треба:
160 г курячого філе, 180 г картоплі, 30 г шпинату, по 20 г сиру дорблю, російського і гауда, 30 мл вершків 18%, 1 зубчик часнику, 10 г спецій, помідор і паростки соняшника для декору, 40 г свинячої жирової сітки.  

Коментарі (1)
  • Tania Laparashvili

    Супер)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 «Путін настільки хворий, що скасовує зустрічі, щоб отримати лікування»: про що пише світова преса 20:00 «Вертатись немає куди!» Історія родини, яка врятувалась з колишнього міста-курорту Слов’янська play_circle_filled 19:02 Дістати валюту: чи реально в Тернополі та за яким курсом? Ми перевірили photo_camera 18:02 Ягідний сезон: готуємо французький пиріг з полуницею Від читача 12:46 Тернополян та гостей міста запрошують на безкоштовний майстер-клас з гончарства 17:10 Яким буде цьогорічний випускний і чи лунатиме у школах Останній дзвоник? 16:47 Різанина на Тернопільщині: під час застілля чоловік вдарив ножем сусіда 16:01 Рада підтримала продовження воєнного стану та мобілізацію до 23 серпня 15:30 «Немає часу робити меблі, бо шиємо бронежилети!» Як підприємство з Хоросткова допомагає ЗСУ 15:01 До смерті побив знайомого ортопедичною палицею: тернополянин майже на 8 років сяде за ґрати за вбивство 14:31 Укрпошта анонсувала тему до наступної поштової марки. Коли з'явиться у продажу 14:01 З'їхав у кювет та різався в дерево: На Тернопільщині загинув 28-річний водій «Хонди» 13:13 У тернопільський храм прибули 11 ікон з мощами святих (ФОТО) 12:30 «Російський військовий корабель... Все!»: ввели в обіг другу українську марку. Де та коли її можна купити у Тернополі 12:02 Село у розпачі і жалобі. Зі слізьми, молитвою і на колінах попрощались з Михайлом Яцковським 11:12 Більярд, аквапарк, майстер-класи: у Тернополі організовують заходи для людей «золотого віку» (РОЗКЛАД) 10:41 Смертельна ДТП на Збаражчині: загинув пасажир «дев'ятки» 10:03 У ЦНАПі можна зареєструвати автомобіль та отримати номерні знаки. Які умови 10:02 Тернополянин пропонує покращити пасажирське сполучення з районом Північний 09:35 Неподалік Тернополя побудують модульне містечко для 5500 біженців. Що відомо
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up