Готуємо апетитні закуски на Різдво

Жоден святковий, а тим більше різдвяно-новорічний стіл не обійдеться без смачних закусок.
Перевірені рецепти смачних закусок повідомляє Смачно24.
Рулет з червоною рибою
- Час: 1 година
- Порції: 4
Інгредієнти:
– 400 мілілітрів молока;
– 200 грамів борошна;
– 75 грамів шпинату;
– 3 курячих яйця;
– 3 столові ложки олії;
– дрібка солі.
Для начинки:
– 100 грамів вершкового сиру;
– огірок;
– 180 грамів малосоленої червоної риби.
Приготування:
- Шпинат залийте окропом, залиште на хвилину, після чого злийте воду та подрібніть блендером. Можна використати заморожений шпинат, тоді його потрібно буде просто розморозити.
- Додайте яйця, сіль, половину молока та знову перебийте блендером. Поступово всипте просіяне борошно та перемішайте міксером або вінчиком.
- Додайте молоко, що залишилось, та перемішайте до однорідності. Залиште на 15 хвилин.
- Обсмажте тонкі млинці на сухій сковорідці з обох сторін до готовності. Дайте їм трохи охолонути.
- Наріжте скибками огірок та червону рибу. На плівку викладіть млинець та змастіть його вершковим сиром. Далі викладіть рибу та огірок, але не до кінця.
- Сформуйте рулет та покладіть його в холодильник на 30 хвилин.
Млинцеві роли з тунцем
- Час: 1 година
- Порції: 4
Інгредієнти:
– 500 мілілітрів молока;
– 2 курячих яйця;
– 220 грамів борошна;
– 1 чайна ложка розпушувача для тіста;
– сіль;
– 2 столові ложки олії;
– 150 мілілітрів окропу.
Для начинки:
– вершковий сир;
– консервований тунець;
– огірок.
Приготування:
- З'єднайте тепле молоко з яйцями та перемішайте.
- Додайте просіяне борошно, розпушувач, сіль і знову перемішайте. Влийте окріп та рослинну олію, після чого замішайте тісто без грудочок. Обсмажте млинці з обох сторін на сухій сковорідці до золотого кольору.
- На млинець викладіть вершковий сир із зеленню, консервований тунець та нарізаний соломкою огірок. Закрутіть та розріжте навпіл до діагоналі.
- Перед подачею полийте бальзамічним соусом та присипте пармезаном за бажанням.
Зелені роли на Новий рік
- Час: 1 година
- Порцій: 6
Інгредієнти:
– 1 червоний та 1 жовтий болгарський перець;
– 200 грамів вершкового сиру;
– 250 грамів шинки;
– 2 яйця;
– 0,5 літра молока;
– 1,5 склянки борошна;
– пучок шпинату;
– сіль до смаку;
– рослинна олія.
Приготування:
- Замішайте тісто на млинці та додайте до нього подрібнений шпинат.
- Обсмажте млинці на сковорідці й дайте їм трохи охолонути.
- Дрібно наріжте шинку та перець, посоліть та добре перемішайте з вершковим сиром.
- Загорніть начинку в млинці та наріжте їх, як роли. Покладіть млинцеві роли у холодильник на 25 хвилин.
- Після цього викладіть з них ялинку та подавайте на стіл.
Смачного!
Нагадаємо, раніше «20 хвилин» повідомляли, як приготувати класичний Наполеон.
Читайте також:
Фарширований короп на свята. Рецепт
Смажимо пампушки. Ідеальні рецепти
Стежте за новинами Тернополя у Telegram.