— Бургери вже давно вийшли з розряду фаст-фуду. Сьогодні різні варіації на тему булочки з м'ясом пропонують навіть найбільш вишукані мішленівські ресторани, — каже шеф-кухар Папа Лоці. — Бургер – це загальна назва для всіх сендвічів, які готують на основі булочки, розрізаної навпіл. Всередині обов’язково повинна бути котлета.
— Усі наші бургери мають різні начинки, — розповідає Папа Лоці. — Є сет із трьох міні-бергерів. Кожен наш бургер має ексклюзивне наповнення. Так, скажімо, булочка з індичим м’ясом — це ще й соковита кукурудза, карамелізоване яблуко, мікс салатів і два соуси — „Барбекю” та журавлиновий. А бургер зі свининою — кільце ананаса на грилі, карамелізоване кільце цибулі, мікс салатів і соус „Барбекю”.
Коли Папа Лоці приніс і поставив на стіл ще теплий бургер, підрум’янену картоплю фрі та насичено-червоний пікантний соус „Барбекю”, я затамувала подих — це була чудова картинка для натюрморту.
До речі, вага чізбургера з картоплею і соусом — 400 г.
Скільки чого треба:
100 г телячого фаршу, 20 г сиру „Чеддер”, 50 г свіжого помідора, 20 г солоного огірка, 50 г соусу „Барбекю”, 20 г бекона, 10 г салатного листя, 100 г картоплі фрі, булочка власного приготування.
Стежте за новинами Тернополя у Telegram.
№ 41 від 9 жовтня 2024
Читати номер
Анонім
Misha Mishanja
Ігор