Готуємо чізбургер з телятиною

  • 20minut.ua розповідає про новинки меню та приготування фірмових страв і напоїв у кафе, барах і ресторанах Тернополя.
  • Апетитний хрусткий чізбургер — бажаний варіант для обіду чи ситна перекуска у багатьох тернополян.
  • Тож гайда у сіті-кафе „Барбареско” — там ви зможете обрати серед дев’яти бургерів: 4 чізбургери, 4 класичні бургери й один фішбургер. А ще є сет міні-бургерів — з куркою, свининою і телятиною.
Готуємо чізбургер з телятиною

— Бургери вже давно вийшли з розряду фаст-фуду. Сьогодні різні варіації на тему булочки з м'ясом пропонують навіть найбільш вишукані мішленівські ресторани, — каже шеф-кухар Папа Лоці. — Бургер – це загальна назва для всіх сендвічів, які готують на основі булочки, розрізаної навпіл. Всередині обов’язково повинна бути котлета.

Previous Next

Папа Лоці готуватиме цю апетитну страву.
— Чізбургер — вид гамбургера з обов'язковим додаванням сиру. Його часто подають із картоплею фрі або салатом.
Булочки для бургерів у сіті-кафе готують за власним рецептом із дріжджового тіста. Перед приготуванням бургера кожну булочку ще й підрум’янюють. 
— Котлети для бургерів ми готуємо із телячого фаршу, — каже Папа Лоці. — А тоді смажимо упродовж 10 хвилин при температурі 180С. 
Тоненькі плястерка бекона шеф-кухар висушує при низькій температурі у параконвектоматі. Це надає йому хрустості. Сир трішки розтоплює, помідор та огірок нарізає слайсером. Усі підготовлені продукти він починає викладати „пірамідкою” на пухкій булочці, попередньо змащеній соусом. 


— Усі наші бургери, незалежно від начинки, коштують 50 грн, — розповідає Папа Лоці. — Лише сет із трьох міні-бергерів обійдеться у 75. Кожен наш бургер має ексклюзивне наповнення. Так, скажімо, булочка з індичим м’ясом — це ще й соковита кукурудза, карамелізоване яблуко, мікс салатів і два соуси — „Барбекю” та журавлиновий. А бургер зі свининою — кільце ананаса на грилі, карамелізоване кільце цибулі, мікс салатів і соус „Барбекю”. 
Коли Папа Лоці приніс і поставив на стіл ще теплий бургер, підрум’янену картоплю фрі та насичено-червоний пікантний соус „Барбекю”, я затамувала подих — це була чудова картинка для натюрморту. 
До речі, вага чізбургера з картоплею і соусом — 400 г, ціна — 50 грн.

Скільки чого треба:
100 г телячого фаршу, 20 г сиру „Чеддер”, 50 г свіжого помідора, 20 г солоного огірка, 50 г соусу „Барбекю”, 20 г бекона, 10 г салатного листя, 100 г картоплі фрі, булочка власного приготування.  

Коментарі
14:15 Тернополяни витрачають на ліки найбільше в Україні 14:00 Від спогадів волосся дибки: тернополянин про Чорнобиль 13:31 В крові хлопців, які загинули в аварії в Світлий понеділок, алкоголю було в 10-15 разів більше допустимого 13:20 У "Сквері волонтерів" висадили 27 нових дерев та 100 кущів 13:00 Фото дня: біля пам'ятника “Жертвам Чорнобильської катастрофи” молились та  ділились наболілим 12:40 Тернополянин став «викрадачем» свого автомобіля. Чоловіка оштрафували 12:18 Тернополяни перемогли на чемпіонаті України з кікбоксингу 12:15 Як покращити свій фізичний стан, якщо ви офісний працівник 11:47 У Чорткові мотоцикліст збив 5-річну дитину 11:15 Апеляційний суд Тернопільщини залишив убивцю дівчини за ґратами на 14 років 10:54 У Тернополі можна дешево купити м'ясо для шашликів, але як правильно його обрати? Поради продавців 10:00 Мешканці Дубовецької схвильовані, чому там зібрались СБУ, патрульні, військові та медики photo_camera 09:15 Долар та євро здорожчали - курс валют на 26 квітня

Вже минає 32 роки трагедії на Чорнобильській АЕС. Та біль, який завдала країні катастрофа, не вщухає з роками. Тисячі...

Швидка доставила хлопчика у лікарню із забійною раною та гематомою голови. Травми 5-річна дитина отримала в результаті...

Соціальний проект "Класний керівник" -  це можливість для вчителів розповісти про себе та свою діяльність,...

Кабінет міністрів ухвалив пакет нормативних актів, важливих для старту нової моделі фінансування за медреформою.

Не пропускай новини — долучайся до нас на Facebook
keyboard_arrow_up