
— Бургери вже давно вийшли з розряду фаст-фуду. Сьогодні різні варіації на тему булочки з м'ясом пропонують навіть найбільш вишукані мішленівські ресторани, — каже шеф-кухар Папа Лоці. — Бургер – це загальна назва для всіх сендвічів, які готують на основі булочки, розрізаної навпіл. Всередині обов’язково повинна бути котлета.
Скільки чого треба:
100 г телячого фаршу, 20 г сиру „Чеддер”, 50 г свіжого помідора, 20 г солоного огірка, 50 г соусу „Барбекю”, 20 г бекона, 10 г салатного листя, 100 г картоплі фрі, булочка власного приготування.
Вже минає 32 роки трагедії на Чорнобильській АЕС. Та біль, який завдала країні катастрофа, не вщухає з роками. Тисячі...
Швидка доставила хлопчика у лікарню із забійною раною та гематомою голови. Травми 5-річна дитина отримала в результаті...
Соціальний проект "Класний керівник" - це можливість для вчителів розповісти про себе та свою діяльність,...
Кабінет міністрів ухвалив пакет нормативних актів, важливих для старту нової моделі фінансування за медреформою.
№ 17 від 23 квітня 2018
Читати номер