Готуємо чізбургер з телятиною

  • 20minut.ua розповідає про новинки меню та приготування фірмових страв і напоїв у кафе, барах і ресторанах Тернополя.
  • Апетитний хрусткий чізбургер — бажаний варіант для обіду чи ситна перекуска у багатьох тернополян.
  • Тож гайда у сіті-кафе „Барбареско” — там ви зможете обрати серед дев’яти бургерів: 4 чізбургери, 4 класичні бургери й один фішбургер. А ще є сет міні-бургерів — з куркою, свининою і телятиною.
Готуємо чізбургер з телятиною

— Бургери вже давно вийшли з розряду фаст-фуду. Сьогодні різні варіації на тему булочки з м'ясом пропонують навіть найбільш вишукані мішленівські ресторани, — каже шеф-кухар Папа Лоці. — Бургер – це загальна назва для всіх сендвічів, які готують на основі булочки, розрізаної навпіл. Всередині обов’язково повинна бути котлета.

Previous Next

Папа Лоці готуватиме цю апетитну страву.
— Чізбургер — вид гамбургера з обов'язковим додаванням сиру. Його часто подають із картоплею фрі або салатом.
Булочки для бургерів у сіті-кафе готують за власним рецептом із дріжджового тіста. Перед приготуванням бургера кожну булочку ще й підрум’янюють. 
— Котлети для бургерів ми готуємо із телячого фаршу, — каже Папа Лоці. — А тоді смажимо упродовж 10 хвилин при температурі 180С. 
Тоненькі плястерка бекона шеф-кухар висушує при низькій температурі у параконвектоматі. Це надає йому хрустості. Сир трішки розтоплює, помідор та огірок нарізає слайсером. Усі підготовлені продукти він починає викладати „пірамідкою” на пухкій булочці, попередньо змащеній соусом. 


— Усі наші бургери, незалежно від начинки, коштують 50 грн, — розповідає Папа Лоці. — Лише сет із трьох міні-бергерів обійдеться у 75. Кожен наш бургер має ексклюзивне наповнення. Так, скажімо, булочка з індичим м’ясом — це ще й соковита кукурудза, карамелізоване яблуко, мікс салатів і два соуси — „Барбекю” та журавлиновий. А бургер зі свининою — кільце ананаса на грилі, карамелізоване кільце цибулі, мікс салатів і соус „Барбекю”. 
Коли Папа Лоці приніс і поставив на стіл ще теплий бургер, підрум’янену картоплю фрі та насичено-червоний пікантний соус „Барбекю”, я затамувала подих — це була чудова картинка для натюрморту. 
До речі, вага чізбургера з картоплею і соусом — 400 г, ціна — 50 грн.

Скільки чого треба:
100 г телячого фаршу, 20 г сиру „Чеддер”, 50 г свіжого помідора, 20 г солоного огірка, 50 г соусу „Барбекю”, 20 г бекона, 10 г салатного листя, 100 г картоплі фрі, булочка власного приготування.  

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні

Новини Тернополя за сьогодні

13:00 Горшки ліпитимуть не святі, а тернополяни на фесті 12:38 Потрібні донори і кошти на лікування 11-річного Назарчика, який постраждав від вибуху на Пушкіна 12:30 Тернопільська легкоатлетка змагається за нагороди у Парижі 12:00 Тернополянки про конкурс краси в Канаді: "Робити добро насправді легко" Від читача 09:06 Працівники Суразького лісництва з правоохоронцями затримали рівненських крадіїв-гастролерів 11:30 ДТП на "Дружбі": через молодого водія постраждав пасажир та потрощені авто 11:00 На «Бамі» вночі розібрали машину 10:32 Супрун рекомендує їсти морозиво, якщо болить горло 10:12 На дамбі демонтовують бруківку 09:42 Чи має платити податки в Україні той, хто легально працює за кордоном 09:11 Долар здорожчав - курс валют на 18 липня 08:00 Цей день в історії, 18 липня: тернопільські депутати на сесії вирішили демонтувати в місті символи радянського мілітаризму 07:01 Погода у Тернополі: 18 липня, дощ, +22° 23:14 Померла 5-річна Вікуся, яка травмувалась в ДТП за участю військового авто 22:00 Супрун розповіла, що робити, коли вас вкусив собака 21:20 На Пушкіна - вибух газу. Сім'ю госпіталізували (оновлено) play_circle_filled photo_camera 21:00 Тернопільська "Нива" новий сезон розпочне на Сумщині 20:00 На Тернопільщині зупинили автомобіль з нелегальною деревиною 19:35 У Парку Нацвідродження багато людей, тітушок і поліції (оновлене) play_circle_filled 19:00 За два роки будівництва на Урожайній знищили дорогу, яку люди робили за власні кошти photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Не пропускай новини — долучайся до нас на Facebook
keyboard_arrow_up