Готуємо пиріг з куркою та грибами

Готуємо пиріг з куркою та грибами

За цим простим рецептом у вас вийде ідеальний кіш з куркою та грибами. Спробуйте – ви готуватимете його не раз.
 

Рецепт найкращого пирога з куркою та грибами повідомляє Смачно24.
 

Кіш з куркою та грибами

  • Час: 1 година 30 хвилин
  • Порцій: 4

Начинка:
– 2 філе стегна;
– 150 грамів цибулі порей;
– 400 грамів грибів;
– сіль, перець до смаку;
– олія для смаження.

Тісто:
– 100 грамів пшеничного борошна;
– 100 грамів кукурудзяного борошна;
– 125 грамів вершкового масла;
– 1 чайна ложка розпушувача;
– 0,5 чайної ложки солі;
– 1 яйце;
– 30 грамів води.

Відео дня

Заливка:
– 2 яйця;
– дрібка солі;
– 100 грамів сиру;
– 200 грамів вершків 10%.

Приготування:

  1. Філе очистьте від зайвих плівок та жиру, наріжте кубиками. Цибулю наріжте тонкими кільцями, а гриби – шматочками.
  2. Обсмажте легко м'ясо, додайте гриби, а в кінці – порей та сіль. Підсмажте ще хвилину, помішуючи.
  3. Яйця та сіль легко збовтайте. Всипте тертий сир та перемішайте. Влийте вершки та знову перемішайте.
  4. Борошно та холодне вершкове масло перетріть в крихти. Додайте сіль, розпушувач та перемішайте. Далі додайте яйце та воду. Замісіть м'яке та липке тісто.
  5. Форму застеліть пергаментним папером та мокрими руками викладіть тісто. Спочатку сформуйте бортики, а потім – дно.
  6. Викладіть начинку, вилийте заливку, додайте помідори чері та випікайте в попередньо розігрітій до 180 градусів 1 годину.

Нагадаємо, раніше «20 хвилин» повідомляли, як приготувати смачні шоколадні мафіни з вишнею.

 

Читайте також:

Готуємо ідеальні шоколадні мафіни з вишнями: простий рецепт із секретом

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up