20minut.ua пропонує рецепти смачних страв до новорічно-різдвяних свят.
1,5 кг. стегна індички, 150 мл. олії, 4 зубчики часнику, морська сіль,
білий мелений перець, трави прованські, 200 г печериць консервованих.
Помити та обсушити стегно індички, вийняти кістки і шкіру. Розрізати його так, щоб утворився великий шматок м'яса. Посипати сіллю і білим перцем, відбити молоточком. З олії, часнику, прованських трав і перцю меленого приготувати маринад. Маринувати м'ясо кілька годин у холодильнику. На замариноване м'ясо викласти скибки печериць, скрутити рулетом, скріпити зубочистками.
Рулет покласти в рукав для запікання, влити решту маринаду, рукав щільно закрити. Запікати 60 хвилин при 200 градусів. Холодним нарізати скибочками.
Стежте за новинами Тернополя у Telegram.
№ 13 від 27 березня 2024
Читати номер