Хрусткі палички з кабачків і не тільки: рецепти після яких ви полюбите цей овоч

Хрусткі палички з кабачків і не тільки: рецепти після яких ви полюбите цей овоч
  • Кабачок - ідеальний овоч для тих, хто слідкує за харчуванням та дотримується дієт.
     
  • Пропонуємо вам підбірку рецептів з кабачків.

Рулетики з кабачками та куркою
 

Інгрідієнти:

  •  молоді кабачки – 3 шт;
  • одне філе курки;
  • твердий сир – 60 гр;
  •  2 зубчика часнику;
  •  оливкова олія – 30 гр;
  •  свіжий базилік – 2-3 листочки.

Спосіб приготування:

1. Молоді кабачки помийте, обсушіть, зніміть з них шкірку і наріжте вздовж смужками шириною 0,5 см. Сир натріть на тертці.

2. Розігрійте духовку до 180 градусів. Деко застеліть папером для випічки, викладіть на нього смужки кабачків, змастіть оливковою олією і посоліть. Поставте кабачки в духовку на 5 хвилин.

3. У цей час підготуйте куряче філе. Грудку наріжте тонкими смужками, відбийте, додайте сіль і перець за смаком. Часник дрібно наріжте або пропустіть через прес, додайте до курки і залишіть на 10 хвилин замаринуватися.

4. Кабачки дістаньте з духовки, на кожну смужку зверху викладіть курку, посипте тертим сиром, мілко порізаним базиліком і акуратно згорніть в тугі рулетики. Запікайте в духовці ще 30 хвилин.

 

Хрусткі палички з кабачків від Руслана Сенічкіна

Інгрідієнти:

  • кабачки – 2 шт,
  • яйце – 2 шт,
  • сир – 30 г,
  • борошно – 50 г,
  • панірувальні сухарі – 100 г,
  • кукурудзяний крохмаль- 20 г.

Спосіб приготування дивіться у відео

 

Оладки з кабачків

Інгредієнти:

  • кабачки – 800 гр,
  • цибуля – 2 шт;
  •  яйця – 2 шт;
  •  1 ч.л. розпушувача для тіста;
  •  півсклянки борошна;
  •  пучок зелені (кріп, петрушка);
  •  сіль та перець за смаком.

Спосіб приготування:

1. Кабачок очистіть від шкірки та насіння. Натріть та складіть у миску. Варто обирати молоді овочі, які не мають твердого насіння. Після 10-15 хвилин злийте воду, яка утвориться.

2. У миску з кабачком додайте натерту цибулю та дрібно порізану зелень. Залийте все збитими яйцями та ретельно перемішайте.

3. До борошна додайте чайну ложку розпушувача для тіста. Суміш перемішайте та поступово додайте до кабачків. Смажте оладки на легкому вогні до рум'яності. Кабачкові оладки найкраще смакують зі сметаною та часниковими соусами.

М'ясні котлети з кабачками

Інгредієнти:

  • м'ясо – 600 г
  • кабачок – 1 шт.
  • цибуля – 1 шт.
  • вершкове масло – 1 ст. л..
  • панірувальні сухарі – 3 ст. л.
  • Зелень та спеції додавайте за смаком.

Спосіб приготування:

1. Перемолоти м'ясо. Викласти фарш в окреме місце. 

2. Додати цибулю та кабачки.

3. Додати зелень та вершкового масла, панірувальних сухарів

4. Сформувати котлетита смажити на сковорідці 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:03 Новини Тернополя за 8-14 грудня: дивіться відео! play_circle_filled 20:00 Від окопів до саду: історія ветерана Тараса Попенка 19:05 Погода на Тернопільщині 15-17 грудня: без опадів і мороз вночі 18:00 Від Миколая до Різдва: в краєзнавчому музеї у Тернополі створили святкові локації photo_camera Від читача 19:03 Підтримка для вашого бізнесу від Тернопільського обласного центру зайнятості 17:00 Авторські віночки, букети і ялинковий коник: де замовити новорічні декорації в Тернополі та їх ціни 16:00 П'ять тернопільських вулиць залишаться без водопостачання 16 грудня 15:00 Учениця Шумського ліцею отримала премію Президента України 14:00 Капелан із Тернопільщини розпочинав війну солдатом-піхотинцем photo_camera 13:00 Державні нагороди отримали військовослужбовці 105-ї бригади 12:05 Суд відправив до тюрми п’яного водія, який на переході збив маму з дворічною дитиною і втік 11:03 Скільки коштують продукти у супермаркетах Тернополя та де купувати дешевше photo_camera 10:00 Як приготувати банановий хліб 09:00 «На щиті» повертається до рідного дому Захисник Вадим Доскоч
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up