Пропонуємо спробувати приготувати соковиту та ніжну курячу печінку з цибулею на щодень.
Інгрідієнти:
Зелень (улюблена) за смаком
Куряча печінка 500 г
Цибуля ріпчаста 1 шт.
/li>Олія соняшникова для смаження
Вершки 26% 250 мл
Спосіб приготування:
1. Ретельно помийте курячу печінку водою, почистьте її від прожилок та наріжте невеликими шматочками. Солити печінку зразу не потрібно, завжди додавайте до неї спецій в самому кінці приготування. Розігрійте сковорідку на середньому вогні, налийте трохи олії та зачекайте, доки вона нагріється. Викладіть курячу печінку в сковорідку та смажте декілька хвилин.
2. Почистьте цибулю від шкірки, помийте та наріжте кільцями. Додайте нарізану цибульку до курячої печінки та ретельно перемішайте. Коли цибуля трохи зарум'яниться влийте в сковорідку вершки, перемішайте та додайте спецій. Тушкуйте курячу печінку з цибулькою на маленькому вогні до 10 хвилин.
3. Готову курячу печінку подавайте з картоплею, макаронами або овочами. Подрібніть улюблену зелень та посипте нею готову страву. Смачного! Рецепт із сайту 24 канал
Стежте за новинами Тернополя у Telegram.
№ 23 від 7 червня 2023
Читати номер