20minut.ua пропонує рецепти смачної випічки до новорічно-різдвяних свят.
Тісто: 2,5 скл. борошна, 150 г масла, 3 жовтки, 1 скл. цукру, 0,5 ч. л. соди. Начинка: 1,5 кг м’якого сиру, 2 скл. цукру, 3 білки, 1 яйце, 1 ванільний пудинг, 150 г масла, курага.
Масло розтерти з борошном. Жовтки збити з цукром, вимішати з борошном. Додати соду, погашену оцтом і замісити тісто. Покласти на 1 год. у холодильник. Приготувати сирну начинку. Для цього сир змолоти на м’ясорубці. Додати до нього пакетик пудингу, яйце, топлене масло і добре вимішати. Білки збити з цукром і легенько додати до сиру.
Тісто викласти в форму і зробити бортики. Курагу розпарити в окропі, розрізати кожен сухофрукт навпіл. Розкласти курагу по тісті, зверху сирну начинку. Пекти при 170С близько 1 години.
Стежте за новинами Тернополя у Telegram.
№ 17 від 24 квітня 2024
Читати номер
Надя Кошель
Сирник що на фото ніколи не мав назву "Вікторія"! І можна було б вказати джерело, звідки взято фото http://kosholka.blogspot.com/2014/04/blog-post_9.html