20minut.ua пропонує рецепти смачної випічки до новорічно-різдвяних свят.
Для бісквіту потрібно 10 яєць, збити їх із 300 г цукру, 250 г борошна, 150 г топленого маргарину, 60 г какао. Для заварного крему — 500 г молока, 150 г цукру, 6 жовтків, 200 г борошна.
До кип’яченого молока додати борошно, цукор, перетерті жовтки. Помішуючи, довести масу до кипіння. Також треба приготувати сироп: 300 г води, 100 г цукру, 25 вишневого лікеру. Спекти бісквіт, перерізати на три частини і змочити холодним сиропом. Між першим і другим коржем має бути заварний крем. Між другим і третім — крем з густої сметани, збитої з цукром.
Стежте за новинами Тернополя у Telegram.
№ 6 від 5 лютого 2025
Читати номер
Haman Joey