Як приготувати ідеальні макаруни в домашніх умовах: покроковий рецепт

Як приготувати ідеальні макаруни в домашніх умовах: покроковий рецепт

Макаруни - французькі ласощі, які кожному до смаку. А як приготувати улюблене печиво-сендвіч у домашніх умовах, читайте у статті.

Макаруни — французькі кондитерські вироби з яєчних білків, цукрової пудри, цукрового сиропу, меленого мигдалю і харчових барвників. Зазвичай робиться у формі двох половинок печива, між якими кладуть крем або варення. Рецепт ідеальних макарун з сайту 24 канал

Інгредієнти для тіста:

  • 45 г меленого мигдалю;
  • 75 г цукрової пудри;
  • 10 г цукру;
  •  1 білок;
  •  гелевий харчовий барвник.

Інгредієнти для крему:

  • 50 мл молока;
  • 80 мл вершків;
  • 120 г цукру;
  • 20 г ванільного цукру;
  • 2 жовтки;
  • 170 г напівсолоного вершкового масла.

Спосіб приготування:

1. Перед початком приготування десерту, викладіть яйце з холодильника, щоб воно нагрілося до кімнатної температури. Відокремте білок від жовтка.

2. Змішайте цукрову пудру з мигдальною і просійте через дрібне сито.

3. Застеліть деко пергаментним папером.

4. Збийте білок до середньої густоти піни, додай 10 грамів цукру і збивайте до стійкої піни, потім додайте барвник.

5. Додайте цукрово-мигдалеву суміш у три етапи, перемішуючи зверху вниз, щоб не пошкодити бульбашки.

6. Викладіть суміш у кондитерський мішечок і викладіть на просиліконений коврик макаруни. Діаметр печива має бути близько 2-3 сантиметри, відстань між кружечками – 3-4 сантиметри.

7. Залишіть макаруни на 20 хвилин до утворення скоринки. Перевіряйте готовність пальцем: якщо нічого не прилипає, можна переміщати деко в духовку.

8. Духовку розігрійте до 140 градусів, випікайте десерт близько 10 хвилин. Перевірити готовність можна зубочисткою. Якщо печиво тверде – його можна витягати.

9. Поставте деко на холодну поверхню, відразу ж переверніть всі макаруни догори дном, щоб випарувалася зайва волога. 


Спосіб приготування крему для макарун:

1. Молоко з ванільним цукром доведіть до кипіння. 

2. Збийте жовтки до посвітління з 20 грамами цукру і 140 грамами вершкового масла кімнатної температури.

3. Додайте у суміш одну ложку молока, розмішайте і перелийте у каструлю з іншим молоком. Постійно помішуючи, доведіть масу до загустіння й охолодіть – це ванільна основа крему.

4. 100 грамів цукру розтопіть до стану карамелі.

5. Доведіть до кипіння вершки в окремій місткості і додайте їх до гарячої карамелі. Потім додайте залишки масла та готуйте на маленькому вогні до однорідної кремоподібної маси.

6. Охолодіть все і змішайте з ванільним кремом.Намастіть макаруни кремом, легенько скріпіть і поставте в холодильник на годину.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
18:30 Мільярдне дерево висадили на Кременеччині в межах програми озеленення 18:00 Наживаються на біді: шахраї можуть збирати кошти від імені потерпілих від атак у Тернополі 17:10 На Тератральному майдані цьогоріч не буде новорічної ялинки в честь трагедії 19 листопада 17:02 Нардеп Федієнко підтвердив, що публікував відео з виставки, де фігурував «Оріон». Але своєї вини не бачить Від читача 16:09 Концерт Марії Бурмаки "Різдвяні пісні та історії" 16:00 Відійшов у вічність колишній директор Тернопільського обласного художнього музею Ігор Дуда 15:00 Тернопільська школа №19 просить підтримати постраждалих працівників молитвою та коштами 13:50 Хто в Тернополі залишається в статусі безвісти зниклих після російського удару 13:22 Ворог вдарив ракетами по будинках, щоб служби не могли загасити вогонь на підприємстві: ОВА 13:00 Ракета забрала життя мами двох діток майстрині-перукарки з Тернополя Олени Унольт 11:48 Вулиця 15 Квітня в задимленні: спалахнув автомобіль 11:10 На місці удару в Тернополі виявили фрагменти тіл, щодо яких проводитимуть експертизу 10:30 Тернопільщина втратила захисників Тараса Парія, Анатолія Сергієнка і Назарія Тараса 09:30 Змінили підчергу графіку відключень світла для окремих будинків на Київській та Смакули 09:00 Світла людина, життя якої забрала ракета: загинула працівниця видавництва «Богдан» Ірина Чорненька 00:25 Пошуково-рятувальні роботи у Тернополі завершили: є інформація про 34-ох людей, які загинули play_circle_filled photo_camera 21:05 Працювали попри біль, холод та втому... Дякуємо людям, які проводили рятувальну операцію в Тернополі photo_camera 20:20 Виносили продукцію з палаючого цеху: виробники крем-меду показали підприємство після обстрілу 19:35 Не можуть повірити, що вони більше не з нами. Тернополяни прощаються з Оксаною Цяпало та Ігорем Неспляком photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up