Як приготувати ідеальні макаруни в домашніх умовах: покроковий рецепт

Як приготувати ідеальні макаруни в домашніх умовах: покроковий рецепт

Макаруни - французькі ласощі, які кожному до смаку. А як приготувати улюблене печиво-сендвіч у домашніх умовах, читайте у статті.

Макаруни — французькі кондитерські вироби з яєчних білків, цукрової пудри, цукрового сиропу, меленого мигдалю і харчових барвників. Зазвичай робиться у формі двох половинок печива, між якими кладуть крем або варення. Рецепт ідеальних макарун з сайту 24 канал

Інгредієнти для тіста:

  • 45 г меленого мигдалю;
  • 75 г цукрової пудри;
  • 10 г цукру;
  •  1 білок;
  •  гелевий харчовий барвник.

Інгредієнти для крему:

  • 50 мл молока;
  • 80 мл вершків;
  • 120 г цукру;
  • 20 г ванільного цукру;
  • 2 жовтки;
  • 170 г напівсолоного вершкового масла.

Спосіб приготування:

1. Перед початком приготування десерту, викладіть яйце з холодильника, щоб воно нагрілося до кімнатної температури. Відокремте білок від жовтка.

2. Змішайте цукрову пудру з мигдальною і просійте через дрібне сито.

3. Застеліть деко пергаментним папером.

4. Збийте білок до середньої густоти піни, додай 10 грамів цукру і збивайте до стійкої піни, потім додайте барвник.

5. Додайте цукрово-мигдалеву суміш у три етапи, перемішуючи зверху вниз, щоб не пошкодити бульбашки.

6. Викладіть суміш у кондитерський мішечок і викладіть на просиліконений коврик макаруни. Діаметр печива має бути близько 2-3 сантиметри, відстань між кружечками – 3-4 сантиметри.

7. Залишіть макаруни на 20 хвилин до утворення скоринки. Перевіряйте готовність пальцем: якщо нічого не прилипає, можна переміщати деко в духовку.

8. Духовку розігрійте до 140 градусів, випікайте десерт близько 10 хвилин. Перевірити готовність можна зубочисткою. Якщо печиво тверде – його можна витягати.

9. Поставте деко на холодну поверхню, відразу ж переверніть всі макаруни догори дном, щоб випарувалася зайва волога. 


Спосіб приготування крему для макарун:

1. Молоко з ванільним цукром доведіть до кипіння. 

2. Збийте жовтки до посвітління з 20 грамами цукру і 140 грамами вершкового масла кімнатної температури.

3. Додайте у суміш одну ложку молока, розмішайте і перелийте у каструлю з іншим молоком. Постійно помішуючи, доведіть масу до загустіння й охолодіть – це ванільна основа крему.

4. 100 грамів цукру розтопіть до стану карамелі.

5. Доведіть до кипіння вершки в окремій місткості і додайте їх до гарячої карамелі. Потім додайте залишки масла та готуйте на маленькому вогні до однорідної кремоподібної маси.

6. Охолодіть все і змішайте з ванільним кремом.Намастіть макаруни кремом, легенько скріпіть і поставте в холодильник на годину.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:03 Новини Тернополя за 8-14 грудня: дивіться відео! play_circle_filled 20:00 Від окопів до саду: історія ветерана Тараса Попенка 19:05 Погода на Тернопільщині 15-17 грудня: без опадів і мороз вночі 18:00 Від Миколая до Різдва: в краєзнавчому музеї у Тернополі створили святкові локації photo_camera Від читача 19:03 Підтримка для вашого бізнесу від Тернопільського обласного центру зайнятості 17:00 Авторські віночки, букети і ялинковий коник: де замовити новорічні декорації в Тернополі та їх ціни 16:00 П'ять тернопільських вулиць залишаться без водопостачання 16 грудня 15:00 Учениця Шумського ліцею отримала премію Президента України 14:00 Капелан із Тернопільщини розпочинав війну солдатом-піхотинцем photo_camera 13:00 Державні нагороди отримали військовослужбовці 105-ї бригади 12:05 Суд відправив до тюрми п’яного водія, який на переході збив маму з дворічною дитиною і втік 11:03 Скільки коштують продукти у супермаркетах Тернополя та де купувати дешевше photo_camera 10:00 Як приготувати банановий хліб 09:00 «На щиті» повертається до рідного дому Захисник Вадим Доскоч
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up