Боксерка Олеся Крисюк змагається на чемпіонаті Європи

Боксерка Олеся Крисюк змагається на чемпіонаті Європи

На чемпіонаті Європи з боксу серед жінок, молоді та юніорок надії Тернопілля покладені на юніорку Олесю Крисюк.

Наша землячка, пройшовши три навчально-тренувальні збори, у складі збірної України вирушила до столиці Болгарії Софії, де з 3 до 9 липня триватиме європейська першість з боксу.

- На шляху до цієї поїздки Олеся пройшла кілька етапів підготовки, - каже один з тренерів спортсменки Руслан Фірман. – По-перше вона взяла участь у трьох навчально-тренувальних зборах, останній з яких відбувався у Коломиї з 18 червня до 1 липня. За період підготовки Олеся також брала участь у двох Міжнародних турнірах.

За словами Руслана Фірмана, на чемпіонат Європи дівчина їде у статусі чотириразової чемпіонки України з боксу. Дівчина виступатиме у ваговій категорії 66 кг.

Відео дня

- У лютому Олеся Крисюк виграла свій четвертий титул чемпіонки країни, - додає тренер. – Під час чемпіонату та турнірів вона показала себе з кращої сторони та ще раз довела, що у своєму віці та у своїй вазі – рівних в Україні їй немає.

Наставник тернопільської боксерки каже, що його підопічна має усі шанси здобути нагороду чемпіонату Європи.

- Якщо вона проявить себе з кращої сторони та дійсно покаже всі свої бійцівські якості, то медаль Олесі гарантована, - переконаний Руслан Фірман.

Надії додає хороша підготовка під час заключного навчально-тренувального збору.

- Враженні від зборів у Коломиї – лише позитивні, - каже пан Руслан. – Під час тренувального процесу і спарингів Олеся виглядала дуже добре. Важливо, що вона була стійка у психологічному плані. Зі сторони тренерів ми, звісно ж, розраховуємо, що виступ у Болгарії складеться якнайкраще і наша юніорка повернеться додому з медаллю.

До речі загалом у складі збірної України для виступу на чемпіонаті Європи вирушила 21 представниця боксерського цеху.

- Більш як пів року ми готувалися лише до однієї події – виступу на чемпіонаті Європи, - додає тренер. – Протягом цього часу підтримку Олесі надавали президент Федерації боксу Тернопілля Євген Степанов, меценати Володимир Кельнер та Іван Сопронюк, обласна школа вищої спортивної майстерності, а також міське та обласне управління спорту.

ДОВІДКА

Олеся Крисюк є ученицею тернопільської школи №2-правовий ліцей. Займається в обласній школі вищої спортивної майстерності. Тренується у Руслана Фірмана та Миколи Петришина.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
14:09 Пожежа у Тернополі — стовп чорного диму бачили з різних мікрорайонів міста. Подробиці 14:00 У Тернополі презентували фільм «Вовк. Страху нема» — екранізовану історію відваги воїнів ЗСУ 12:55 У полі на Бучаччині знайшли мертвою зниклу 72-річну жінку 11:25 ДТП поблизу Тернопільської митниці – на дорозі не розминулись два авто Від читача 22:30 В новому мікрорайоні "Північний" жителі кількох будинків можуть залишитись без під'їзної дороги 11:00 Для дачників в Тернополі курсуватимуть спеціальні маршрутки (ГРАФІК) 10:02 По всій країні розшукують двох чоловіків, які розстріляли поліцейських на Вінниччині 10:00 Синоптики попереджають про заморозки у вихідні на Тернопільщині 09:01 Рум’яні пиріжки: як приготувати смачні та пишні смаколики без дріжджів на кефірі 22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські затримали 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками 15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled 14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up