Двох гравців тернопільської «Ниви» орендував футбольний клуб «Львів»

Двох гравців тернопільської «Ниви» орендував футбольний клуб «Львів»

Клуби уклали між собою орендну угоду на гравців.

Молоді півзахисники Богдан Лянскоронський та Кирило Пінчук наступний сезон проведуть в оренді у складі юнацької команди ФК «Львів» U-19.

Про це повідомляє пресслужба тернопільського футбольного клубу «Нива».

До слова, обидва футболісти приєдналися до складу «Ниви» влітку минулого року, але у чемпіонаті Першої ліги на поле не виходили. Тепер Богдан та Кирило матимуть змогу проявити себе у чемпіонаті серед однолітків.

Відео дня

Зазначимо, що Лянскоронський та Пінчук у 2021-му році стали чемпіонами України серед команд U-17 у Вищій лізі ДЮФЛ України у складі чернігівської «Юності». Фінальний матч тоді відбувся у Тернополі.

Варто додати, що поєдинок 3 туру чемпіонату Першої ліги між футбольним клубом «Нива» Тернопіль та «Прикарпаттям» з Івано-Франківська відбудеться у неділю, 11 вересня, на стадіоні «Рух» у Івано-Франківську. Початок зустрічі о 15:00, повідомляє пресслужба тернопільського футбольного клубу.

Нагадаємо, що перший домашній матч нового сезону Чемпіонату України з футболу серед команд Першої ліги, в умовах воєнного стану, тернопільська «Нива» грала у другому турі, приймаючи львівські «Карпати». Та у підсумку, 0-1 мінімальна перемога «Карпат» у галицькому міжусібнику.

 Читайте також:

«Карпати» не програли у футбол. Поступилася «Нива». Галицький міжусібник у Файному місті

Стартує плей-оф Ліги чемпіонів та Ліги Тернопільщини

Відомий футболіст з Тернопільщини просить допомогти з придбанням автомобіля для своїх побратимів

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up