Футзальний чемпіонат у Тернополі проведуть у чотирьох лігах

Футзальний чемпіонат у Тернополі проведуть у чотирьох лігах

Чемпіонат Тернопільської футзальної ліги сезону 2018/19 років стартує 17 листопада. Змагання традиційно організовує Федерація футболу Тернопільської області.

Остаточну дату старту нового сезону затвердили на нещодавній нараді серед представників команд-учасниць та керівництва Федерації. Традиційно змагання проведуть у чотирьох лігах – Вищій, Першій, Другій та Третій. А переможці та призери Вищої футзальної ліги зможуть представити Тернопільщину на Всеукраїнському рівні. Нагадаємо, що минулоріч переможцем чемпіонату стала команда "ДСО-Поділля", яка брала участь у такзваному Всеукраїнському фіналі.

У 2018-му році склад учасників Вищої ліги буде не меншим, ніж 10 команд. У інших лігах число команд буде залежати від остаточної кількості тих, хто пройде заявкову кампанію. Подача заявок для участі у новому футзальному чемпіонаті стартувала 1 листопада і триватиме до 15 числа. До 7 листопада організатори повинні сформувати остаточний склад ліг та розпочати формування календаря сезону. До речі, у складі команди на сезон може перебувати не більше 18-ти футболістів, віком від 15-ти років.

А матчі Тернопільської футзальної ліги теж традиційно відбуватимуться щовихідних у спортивному комплексі "Політехнік". За потреби організатори залучатимуть до проведення ігор спортивний зал медуніверситету.

Відео дня

Також на спільній нараді щодо нового футзального сезону, внесли певні зміни і до регламенту Тернопільської футзальної ліги, врахувавши побажання команд-учасниць. Зокрема це стосується ведення відліку ігрового часу. У новому сезоні ігровий час у Вищій лізі буде розділений на "брудний" час (відлік ведеться незалежно від пауз чи зупинок у грі), який складатиме 23 хвилини та "чистий" час, який рахуватимуть у останню хвилину таймів. За такою ж системою відбудуться і змагання у нижчих лігах, але там тривалість "брудного" часу складе 18 хвилин.

До нового регламенту внесли зміни і щодо кількості попереджень, після яких гравець пропускатиме матч. Цю норму збільшено з трьох – до чотирьох попереджень.

Крім регулярного сезону Тернопільської футзальної ліги у планах Федерації футболу Тернопільської області проведення Кубка ліги, а також студентських та ветеранських змагань з футзалу.

ДОВІДКА

За детальною інформацією щодо заявки та проведення Тернопільської футзальної ліги можна звернутися до голови комітету футзалу Федерації Едуарда Карепетяна за номером телефону: 0679500603.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
09:30 Воював з окупантом майже два роки: Збаразька громада втратила захисника Ігоря Войціховського 09:02 У Тернополі «вар'яти» презентують нову гумористичну програму 08:02 Чому чоловіків обмежили в консульських послугах і коли їх відновлять 22:04 У поминальні дні не варто залишати на гробах паски і яйця. То що потрібно померлим, пояснюють священники Від читача 13:35 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 21:01 Віктор Павлік побував в рідній Теребовлі і поскаржився на... міст photo_camera 20:00 Теплиці, майонез і дитячий клуб: історії трьох бізнесів, які переїхали на Тернопільщину play_circle_filled photo_camera 19:30 24 квітня у мікрорайоні «Пронятин» не буде води 19:03 Вісім років судиться з поліцією: тернополянин вимагає покарання для патрульних та компенсації photo_camera 18:06 Таксі у Тернополі: порівняли тарифи різних сервісів виклику авто photo_camera 17:20 У бучацькій школі діти били та цькували однолітків. Хто понесе відповідальність 16:40 Заснував сімейну майстерню дронів та допомагає ЗСУ: історія 21-річного тернополянина 16:05 Чи будуть в Україні додаткові вихідні на Великодні свята 15:28 Із 23 квітня тернополянам можуть вимикати світло у «пікові» години 14:55 Біля Тернополя зіштовхнулися автобус та бус: є постраждалі 14:40 У Тернополі віддали честь полеглому Героєві під час руху колони «На щиті» (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 14:15 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 13:36 Тернополянин зняв в оренду неіснуюче житло. Як дізнатись чи квартира, яку ви знайшли — реальна 12:56 Українські консульства в Польщі та інших країнах призупинили роботу з чоловіками мобілізаційного віку 12:22 У яких лікарнях Тернопільщини можна отримати допомогу при інсульті
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up