"Ми не очікували": гімнастці Анастасії Бачинській, яка привезла "золото" з Мінську, міський голова пообіцяв квартиру


"Ми не очікували": гімнастці Анастасії Бачинській, яка привезла "золото" з Мінську, міський голова пообіцяв квартиру
  • Відзнаку міського голови отримала 15-річна спортивна гімнастка Анастасія Бачинська, яка на Європейських іграх- 2019, що проходили в Мінську 30 червня, виборола золото. 
  • Неочікуваним сюпризом для неї, її батьків та тренера став ще один подарунок: міський голова пообіцяв ключі від квартири сім'ї Анастасії до Дня міста. 
  • Також дівчина і її тренер поділились емоціями після перемоги. І готуються до Чемпіонату світу. 

- Буквально рік тому ми святкували її перемогу на шкільних всесвітніх іграх в Марокко, де вона здобула кілька золотих медаль, - каже начальник управління у справах сім'ї, молодіжної політики і спорту Микола Круть. - Зараз Настя готується до чемпіонату світу. Думаю, що поїде на Олімпійські ігри і там теж отримає нагороду. 

Сергій Надал нагородив і першого тренера Анастасії - Заслуженого тренера України Тетяну Геращенка та саму гімнастку. Анастасія отримала нагородний знак міського голови та подарував квартиру у Тернополі. 

- Ми радилися із членами виконавчого комітету. Оскільки Анастасія є чемпіонкою, отримала золоті медалі, живе у багатодітній сім'ї - четверо дітей, то є пропозиція до святкування Дня міста Тернополі подарувати квартиру для неї та її сім'ї, - каже Сергій Надал. - Якраз маємо час до серпня підготувати усі необхідні документи, допомогти батькам нотаріально оформити і на День міста вручити ключі. 

Відео дня

Такому подарунку були дуже раді і Анастасія, і її батьки. Не стримала сліз радості за свою вихованку і тренер Анастасії пані Тетяна. 

- Ми неочікували на такий подарунок, - кажуть батьки Анастасії. - Надзвичайно приємно. 

Після перемоги на Європейських іграх-2019 у Анастасії Бачинської багато позитивних емоцій. Дівчина розповідає, що спортсменів у Мінську дуже тепло прийняли. 

- З собою трішки не впоралась у другий день фіналів, але потім виправилася і виборола золото, - каже спортменка. - Після падіння я знала, що треба зібратися і, що я маю зробити все, аби взяти медаль. Чесно, я думала, що буду другою. Те, що я стала першою було дуже неочікувано. Було багато емоцій. Аж плакала. 

Анастасія каже, що на змаганнях вона сама собі конкурент і має справлятися зі своїми емоціями. Зараз гімнастка готується до Чемпіонату світу, який буде восени. Там дівчина виступатиме в категорії дорослих. 

Тренер Анастасії пані Тетяна подякувала гімнастці за її роботу та роботу усього тренерського складу.

- Буває всяке: і злети, і падіння, але ми зараз дуже раді перемозі і думаємо, що в неї гідна підготвка до Чемпіонату світу, - каже пані Тетяна. - Спортивна гімнастика - складний спорт, дуже виснажливий і емоційно, і психологічно, і фізично. Але діти справляються. І Настя молодець. Особисто я перед виступом даю Насті настанову, щоб вона виступала для себе, щоб отримала задоволення від свого виступи. Відкинути усі думки за місця. Просто виступати так, щоб бути задоволеною своєю роботою. Коли не думаєш про бали, тоді і приходить результат. 

Приклад для наслідування у спортивній гімнастиці для тернополянки - Заслужений майстер спорту України Лілія Подкопаєва. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (5)
  • Валера Матів

    шось тут не те!)
  • Хтоссь

    Цілком резонно. Сотні тисяч бюджетних коштів на налагодження чийогось життя.
  • Val Val

    Сподіваюсь не як АТОшникам. Обіцянки - цяцянки)
  • ВолодяУкраїна!!!

    Пане мер я надіюсь що ця мрія буде реальність спорт  це тетанічна праця особливо такого рівня дякую !!!Ваш Виборець!!!

    V reply ВолодяУкраїна!!!

    Чучело тупе, писати навчися!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя 08:05 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up