Лижний трамплін буде в Тернополі. В Україні такого ще немає

Лижний трамплін буде в Тернополі. В Україні такого ще немає

Три млн грн та три гектари землі на лижний трамплін виділили депутати міськради. Такого об'єкту в Україні ще немає.

- Федерація лижного спорту України спільними зусиллями з Тернопільською міською радою запланували збудувати лижний трамплін у місті для фрістайлу, - наголосив представник федерації. – Ми готові вкласти 1 млн 300 тис грн власних коштів. Все інше плануємо до фінансувати з бюджету міста. Загальна сума проекту - три млн грн.

Зі слів представника федерації, кошти підуть на будівництво трампліну та закупівлю необхідного обладнання, в тому числі снігоутворюючих пушок. Їх буде дві.

Така заява викликала жваве обговорення серед депутатів міськради, зокрема Андрій Ткаченко зауважив, що під будівництво трампліну просять аж три гектари землі.

- На бюджетній комісії було озвучено, що на цій території має бути також збудований будинок, - наголосив депутат Ткаченко.

Після такої заяви із запереченнями різко виступив міський голова Сергій Надал, який запевнив, що це - неправда і будинку на цій території не буде.

- Ця земельна ділянка перебуває в зоні для будівництва об'єктів відпочинку, - наголосив Сергій Надал. - Тому мови про будівництво житлового будинку не може навіть бути.

У дискусії взяли більшість депутатів ради, і після півгодинного обговорення рішення прийняли майже одноголосно.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (4)
  • Anonymous

    Місто прибирати нема чим, а вони трамплін будувати хочуть...
  • David Starr

    А то думаю, чого вони на БАМІ ще одну станцію швидкої відкрили, готуються )
  • Діонісій

    скоро на тій території виростуть будинки, і будуть казати, що то все для спортсменів.
  • Хімочка Сергій

    але балаболи! а у Львові на території Кайзервальду забули що там є лижний трамплін?Народ вас розводять!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
15:00 Військовослужбовцю Тернопільського військкомату, якого затримали на корупції, обрали запобіжний захід 14:05 Жителя Чортківщини підозрюють в організації схеми переправлення чоловіків через кордон 13:15 Знімають асфальт та кладуть нову бруківку: на вулиці Торговиці знижують висоту бордюрів play_circle_filled photo_camera 12:46 На «Алясці» чоловік пошкодив чотири автомобілі, припарковані у дворах — поліція Від читача 14:06 Ціни на аналізи в лабораторіях Тернополя. Огляд ринку 11:25 Масована атака росії: удару зазнали об'єкти критичної інфраструктури України 11:01 На Тернопільщині через негоду перебої з електропостачанням є у 39 населених пунктах 10:25 У Мінекономіки назвали причини переходу на літній час 09:35 Помер військовослужбовець із Кременецької громади 09:00 29 березня без світла буде одна вулиця в Тернополі 08:00 У Тернополі відновлюють футбольні матчі з вболівальниками 22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян?
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up