Ми будемо грати агресивний та інтенсивний футбол: тренер ФК «Нива» Тернопіль про своє призначення у клубі

Ми будемо грати агресивний та інтенсивний футбол: тренер ФК «Нива» Тернопіль про своє призначення у клубі

Новий тренер ФК «Нива» Василь Малик розповів про своє призначення у клубі та плани на майбутнє.

Про це повідомили на сайті футбольного клубу «Нива».

— Що можете сказати про ваше повернення у «Ниву» на посаду тренера?

« Мені приємно повернутися в команду. Дуже помітно, що хлопці подорослішали та стали справжніми професійними футболістами, ще три роки назад ми говорили, що у нас хороша команда, але є одна проблема — це те, що вона молода і потрібно 2-3 роки почекати, аби гравці подорослішали та змужніли і ось пройшов цей період і тепер з них можна питати та ставити чіткі задачі»

Відео дня

 

— Розкажіть детальніше про плани стосовно навчально-тренувальних зборів.

«Два етапи зборів ми проведемо у Тернополі. Перший етап підготовки ми завершимо першого числа і завершимо ми її грою з «Агробізнесом», але в середині перших зборів, якщо точніше то 28 червня зустрінемося із «Прикарпаттям» у Івано-Франківську. Після перших зборів дамо хлопцям два дні відпочинку і тоді розпочнемо другий етап зборів. Будемо мати трішки інший об ’єм роботи, але вона буде поділена щодо покращень фізизчних кондицій гравців та вплані тактичних дій.»

 

— Як оцінюєте гру команди?

«Я вважаю не коректно коментувати роботу інших тренерів, які працювали з командою останні роки, але головне, можу сказати – це те, що команда збереглася. Команда продовжує грати в Першій лізі і це означає, що попередні тренера виконували свої задачі добросовісно. Наразі, я помічаю, як команда росте та прогресує і ми надалі будемо це все робити та ставити перед собою нові задачі.»

 

— Щодо складу «Ниви», все залишається без змін чи можливо маєте інші плани?

«... у нас є обойма з двадцяти чоловік і потрібно добре все переглянути та підсилити слабкі місця. Для нас потрібно напрацювати щось своє, щось нове і рухатися вперед. Наразі, ми стараємося зберегти свою команду і попрацювати більше в організації самої гри.»

 

— Як хлопці налаштовані на новий сезон?

«Усім не секрет, що ми будемо грати швидкісний, агресивний та інтенсивний футбол, який потребує багато фізичних затрат, тому хлопці налаштовані рішуче. Всі з позитивом відносяться та розуміють що потрібно пройти етап підготовки, а саме етап зборів важкий, але на базі цього вже можна вибудовувати команду до підготовки сезону.»

 

— Чи є від керівництва клубу чіткі завдання на майбутній сезон?

«Будь яке керівництво ставить задачі і знаючи наше керівництво, то в нас задачі тільки максимальні».

Довідка
Тренеру жовто-зелених Василю Малику 54 роки. У своїй тренерській кар'єрі він вдруге очолив тернопільську «Ниву». Пан Малик керував «Нивою» в сезоні 2019/2020. Останнім часом він тренував ФК «Миколаїв». У свій час цей тренер привів тернополян до перемоги в Групі «А» Другої ліги та підвищив у класі. Наразі Василь Малик буде працювати з асистентами – Олександром Стахівим та В'ячеславом Котляром, який відповідатиме за підготовку воротарів.

 

Читайте також:

У Тернопільської «Ниви» — новий тренер

Тернопільська «Нива» вдома приймала «Металург»: чи допомогли рідні стіни

Тернопільську «Ниву» тренуватиме Сергій Атласюк

У воротарів тернопільської «Ниви» – новий тренер Сергій Карпов

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up