На чемпіонаті України з боксу тернополянки здобули три титули

На чемпіонаті України з боксу тернополянки здобули три титули

Три чемпіонські звання здобули боксерки тернопільського спортклубу "Шкіряна рукавичка" під час чемпіонату України, присвяченого пам'яті заслуженого тренера України Валерія Дем'янова.

Змагання відбулися з 10 до 16 грудня у Івано-Франківську, а участь у них взяли жінки до 22-х років, молодь, юніорки та дівчата.

У категорії юніорки Тернопілля представила бронзова призерка чемпіонату Європи Каріне Айрапетян, яка змагалася у ваговій категорії 70 кг. У фінальному поєдинку тернополянка за відвертої переваги здолала опонентку з Донеччини та виборола звання чемпіонки.

Ще три боксерки "Шкіряної рукавички" змагалися у віковій категорії молодь. Так у вазі 75 кг шестиразовою чемпіонкою України з боксу стала наша Олеся Крисюк. У фіналі дівчина впевнено перемогла суперницю з Івано-Франківська та оформила черговий титул.

Відео дня

Вольовою перемогою на чемпіонаті відзначилася тернополянка Юлія Деденко у ваговій категорії 69 кг. У фіналі вона зустрілася з представницею Вінниці та зуміла тріумфувати у важкому поєдинку, завоювавши "золото".

Вперше на змаганнях такого рівня у вазі 54 кг виступила наша Каріна Вовк. У поєдинку за вихід до півфіналу наша спортсменка зустрілася з чемпіонкою України та учасницею чемпіонату Європи зі Львова. Попри рівний бій, на перший план вийшов досвід опонентки, яка отримала перемогу. Відтак дебютний виступ на чемпіонаті Каріна Вовк завершила на п'ятому місці.

Додамо, що боксерки тренуються під керівництвом Руслана Фірмана, Миколи Петришина та Лілії Ліхновської. Дівчата представляють школу вищої спортивної майстерності, обласну дитячо-юнацьку спортшколу з літніх видів спорту та дитячо-юнацьку спортивну школу з греко-римської боротьби (відділення боксу).

Боксерський клуб "Шкіряна рукавичка" висловлює подяку меценатам Володимиру Кельнеру та Олександру Похилому, а також обласному управлінню фізичної культури та спорту.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ Від читача 16:55 Проект з кібербезпеки BRAMA запустили в Україні 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя 09:05 Студентка з Тернополя перемогла на чемпіонаті України з боксу 08:00 НБУ знижує офіційний курс долара 22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up