На Тернопільщині організовують відкриту зимову першість з футболу

На Тернопільщині організовують відкриту зимову першість з футболу

Змагання відкритої зимової першості Тернопільщини з футболу проводитимуть на Теребовлянщині. Список команд-учасниць можуть оголосити вже 17 січня.

17 січня у Тернополі в офісі обласної асоціації футболу відбудеться організаційна нарада щодо проведення Відкритої зимової першості Тернопільщини 2024 року з «великого» футболу.

Про це повідомили в Аосціаціії футболу Тернопільщини.

Змагання відбуватимуться в селі Боричівка Теребовлянської громади на стадіоні зі штучним покриттям.

Відео дня

2023 року у Відкритій зимовій першості Тернопільщині приймали участь 18 колективів, які на попередньому етапі були розділені на чотири групи (по 4-5 – у кожній). По дві кращих команди виходили до наступного етапу змагань, де за олімпійської системою виборювали призові місця.

Переможцем першості-2023 став заліщицький «Дністер», який у фіналі в серії пенальті здолав на той час чемпіона Хмельницької області – «Іскру» з Теофіполя. У матчі за третє місця теребовлянська «Нива» перемогла бучацький «Колос».

Довідка
З приводу участі у змаганнях звертайтесь до першого заступника  виконавчого директора Асоціації футболу Тернопільщини Василя Заторського: 068-621-28-95.

Нагадаємо, раніше «20 хвилин» повідомляли, що як у Великих Гаях відбувався матч за звання чемпіона Тернопільської області 2023.

 

Читайте також:

Юні футболістки з Тернополя перемогли у турнірі в Бережанах

Футболістка з Тернопільщини потрапила до Елітного дивізіону Євро-2024

 У Великих Гаях відбувся матч за звання чемпіона Тернопільської області 2023

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Yago Gallego

    Який футбол, коли на Тернопільщині футболістів нема? Одна каліч кривонога.

keyboard_arrow_up