"Нива" програла стрийській "Скалі", пропустивши після штрафного


"Нива" програла стрийській "Скалі", пропустивши після штрафного

Тернопільська "Нива" 19 травня у Вишнівці провела матч 27 туру Другої ліги, поступившись стрийській "Скалі" з рахунком 0:1.

Долю гри вирішив прямий удар зі штрафного у виконанні капітана стриян Михайла Березового за п'ять хвилин до завершення основного часу. На доданих хвилинах вилучення отримав і голкіпер "Ниви" Роман Жмурко, який тепер пропустить наступний матч у Другій лізі.

Додамо, що участі у грі не змогли взяти два дискваліфіковані гравці "Ниви" – Ігор Гатала та Костянтин Пікуль. Останньому контрольно-дисциплінарний комітет Федерації футболу України призначив 3 матчі за неналежну поведінку після скандальної гри проти "Агробізнеса". Відтак, до кінця сезону Пікуль команді не допоможе.

- По грі ми більше володіли м'ячем та мали перевагу по гольових моментах, - каже виконуючий обов'язки головного тренера "Ниви" Вадим Боженко. - На жаль, нічого не вдавалося на завершальній стадії. Сьогодні не знайшлося у команді людини, яка могла б поставити точку. У другому таймі далося взнаки те, що команда протягом тижня не тренувалася і ми фізично підсіли. А наприкінці пропустили прикрий гол.

Відео дня

Наставник стрийської команди Роман Гнатів не став міняти склад у порівнянні з попереднім матчем своєї команди.

- На матч проти "Ниви" ми виставили той же стартовий склад, який розпочинав і попередню переможну гру проти ФК "Львів", - каже тренер "Скали". - Наша команда повністю контролювала гру і намагалася грати в комбінаційний футбол. Суперник побудував гру за рахунок довгих передач, розраховуючи на фактурних нападників Олексія Литовченка, а потім і на Олександра Аланчука, який вийшов на заміну. Щодо гольових моментів, то їх у грі було небагато.

Ця поразка стала для "Ниви" третьою поспіль у чемпіонаті. Наразі команда посідає шосте місце у турнірній таблиці. А до завершення сезону залишається зіграти лише два матчі. Найближчий відбудеться 26 травня у Обухові, що на Київщині. "Нива" зіграє виїзний матч проти "Арсеналу-Київщини" із Білої Церкви.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 Тимчасове відключать газ в центральній частині Тернополя 08:05 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up