Офіційно: Тернопіль прийме фінал Кубка України з футболу

Офіційно: Тернопіль прийме фінал Кубка України з футболу
  • Виконком УАФ 29 травня затвердив проведення фіналу Кубка України сезону 2020/2021 в Тернополі.
  • Про точну дату цієї події поки не йдеться.

Тернопіль мав приймати фінал Кубка України з футболу вже в цьому році. Щоправда, карантин вніс свої правки.

Спочатку фінал перенесли з 13 травня на 8 липня, а 26 травня перенесли у Львів.

Про  те, що фінал Кубка України з футболу  сезону 2020/2021 тепер вже офіційно відбудеться в Тернополі повідомив голова асоціації футболу області Тарас Юрик на своїй сторінці у  Facebook.

Відео дня

Тарас Юрик розповів, що про точну дату проведення фіналу в 2021 році ще мова не йшла. Виконком УАФ обговорив сам формат турніру і затвердив проведення фіналу саме в Тернополі.

В півфіналах Кубка України зіграють 17 червня «Динамо» проти «Минаю», а 24 червня «Маріуполь» проти «Ворскли». Фінал змагання пройде на «Арені Львів».

Як ви гадаєте, коли було б доцільніше провести фінал Кубка України: в цьому році чи наступному? Діліться своїми думками в коментарях.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (15)
  • Ihor Oliinyk

    Так казали що у львів перенесли
  • Pavlo Orestovich

    О, це норм. Ще б Шахтар би в фіналі, то можна йти
  • Микола Олексійович

    Менше алкашні буде біля стадіону лазити. І то вже добре. А на наступний рік то ще побачимо. Може знову перенесуть. У Тернополі багато грошей не збереш. Місто замале для фіналу, не той бізнес.

    Ігор Дуда reply Микола Олексійович

    Хотів би від імені всіх читачів висловити захоплення  мужністю "миколи олексійовича" - попри проблеми зі здоров'ям (хронічний запор, геморой, грижа, простатит,  плюс - слабоумство) він знайшов у собі сили висловити свою громадянську позицію. Він, до речі, такий же відвертий, щирий і зовсім позбавлений лицемірства, як і Петро Олексійович, якого якихось 73% придурків відправили у відставку. І про гроші в ресторані він мудро пише:  
    на минуломи тижні був з дружиною у Jan Amor... сподобалося... хоча за устриці можна було б і подешевше брати... а взагалі то, я харчуюся здебільшого у Ковчезі... майже кожен день... додому беру багато...
    на початок взяли салат з курячою печінкою та дошку від м'ясника, нарізка... потім я взяв стейк з телятини, а жінка форель у вершках... на завершення я взяв собі трубочки з згущеним молоком, а жінка  медівник... ну, і звичайно, для мене еспресо з цигарою перед від'їздом додому... жінка пила каву по-ірландськи... додому набрали смажених раків та мідії по-грузинськи...
    Посилання на джерело: https://te.20minut.ua/Kult-podii/smachno-i-v-trendi-top-zakladiv-u-ternopoli-z-nezvichaynim-intererom-t-11039687.html
    ПРИМІТКА: "микола олексійович" - це діючий клон-двійник дебіла-рогоносця "саші креста".
    А яке у нього, крім усього іншого, незрівнянне чуття до високої поезії - пишу із сльозами на очах...
    Микола Олексійович 15 травня 2020 р. Ігор Бздуда рано-вранці Срати сів у вишивaнці. Нею сраку витирає, Про гімно усім співає, Хоч співати він не вміє – Як шалений цуцик виє... Ось така тут є паскуда, Що зоветься Ігор Бздуда!
    Посилання на джерело: https://te.20minut.ua/Podii/na-naberezhniy-vstanovili-novu-skulpturu-kazhut-scho-tse-lishe-pochato-11058903.html
    Все ж,  судячи з того, що "микола олексійович" розісрався своїми коментарями одразу на трьох сусідніх блогах, можна з оптимізмом припустити, що, як мінімум, однієї болячки - запору - він на якийсь час позбувся. Слава нашому герою!

    Й reply Ігор Дуда

    Дуда, ти троль і більше нічого не вартий😁😁😁😁

    Ігор Дуда reply Й

    ХВС. ПНХ. ХРН.ПДР.

    Микола Олексійович reply Ігор Дуда

    Знову ця малолєтка наковталася пігулків і вилізла. Трохи тебе підчистили тут на сайті. Це добре. Вірю скоро знову почистять. А ти що один з тих алкашів, що вештаються навколо стадіону з пивом і таранькою і смердять, як пси? Бачиш, тепер ковтати пігулки і пити пиво будеш вдома. Нема футболу. І добре.

    Ігор Дуда reply Микола Олексійович

    Jack Winchester reply Ігор Дуда 8 вересня 2017 р. А нудьгувати без мене не треба... Маю час приділити жінці, дітям, онукам. А вже після цього, решту часу можу витратити на боротьбу з хронічними дегенератами.... А футболом не цікавлюсь, вже казав тобі... Футбольний болільник для мене асоціюється з тобою... з ПИВОМ... Гидота...
    Посилання на джерело: https://te.20minut.ua/blogs/profilaktika-za-lobanovs-kim.html
    Jack Winchester 30 жовтня 2017 р. Після більш ніж двохмісячої перерви та виснажливого відпочинку на Багамах повертаюся до своєї роботи критика, борця за правду на вільній Україні та борця з алкоголізмом на Тернополі20хв (по сумісництву, офіційно!!!)... "Алкоголіки всіх країн, єднайтеся! (в наркологічних диспансерах)".   Ваш Jack Winchester (він же Саша Хрещатик, Саша Киев, Саша Саша Саша, Саша Крест і т.д. і т.п.)
    Посилання на джерело: https://te.20minut.ua/blogs/privodi-dlya-rozcharuvannya.html
    ТИ, ТУПЕ БИДЛО, ДАЛІ НАПОЛЯГАТИМЕШ, ЩО ТИ НЕ РОГОНОСЕЦЬ "САША КРЕСТ" - він же ВАЛЕРА ЛЕВГАНДОВНСЬКИЙ?

    Ігор Дуда reply Микола Олексійович

    Смерділо, бидло,ти - коли погано мило ноги
    За це тобі колишня жінка і вчепила роги
    І не лише за це - ти ще й дурне було як пробка
    Звичайна доля рогоносця-недоJобка

    Микола Олексійович reply Ігор Дуда

    То це мені моя жінка навішала роги? Але ти дурніше, як я думав. Тут вже пігулків недостатньо. Треба ковтати щось засильніше. А ти малолєтка хоча знаєш, шо то таке роги ставити? Вже дівку хоча тиснув? Чи ще від мамки ховаєшся і піську дрочиш? Ти на інтернеті надьорганий мабуть, дівок голих по телефону дивишся. Дивись там тіки, не перестарайся. Піську бережи. А то відпаде від передрочення.

    Ігор Дуда reply Микола Олексійович

    Тупо, бидло, тупо.

    Ігор Дуда reply Микола Олексійович

    Бидлота, в тебе ще й склероз? Я ж тобі (тобто "саші кресту") колись повідомляв, що пива терпіти не можу. Інша річ - ром, бренді. Особливо за гонорари за публікації, де фігурувало ти, ущербне бидло. В усій твоїй "красі".

    Ігор Дуда reply Микола Олексійович

    А "микола" срака гола, яйця грають у футбола
    Ні, в футбола він не грає, бо "микола" грижу має.
    Як м'яча ногою копне, то та грижа йому лопне,
    Ну, то, може в волейбола? Там не так, як у футболі -
    Копати м'яча не треба - лиш підскоч собі до неба
    І вгати його рукою - так "микола" ж з гемороєм,
    Як підскочить він до вишки - випадають з сраки шишки
    Отака біда в "миколи", у якого срака гола
    І не тільки - в цього "парня" роги й "вуши" також гарні,
    Як у клона "креста саші" - обидвоє із параші

    Кажеш, тупе бидло, мене "підчистили"? А не тебе перш за все і купу твоїх бидлячих клонів? Я думаю, ще трохи постаравшись, я міг би попросити "підчистити" і тебе, безграмотного бидляка. Але наразі залишайся  - чия тоді "дурь буде видна"?
  • Дмитро Підгурський

    На наступний рік ясне діло, там униле Динамо залишилося, Минай, Ворскла і Маріуполь, і плюс без глядачів, видовища нуль

    Іван Гойнацький reply Дмитро Підгурський

    Дмитро Підгурський До чого тут хто залишився!!!??? Мова йде про сезон наступний.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
15:35 В Україні презентували законопроект про відбудову та відновлення 14:53 Видання «20 хвилин» на мапі рекомендованих медіа в Україні. Читайте лише перевірені факти! photo_camera 14:30 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:17 На Тернопільщині — штормове попередження Від читача 13:58 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 13:45 У Тернополі виділили майже 2,6 млн гривень на техніку для школярів 13:08 У Тернополі зустріли колону «На щиті» із полеглим Героєм Василем Друзюком (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 12:40 У Тернополі пенсіонерка травмувалась в маршрутці, коли водій раптово пригальмував 12:05 Суддю не каратимуть за перевищення швидкості, а тернопільського поліцейського, який його зупинив — звільнили 11:25 У Тернополі водійка на LEXUS в'їхала у перешкоду прямо перед відділком поліції. Була напідпитку 10:50 У Ланівцях зустрічатимуть кортеж «На Щиті»: загинув Герой Василь Друзюк 10:10 В Україні прогнозують зростання зарплат. Кому на нього розраховувати 09:30 18 квітня світло вимикати не будуть, але ситуація може змінитись 09:00 У Чорткові підняли тариф на воду 08:00 На Тернопільщину йде похолодання 22:05 На Тернопільщині 18 квітня вводять в дію графіки обмеження енергопостачання для окремої групи підприємств 22:00 Погрожував вбивством, отруїв собаку і підкинув наркотики — на Тернопільщині родичі не можуть поділити хату 21:02 Двотижневий фестиваль «Великодні мотиви» стартував у Тернополі (ФОТОРЕПОРТАЖ) photo_camera 20:00 З висоти пташиного польоту: розвідник розповів, як розквітають «Піони» і «БУКи» у вогні артилерії 19:02 Ніхто не скаржився на витік газу, а він був: скільки нарахують в третій платіжці за перевірку мереж
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up