Спортсмени "Інваспорту" стали чемпіонами України з легкої атлетики

Спортсмени "Інваспорту" стали чемпіонами України з легкої атлетики

Три золоті, одну срібну та одну бронзову нагороду здобули спортсмени тернопільського центру "Інваспорт" на чемпіонаті України з легкої атлетики.

Змагання серед спортсменів з ураженнями опорно-рухового апарату, вадами зору та вадами розумового і фізичного розвитку відбулися з 9 до 12 липня у Кропивницькому.

У секторі для штовхання ядра наш Володимир Гроздік посів четверте місце, виконавши норматив Майстра спорту України. Таку ж позицію Володимир здобув у змаганнях серед метальників диска.

Чемпіоном України у метанні спису став Микола Божемський з Козови. У штовханні ядра спортсмен показав четвертий результат.
"Бронзу" у бігу на дистанції 100 м та "золоту" у стрибках у довжину здобула тернополянка Ольга Зазуляк. Ще дві нагороди у активі нашого Миколи Хрупалика. У бігу на дистанції 1500 м він став другим, а на дистанції 3000 отримав перше місце.

Відео дня

Спортсменів до змагань готували тренери Іван Салук та Віктор Ворко.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя 09:05 Студентка з Тернополя перемогла на чемпіонаті України з боксу 08:00 НБУ знижує офіційний курс долара 22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми 10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up