Студентка ЗУНУ здобула бронзову медаль на Європейському олімпійському фестивалі в Італії

Студентка ЗУНУ здобула бронзову медаль на Європейському олімпійському фестивалі в Італії
Фото Biathlon.com.ua

Олександра Меркушина здобула бронзову нагороду в індивідуальній гонці на 10 км з біатлону.

Студентка ВСП «Фаховий коледж економіки, права та інформаційних технологій ЗУНУ» Олександра Меркушина здобула бронзову нагороду в індивідуальній гонці на 10 км з біатлону на Європейському юнацькому олімпійському фестивалі у Форне-Аволтрі, Італія.

Про це повідомляє Західноукраїнський національний університет.

— Пишаємося нашими спортсменками, які впевнено представляють Україну на світових змаганнях, — йдеться у повідомленні. — Бажаємо Олександрі подальших перемог!

Відео дня

Бійцівський характер Меркушиної

Олександра Меркушина продемонструвала найкращий результат з жіночої команди України у індивідуальній гонці на ЄЮОФ-2023, повідомляє sport.24tv.ua. Проте «індивідуалка» не просто складалася для української біатлоністки. На першому вогневому рубежі вона допустила дві помилки, опинившись на межі топ-30.

Проте Олександра продемонструвала справжні бійцівські якості. Вже після другої стрільби вона була 14-ю. На наступних двох вогневих рубежах Меркушина чисто відстрелялася, що дозволило їй потрапити на п'єдестал.

У підсумку 18-річна українська біатлоністка завоювала бронзову медаль. У топ-20 також потрапила Тетяна Тарасюк, яка допустала лише один промах. Третя учасниця від України Валерія Шейгас фінішувала 37-ю.

У соцмережі читачі радіють перемозі тернопільської студентки.

Kolja Under вітає: САШЕНЬКА....сьогодні НАСТУНЯ ....ДОДАЛА ЗОЛОТО ДО СІМЕЙНОЇ КОЛЕКЦІЇ. Батьки радіють...ясна справа ! БРАВО СЕСТРИ - ЧЕМПІОНКИ ЄВРОПИ !!!

Мария Сидаш радіє: Красуня,умнічка! Удачі, везіння та Божого благословіння!

Владимир Козлюк вітає: Наша гордість,браво,красуне. Вітаю,тільки перемог бажаю

Valerii Buidin вболіває: Після чергового успіху Саші хочеться прокричати: " Всі причетні до розвитку біатлону в Україні не загубіть цей талант!!!"

Ірина Протань радіє: Супер-Олександра !!! Перша -- у швидкострільності,перша -- за часом перебування на стрільбі і третя -- за швидкістю на лижні. Дякую за неймовірну гонку

Читайте також

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up