"Терен" повернувся у Вищу лігу з регбі-7

"Терен" повернувся у Вищу лігу з регбі-7

Дев'яте місце за підсумками першого етапу Вищої ліги з регбі-7 посів тернопільський регбійний клуб "Терен".

Етап чемпіонату України 13 травня відбувся у Кременчуці. Участь у ньому взяли 12 регбійних команд. Власне, визначення переможців відбувалося в два етапи. Спочатку – груповий, а потім команди у стикових матчах визначалися з підсумковими позиціями.

- "Терену" не пощастило із жеребкуванням, адже потрапили у такзвану "групу смерті", - пригадує граючий тренер тернопільської команди Володимир Крутовський. – Нашими суперниками були київський "Антарес" і команда з Дніпра, які згодом грали у фінальному матчі. Обидва матчі ми у підсумку програли.

Відтак тернополянам довелося боротися за 9-10 місця з харківським "УІПА". У цьому двобої "Терен" переміг більш ніж впевнено – 22:0.

Відео дня

- Наша команда давно не приймала участь в офіційних турнірах такого рівня, - каже Володимир Крутовський. – Склад "Терену" суттєво оновився. Всі ці фактори вплинули на те, що ми не змогли посісти вищого місця. Але тішить те, що наші молоді регбісти здобули неоціненний досвід.

Регбіст додає, що "Терен" не є професійною командою і поки не може на рівних конкурувати з лідерами чемпіонату.

- Щоб показувати високі результати потрібен системний підхід до підготовки, - каже він. – Необхідно поповнювати ряди клубу молодими спортсменами. У нас поки з цим важко, адже ми аматорська команда. Гравці працюють, навчаються, а тренуємося у вільний час. Незважаючи на це, Тернопіль силами "Терену" знову представлений на регбійній карті України.

Додамо, що другий тур чемпіонату України з регбі у Вищій лізі відбудеться 15 червня в Ірпіні.

Команда "Терен" висловлює подяку за підтримку ТМ "Молокія" та обласному управлінню фізкультури та спорту.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми 10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак 10:10 25 квітня на двох вулицях у Тернополі не буде води 09:30 Воював з окупантом майже два роки: Збаразька громада втратила захисника Ігоря Войціховського 09:02 У Тернополі «вар'яти» презентують нову гумористичну програму
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up