Тернопільська "Нива" продовжує боротьбу на Кубку Ернеста Юста

Тернопільська "Нива" продовжує боротьбу на Кубку Ернеста Юста

У драматичному матчі тернопільська "Нива" обіграла новояворівський "Гірник" з рахунком 3:2 та виборола путівку в 1/8 фіналу.

Матч 1/16 фіналу Кубка Юста відбувся 26 лютого у Винниках, що на Львівщині на полі зі штучним покриттям. Фаворитами цього протистояння були саме тернополяни, але восьма команда чемпіонату Львівської області стала непростим суперником для "Ниви".

Перший тайм тернополяни впевнено виграли з рахунком 2:0. Уже на старті гри нападник тернополян Юрій Головачук вийшов сам-на-сам з воротарем "Гірника" та відкрив рахунок у матчі. А у середині першого тайму грузинський новачок "Ниви" Немо Шелія розстріляв пусті ворота суперника після подачі з кутового.

Навідміну від першого тайму, друга частина гри була за командою з Новояворівська. Спершу опоненти "Ниви" відіграли один м'яч ударом з пенальті. Згодом м'яч і вдруге побував у сітці воріт тернопільської команди, після прикрого рикошету. Проте за декілька хвилин до кінця гри гості з Тернополя отримали право пробити пенальті. Вирок судді впевнено реалізував капітан "Ниви" Костянтин Пікуль, принісши команди перемогу.

Відео дня

- Грою команди у першому таймі я задоволений, - каже головний тренер тернопільської "Ниви" Петро Бадло. – Після перерви випустили одразу четверо нових футболістів. Розраховували, що вдасться посилити тиск на ворота суперника, але сталося не так, як ми хотіли. Два стандарти дозволили суперникам вирівняти рахунок. Добре, що наших футболістів це не зламало і вони змогли у підсумку вибороти перемогу.

Наступного дня після матчу відбулося жеребкування стадії 1/8 фіналу Кубка Юста. Згідно із жеребом тернопільська "Нива" у наступному етапі зіграє з командою луцької "Волині" U-19. Матч відбудеться у Винниках 5 березня о 12:00.

- З кожним етапом рівень суперників лише зростає, адже залишаються лише найсильніші, - додає Петро Бадло. – Гра з молодіжкою "Волині" буде дуже цікавою та хорошою перевіркою для наших футболістів. Завдання виграти цей турнір перед нами не стоїть, але хочемо пройти якомога далі.

Додамо, що після матчу футболісти "Ниви" отримали три дні відпочинку. Після цього підопічні Петра Бадла приступають до другого етапу підготовки. Перший офіційний матч цього року для "Ниви" попередньо відбудеться 8 квітня. Суперником тернополян у аматорсьому чемпіонаті України буде ФК "Чортків-Педуніверситет".

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя 09:05 Студентка з Тернополя перемогла на чемпіонаті України з боксу 08:00 НБУ знижує офіційний курс долара 22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up