Тернополяни стали призерами дитячо-юнацької футбольної ліги

Тернополяни стали призерами дитячо-юнацької футбольної ліги

Дві команди юнаків тернопільської дитячо-юнацької спортшколи з футболу та інших ігрових видів спорту стали призерами у фінальній частині дитячо-юнацької футбольної ліги України у Першій лізі.

Наші футболісти пробилися до фіналу двома віковими групами — U-15 (тренери Володимир Джуглей, Роман Курдупель) та U-17 (тренери Андрій Яблонський та Богдан Бучинський). Матч фінальної частини відбувалися у Дніпрі минулого тижня. Молодші юнаки з тернополя посіли друге місце, а старші привезли додому бронзові нагороди.

- У перший день фінальної частини відбувалися півфінали згідно із жеребом, - пояснює тренер Володимир Джуглей. – Ми приїхали у Дніпро вранці, трішки були втомленими. А увечері вийшли на поле та виграли в одеського "Атлетика" 3:0. Цього суперника ми вивчали, вдалося забити гол наприкінці першого тайму та ще двічі після перерви. Одеситам не дали жодної можливості забити бодай гол.

У фінальному матчі вікової категорії U-15 тернополяни протистояли сумській "Барсі" і поступилися 1:3, хоча вели у рахунку за ходом гри.

Відео дня

- На старті гри створили два виходи сам-на-сам, які не реалізували, - додає тренер. – Згодом вдалося забити і на перерву пішли за рахунку 1:0 на нашу користь. Думали, що в перерві вдасться налаштувати команду, як слід. На жаль, у другому таймі протягом трьох хвилин пропустили двічі. А наприкінці матчу, коли всі сили кинули на атаку, пропустили і третій м'яч.

За словами Володимира Джуглея, срібними медалями Першої ліги він задоволений.

- Нам приємно взяти друге місце на такому рівні, - каже він. – Фінальний матч зіграли на чудовому полі легендарного стадіону "Метеор", де свого часу на лавах сиділи Олімпійські чемпіони та легендарні тренери. Вважаю, що для нашого міста це вагоме досягнення.

Додамо, що у півфіналі вікової категорії U-17 вихованці тернопільської ДЮСШ у серії пенальті поступилися "Колосу" з Ковалівки. А у матчі за третє місце теж у серії пенальті, тернополяни обіграли сумську "Барсу" та стали бронзовими призерами Першої ліги дитячо-юнацької футбольної ліги України.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:01 «У ногу прилетів осколок боєприпаса»: 47-річний захисник з ампутацією проходить реабілітацію у Тернополі 21:03 Мрію повернутия до Тернополя: де зараз американський співак який виступав у центрі міста play_circle_filled photo_camera 20:01 У Тернопільському музеї влаштували Великодню майстерню photo_camera 19:00 По 15 років тюрми присудили трьом депутатам держдуми Від читача 13:58 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 18:15 На «Дружбі» ремонтують аварійні сходи: що змінилося? 17:33 Як в Україні буде відбуватись мобілізація ув'язнених. Пояснює юрист 16:50 Неймовірні магнолії та сакури розквіли в Кременецькому ботанічному саду. Як туди дістатись photo_camera 16:10 У Тернополі засудили екскерівника податкової та його сина, які вимагали 40 тисяч доларів неіснуючого боргу 15:35 В Україні презентували законопроект про відбудову та відновлення 14:53 Видання «20 хвилин» на мапі рекомендованих медіа в Україні. Читайте лише перевірені факти! photo_camera 14:30 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:17 На Тернопільщині — штормове попередження 13:45 У Тернополі виділили майже 2,6 млн гривень на техніку для школярів 13:08 У Тернополі зустріли колону «На щиті» із полеглим Героєм Василем Друзюком (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 12:40 У Тернополі пенсіонерка травмувалась в маршрутці, коли водій раптово пригальмував 12:05 Суддю не каратимуть за перевищення швидкості, а тернопільського поліцейського, який його зупинив — звільнили 11:25 У Тернополі водійка на LEXUS в'їхала у перешкоду прямо перед відділком поліції. Була напідпитку 10:50 У Ланівцях зустрічатимуть кортеж «На Щиті»: загинув Герой Василь Друзюк 10:10 В Україні прогнозують зростання зарплат. Кому на нього розраховувати
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up