Тернополяни вибороли першість у дитячо-юнацькій футзальній лізі

Тернополяни вибороли першість у дитячо-юнацькій футзальній лізі

Фінальна частина чемпіонату дитячо-юнацької футзальної ліги Тернопільської області серед 12-13-річних спортсменів відбулася 10 березня.

Фінальні поєдинки пройшли на базі спортивних залів тернопільських шкіл 26 та 27. Чемпіонами у своєму віці стали вихованці тернопільської дитячо-юнацької спортивної школи з футболу (ДЮСШ Тернопіль).

- Федерація футболу Тернопільської області системно провела чемпіонат у третій віковій групі, - каже голова комітету дитячо-юнацького футболу Дмитро Андрієшин. – Традиційно змагання дитячої ліги відбулися у два етапи. Перший, зональний, пройшов у кількох районних центрах. Кращі команди пробилися до фінальної частини, де теж спершу провели груповий етап, а потім – стикові поєдинки.

Додамо, що до фінальної частини змагань пробилися 12 кращих команд з усієї області. Майбутні чемпіони з тернопільської ДЮСШ участь у лізі взяли двома командами. Перша команда у підсумку стала переможцем, обігравши у фінальній грі однолітків з Бережан з рахунком 5:1. У матчі за третє місце зустрілись друга команда ДЮСШ Тернопіль та футзалісти з Кременця. У підсумку тернополяни тріумфувала 5:0.

Відео дня

- Ми вдячні керівникам шкіл, які виділяють спортивні зали для проведення наших змагань, - додає Дмитро Андрієшин. – Це дозволяє збільшити кількість ігор, а відтак – надати більше ігрової практики для юних спортсменів.

Заключним етапом проведення дитячо-юнацької футзальної ліги області стануть змагання у віковій групі 10-11 років. Після завершення футзальних змагань, за словами Дмитра Андрієшина, команди розпочнуть підготовку до старту у обласній першості з великого футболу.

ДОВІДКА

Підсумкова турнірна таблиця фінальної частини дитячо-юнацької футзальної ліги (12-13 років):

1. ДЮСШ Тернопіль-1, 2. ДЮСШ Бережани, 3. ДЮСШ Тернопіль-2, 4. ДЮСШ Кременець, 5. ДЮСК Чемпіон Тернопіль, 6. ДЮСШ Копичинці, 7. ДЮСШ Козова, 8. "Еліта-14" Бучач, 9. ДЮСШ Підволочиськ, 10. ДЮСШ Шумськ, 11. "Атлетік" Чортків, 12. ДЮСШ Гусятин

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
12:46 На «Алясці» чоловік пошкодив чотири автомобілі, припарковані у дворах — поліція 11:25 Масована атака росії: удару зазнали об'єкти критичної інфраструктури України 11:01 На Тернопільщині через негоду перебої з електропостачанням є у 39 населених пунктах 10:25 У Мінекономіки назвали причини переходу на літній час Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 09:35 Помер військовослужбовець із Кременецької громади 09:00 29 березня без світла буде одна вулиця в Тернополі 08:00 У Тернополі відновлюють футбольні матчі з вболівальниками 22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up