Тернополяни здобули "бронзу" чемпіонату Європи з кікбоксингу та звання Майстрів спорту

Тернополяни здобули "бронзу" чемпіонату Європи з кікбоксингу та звання Майстрів спорту

Дві бронзові медалі під час чемпіонату Європи з кікбоксингу за версією WAKO здобули тернополяни Максим Грейцар та Данило Рибченко, а наша Любов Дереш поступилася майбутній чемпіонці змагань.

Європейська першість з кікбоксингу 21 жовтня завершилася у столиці Словаччини – Братіславі. Загалом участь у чемпіонаті взяли 35 європейських збірних. Єдиними представниками Західного регіону були тернополяни – вихованці тренера Олександра Дульнєва. До речі, наші земляки змагалися у розділі лоу-кік.

Тернополянка Любов Дереш у вазі 52 кг перший бій на чемпіонаті Європи виграла у представниці Швейцарії. Проте згодом їй не пощастило із жеребом, адже змагатися довелося з чинною чемпіонкою світу. У підсумку вона здобула перемогу і завоювала першість у цій ваговій категорії.

Виступи наших хлопців були більш успішними — дві бронзові нагороди, які дозволили кікбоксерам виконати нормативи Майстрів спорту.

Відео дня

- На шляху до півфіналу Макс Грейцар достроково переміг росіянина, який є чинним володарем Кубка світу, - каже тренер спортсмена Олександр Дульнєв. – Проте у півфіналі за рішенням суддів Максим програв ще одному представнику Росії – діючому чемпіону світу, якого ми свого часу уже перемагали. На жаль, цього разу суперник був сильнішим, хоча не сказав би, що він володів відвертою перевагою. Дуже прикро, що так сталося, адже розраховували, що Максим зможе здобути чемпіонство та виконати норматив Майстра спорту Міжнародного класу.

Додамо, що Максим Грейцар, який виступав у надважкій вазі, є чемпіоном Європи та володарем Кубка світу серед молоді.

Також бронзова нагорода у активі нашого Данила Рибченка (вага 51 кг). Хлопець через хворобу мав обмаль часу для підготовки, але показав достойний виступ.

- Данило програв турецькому кікбоксеру у півфіналі, - пригадує Олександр Дульнєв. – Бій був рівним і ми мали шанси на перемогу. Але через те, що наш спортсмен готувався до чемпіонату лише місяць, йому не вистачило фізичних кондицій і він повністю був не готовим. До того ж, довелося зганяти зайву вагу і це теж вплинуло на його функціональний стан.

За словами Олександра Дульнєва, у розділі лоу-кік збірна України здобула лише три медалі, дві з яких у наших кікбоксерів. Ще одну нагороду здобув спортсмен із Києва. Загалом у цьому розділі виступили 29 українських бійців.

У найближчих планах тернополян – виступ на чемпіонаті Європи та участь у професійному поєдинку.

- Через два тижні Данило Рибченко виступить на чемпіонаті Європи з фул-контакту, що відбудеться у словенському Маріборі, - каже тренер. – А з Максимом Грейцаром 11 листопада плануємо участь у професійному бою, що відбудеться у Польщі.

Додамо, що поїздку тернопільських спортсменів на чемпіонат Європи профінансував меценат Іван Чайківський. В організації підготовки тренувального процесу допомогу надала тернопільська міська рада.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
20:01 У Тернопільському музеї влаштували Великодню майстерню photo_camera 19:00 По 15 років тюрми присудили трьом депутатам держдуми 18:15 На «Дружбі» ремонтують аварійні сходи: що змінилося? 17:33 Як в Україні буде відбуватись мобілізація ув'язнених. Пояснює юрист Від читача 13:58 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 16:50 Неймовірні магнолії та сакури розквіли в Кременецькому ботанічному саду. Як туди дістатись photo_camera 16:10 У Тернополі засудили екскерівника податкової та його сина, які вимагали 40 тисяч доларів неіснуючого боргу 15:35 В Україні презентували законопроект про відбудову та відновлення 14:53 Видання «20 хвилин» на мапі рекомендованих медіа в Україні. Читайте лише перевірені факти! photo_camera 14:30 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:17 На Тернопільщині — штормове попередження 13:45 У Тернополі виділили майже 2,6 млн гривень на техніку для школярів 13:08 У Тернополі зустріли колону «На щиті» із полеглим Героєм Василем Друзюком (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 12:40 У Тернополі пенсіонерка травмувалась в маршрутці, коли водій раптово пригальмував 12:05 Суддю не каратимуть за перевищення швидкості, а тернопільського поліцейського, який його зупинив — звільнили 11:25 У Тернополі водійка на LEXUS в'їхала у перешкоду прямо перед відділком поліції. Була напідпитку 10:50 У Ланівцях зустрічатимуть кортеж «На Щиті»: загинув Герой Василь Друзюк 10:10 В Україні прогнозують зростання зарплат. Кому на нього розраховувати 09:30 18 квітня світло вимикати не будуть, але ситуація може змінитись 09:00 У Чорткові підняли тариф на воду
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up