Тернополянин Максим Грейцар став чемпіоном світу з кікбоксингу

Тернополянин Максим Грейцар став чемпіоном світу з кікбоксингу

Представник Федерації кікбоксингу Тернопільщини Максим Грейцар виборов золоту нагороду на Кубку світу за версією WAKO. Ще два тернопільські спортсмени посіли треті місця.

Світова першість з кікбоксингу відбулася в угорському Будапешті. А за нагороди змагались команди із 32-х країн світу. Серед них – четверо представників Тернопілля, троє з яких повернулися додому з нагородами.

- Наш перспективний суперважковаговик Максим Грейцар виступив у категорії серед спортсменів до 19-ти років, - каже тренер Олександр Дульнєв. – У фіналі він виграв достроково, відправивши у нокаут суперника з Молдови. Макс є беззаперечним першим номером у збірній України з кікбоксингу за версією WAKO. Наступна наша мета – це вдалий виступ на чемпіонаті Європи серед молоді, що відбудеться у вересні в Македонії.

Чемпіон світу каже, що хвилювався лише перед боєм, а коли вийшов на ринг – відчув впевненість.

Відео дня

- Коли ми потиснули руки з суперником, то все хвилювання зникло, - каже Максим Грейцар. – Своїм результатом я, звісно ж, задоволений. Довго йшов до цього здобутку.

Бронзовим призером Кубка світу серед молоді став наш Данило Рибченко. У півфіналі кікбоксер поступився чемпіону світу з різницею в одне очко.

- Данило у Будапешті виступив не у своїй звичній вазі, - пояснює тренер спортсмена. – У категорії 51 кг суперників не було, тому ми вирішили виставити його на поєдинки у категорії 54 кг. Навіть серед важчих спортсменів він зумів показати гідний результат. На майбутньому чемпіонаті Європи Данило буде виступати у своїй вазі і ми розраховуємо лише на золоту нагороду.

Ще одну "бронзу" для Тернопілля серед дорослих завоював титулований боєць Василь Худзік. У півфіналі він програв росіянину, який є другим номером у світі. У листопаді Василь Худзік планує битись на чемпіонаті світу, який теж відбудеться у Будапешті, але перейде у вагову категорію 81 кг.

- Я задоволений нашим результатом, - каже Олександр Дульнєв. – Ми виконали програму-мінімум, а саме вибороли чемпіонське звання. Тепер у спортсменів розпочинається новий етап, а саме підготовка до майбутніх чемпіонатів Європи та світу.

Спортсмени вдячні за допомогу меценату Івану Чайківському та міській раді Тернополя.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
11:36 Волонтерка Христина Феціца розповіла, чому складає депутатські повноваження 11:03 Мобілізація автомобілів: що варто знати про новий закон. Коментує юрист 10:18 Найнижчі пенсії в Україні отримують мешканці Тернопільської області (РЕЙТИНГ) 09:40 Що з реабілітаційним центром на Чумацькій, на який виділяли 8 млн грн Від читача 10:01 Набір до патрульної поліції Тернопільської області триває 09:02 Окупанти вдарили по багатоповерхівці в Дніпрі. Є загиблі, серед них — дитина 08:01 Чи варто в найближчі дні чекати потепління в Тернополі та області 22:01 «У ногу прилетів осколок боєприпаса»: 47-річний захисник з ампутацією проходить реабілітацію у Тернополі 21:03 Мрію повернутия до Тернополя: де зараз американський співак який виступав у центрі міста play_circle_filled photo_camera 20:01 У Тернопільському музеї влаштували Великодню майстерню photo_camera 19:00 По 15 років тюрми присудили трьом депутатам держдуми 18:15 На «Дружбі» ремонтують аварійні сходи: що змінилося? 17:33 Як в Україні буде відбуватись мобілізація ув'язнених. Пояснює юрист 16:50 Неймовірні магнолії та сакури розквіли в Кременецькому ботанічному саду. Як туди дістатись photo_camera 16:10 У Тернополі засудили екскерівника податкової та його сина, які вимагали 40 тисяч доларів неіснуючого боргу 15:35 В Україні презентували законопроект про відбудову та відновлення 14:53 Видання «20 хвилин» на мапі рекомендованих медіа в Україні. Читайте лише перевірені факти! photo_camera 14:30 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:17 На Тернопільщині — штормове попередження 13:45 У Тернополі виділили майже 2,6 млн гривень на техніку для школярів
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up