У боксерок з Тернополя – два чемпіонства

У боксерок з Тернополя – два чемпіонства
Дві золоті нагороди на традиційному меморіальному турнірі заслуженого тренера України Валерія Дем'янова здобули тернопільські боксерки Олеся Крисюк і Христина Дядьо.

Цьогоріч турнір найсильніших боксерів України серед жінок, молоді та юніорок був Міжнародним, адже поряд з українськими спортсменками за нагороди змагалися члени збірних команд Білорусі та Азербайджану. Загалом до Івано-Франківська, де відбувався турнір, прибули майже 100 учасниць. У тому числі змагались дівчата з Донбасу та Криму.

Тернопільські дівчата продемонстрували максимальний рівень і у своїх вагових категоріях були сильнішими. Так Олеся Крисюк у фінальному бою здолала суперницю з Волині. А Христина Дядьо у вирішальному поєдинку впевнено перемогла опонентку з Дніпропетровщини.     

Додамо, що Олеся тренується під керівництвом тренерів Руслана Фірмана та Миколи Петришина. Христину тренує Олександр Дульнєв.

Відео дня

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
14:20 На бульварі Тараса Шевченка облаштовують Алею пам'яті з портретами загиблих героїв photo_camera 14:05 В Раді зареєстрували законопроєкт про скасування позбавлення волі за ухилення від мобілізації 13:00 На Тернопільщині будуть дощі і грози 12:22 Графік відключення електрики на Тернопільщині (ОНОВЛЮЄТЬСЯ) Від читача 12:19 У службі зайнятості Тернопільщини - «єдине вікно» для надання послуг соціально вразливим людям. Зручно, комплексно, інформативно! 11:55 У центрі Тернополя висаджують літні квітники 11:20 Турбує варикоз? Лікуємо варикоз новітнім лазером всього за 60 хв! (новини компаній) 10:46 Рух транспорту перекриють на окремих вулицях в центрі Тернополя 09:30 В Тернополі виступить один із найпопулярніших нових гуртів українського шоубізу 100лиця play_circle_filled 09:15 Ремонт та будівництво: магазини та гуртовні будівельних матеріалів у Тернополі (партнерський проєкт) 09:00 Для молоді організовують вишкіл до Дня Героїв 07:50 У Тернополі тимчасово змінюють маршрут автобуса №12 21:00 Тернопільська «Нива» на виїзді зустрінеться з аутсайдером своєї групи 20:00 Тернополяни з Терцентру взяли участь у фотосесії до Дня вишиванки 19:00 Вийшли на бойові позиції у вишиванках 18:05 Спадок нашої нації: тернополяни поділилися історіями про свої вишиванки 17:26 Міць, характер, перемога: 19 травня відбудеться благодійний забіг у Тернополі «RUN 4 VICTORY» (новини компаній) 17:11 Скільки коштує полуниця та ранні овочі на ринку Тернополя: дивіться ціни photo_camera 16:45 На Тернопільщині 16 травня можуть застосувати графік погодинного відключення електрики 16:40 Тернопільським немовлятам подарували перші вишиванки
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up