У тернопільській "Ниві" новий тренер

У тернопільській "Ниві" новий тренер

Старшим тренером футбольного клубу "Нива" Тернопіль 16 жовтня призначили 37-річного Олександра Стахіва.

Новий тренер раніше працював на посаді помічника головного тренера.

Олександр Стахів народився у Горлівці Донецької області. Виступав на позиціях нападника та захисника.

Кар'єра гравця: "Нива" (Вінниця),  "Поділля" (Хмельницький), "Таврія" (Сімферополь), "Динамо" (Сімферополь), "Полісся" (Житомир), "Окжетпес", "Актобе", "Атирау", "Есиль-Богатир", "Кайсар", "Кизил-Жар" (усі — Казахстан), "Іскра-Сталь" (Молдова) "Машал" (Узбекистан), "Агрон ОТГ" (Великі Гаї).

Відео дня

Дебют на новій посаді відбудеться 21 жовтня, коли "Нива" вдома прийматиме "Чайку" з Петропавлівської Борщагівки. Початок матчу, що відбудеться на Тернопільському міському стадіоні, о 15:00.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
10:45 У лікарні швидкої допомоги відкрили п'ять нових відділень play_circle_filled 10:06 Запуск котельні на Лемківській перенесли на два тижні 09:10 ДТП в Колодіївці — людей зі ставка рятували надзвичайники 08:55 Війна забрала життя захисника із Великого Глибочка Івана Семенишина Від читача 11:15 На Тернопіллі 170 людей з інвалідністю потребують працевлаштування. Роботодавці, які їх працевлаштують, отримають компенсації! 07:50 Графік відключення світла в Тернополі та області на 4 липня (ОНОВЛЕНЕ) 22:00 У Теребовлі День міста відзначать благодійними заходами — програма 21:00 «Найкращі ті історії, де всі вижили»: відверта розповідь з фронту тернопільського артилериста 20:01 Багатодітна родина у Тернополі дочекалась брата з полону 19:03 Вже продають кавуни, дині та молоду кукурудзу: які ціни на ринку Тернополя photo_camera 18:03 У лікарні на Тернопільщині встановили сучасний ангіограф photo_camera 17:01 У Тернополі відбудеться допрем’єрний показ документального фільму «10 років війни» 16:50 Сергій Надал на передовій нагородив наших захисників з територіальної оборони Тернополя (пресслужба Тернопільської міської ради) 16:01 Одному із потерпілих у ДТП на «Дружбі» сьогодні 18. За життя трьох пасажирів і водія далі борються 15:40 Між Галичем і Заліщиками очікується підвищення рівня води у Дністрі 14:50 У будинку в центрі Тернополя знайшли розписи, яким понад 100 років photo_camera 14:35 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 3 липня 14:05 ДТП у Колодіївці — авто з'їхало в ставок 13:15 У конфлікті між підлітками на Чортківщині постраждала 14-річна дівчинка 12:35 Тернополянка шукала додатковий заробіток, а втратила понад 100 тисяч гривень
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up