У тернопільському "Інваспорті" назвали найкращих спортсменів та тренерів року

У тернопільському "Інваспорті" назвали найкращих спортсменів та тренерів року

Регіональний тернопільський центр "Інваспорт" традиційно обрав десятку найкращих атлетів та тренерів за підсумками 2019-го року.

Серед спортсменів з інвалідністю найкращими визнали:

1. АНДРІЇШИН Андрій - заслужений майстер спорту України з лижних перегонів, (з порушеннями слуху), срібний призер ХІХ зимової Дефлімпіади – 2019 (Італія), чемпіон чемпіонату України з лижних перегонів (ЗРСЦ, с. Яворів) - на головному фото

2. БАДЛО Богдан - заслужений майстер спорту України з футзалу (з порушеннями зору), чемпіон Світу з футзалу (Туреччина)

Відео дня

3. ШКВАРЛО Іван - заслужений майстер спорту України з футболу (ДЦП), срібний призер Чемпіонату Світу з футболу ДЦП (Іспанія), срібний призер Міжнародного турніру з футболу ДЦП, (Іспанія)

4. РАДЬ Тарас - майстер спорту України Міжнародного класу (УОРА) з лижних гонок та біатлону, триразовий срібний призер чемпіонату Світу (Канада), чемпіон фіналу Кубку Світу (Японія), володар Кубка Світу, триразовий призер чемпіонату України (ЗРСЦ, с. Яворів)

5. ЗАЗУЛЯК Ольга - майстер спорту України Міжнародного класу з легкої атлетики (ВРФР) чемпіонка Чемпіонату Європи з легкої атлетики в приміщенні (Туреччина), багаторазова призерка чемпіонатів України з легкої атлетики

6. МУРАВСЬКА Руслана - майстер спорту України з легкої атлетики (з порушеннями слуху) бронзова призерка чемпіонату Європи з легкої атлетики (Німеччина), чемпіонка України з легкої атлетики в приміщенні (м. Київ), чемпіонат Світу з легкої атлетики в приміщенні – 4 місце (Естонія)

7. КОНЦЕВИЧ Ольга - кандидат в майстри спорту України з шашок (УОРА), бронзова призерка чемпіонату Європи з шашок – 100 (Польща), чемпіонат Світу – 2019 з шашок – 100 – четверте місце (Польща)

8. СТЕЦЯК Юлія - кандидат в майстри спорту України з голболу (з порушеннями зору) срібна призерка чемпіонату України з голболу (м. Харків), чемпіонат Європи з голболу – 6 місце (Німеччина)

9. МАРТИНОВИЧ Катерина - кандидат в майстри спорту України з голболу (з порушеннями зору), срібна призерка чемпіонату України з голболу (м. Харків), чемпіонат Європи з голболу – 6 місце (Німеччина)

10. БЛОХА Віктор - бронзовий призер чемпіонату Європи з вільної боротьби (з порушеннями слуху) (кадети), (Білорусь)

Найкращими тренерами за підсумками 2019-го обрали:

1. ФЕДОРЧАК Віктор Йосифович - заслужений працівник з фізичної культури та спорту України, Заслужений тренер України з лижних перегонів (спортсмени: Андріїшин А. та Радь Т.)

2. КОТИК Богдан Орестович - тренер з голболу (спортсмени: Мартинович К. та Стецяк Ю.)

3. ШУПТАР Микола Іванович - тренер з боротьби вільної (спортсмен: Блоха В.)

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled Від читача 22:30 В новому мікрорайоні "Північний" жителі кількох будинків можуть залишитись без під'їзної дороги 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські затримали 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками 15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled 14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує 14:10 У Тернополі 19 квітня падав сніг. Яку погоду чекати найближчими днями photo_camera 13:37 На Тернопільщині 19 квітня діятимуть графіки відключення світла для підприємств 13:05 «На щиті» повернувся захисник Сергій Михалко з Почаївської громади. Вічна пам'ять Герою! 12:18 Посмертно шестеро захисників отримали звання «Почесний громадянин міста Тернополя» 11:36 Волонтерка Христина Феціца пояснила, чому вирішила відмовитися від депутатства 11:03 Мобілізація автомобілів: що варто знати про новий закон. Для «20 хвилин» коментує юрист 10:18 Найнижчі пенсії в Україні отримують мешканці Тернопільської області (РЕЙТИНГ) 09:40 Що з реабілітаційним центром на Чумацькій, на який виділяли 8 мільйонів 09:02 Ранкові обстріли Дніпропетровщини. Є загиблі та постраждалі, серед яких — діти 08:01 Чи варто в найближчі дні чекати потепління в Тернополі та області
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up