У Тернополі офіційно завершився футзальний сезон

У Тернополі офіційно завершився футзальний сезон

Чемпіоном Вищої ліги та володарем Кубка ліги стала команда "Агропродсервіс". У Першій лізі переміг "UB-Group", "Озерна" тріумфувала у Другій лізі, а "СЕБН" виграв Третю футзальну лігу.

У футзальному сезоні 2016-2017 року участь взяла рекордна кількість команд – 58. Організатори були змушені організувати одразу чотири ліги. Перші матчі у чемпіонаті відбулися ще у листопаді минулого року. А офіційне закриття сезону відбулося 2 квітня у спорткомплексі "Політехнік".

Цього дня відбулася фінальна гра розіграшу Кубка футзальної ліги, а також нагородження переможців та призерів Першої та Третьої ліг.

- У фіналі Кубка ліги зіграли команди "Агропродсервіс" з Вищої ліги та "Старт" з Першої, - каже голова комітету футзалу обласної федерації футболу Дмитро Андрієшин. – У яскравій боротьбі перемогу святкував "Агропродсервіс" 3:1. Таким чином ця команда здобула такзваний "золотий дубль", ставши чемпіоном Вищої ліги та вигравши Кубок.

Відео дня

У Першій футзальній лізі рівних не було колективу "UB-Group". Друге місце – за "Арсеналом", а третє – у "Вікторії" з Великих Бірок.

- Змагання Першої ліги були не менш інтригуючими, ніж у Вищій, - додає Дмитро Андрієшин. – Приємно у сезоні здивувала команда "Арсенал", яка стала другою та протягом усіх матчів відзначалася непоступливістю та характером. Кращим бомбардиром ліги, власне, став гравець цієї команди – Ігор Квятковський.

Переможцем Трерьої ліги цьогоріч стала команда "СЕБН". "Карітас" та "Вікнарьов" здобули, відповідно, срібні та бронзові медалі ліги.

- Чемпіони ліги – "СЕБН" – уже багато років приймають участь у наших змаганнях, - констатує співрозмовник. – Цього року їм нарешті вдалося святкувати чемпіонство. Найбільше голів за сезон у Третій лізі провів Володимир Турчак з команди "Карітас".

За словами Дмитра Андрієшина, сезон Тернопільської футзальної ліги пройшов доволі успішно. Проте не обійшлося без нюансів.

- Під час гри у футзал на майданчику виникає чимало спірних ситуацій, - каже він. – Інколи їх було доволі важко вирішувати. Помилялися судді, а представники команд проявляли черезмірну емоційність. У наступному сезоні ми хочемо запровадити обов'язково відео-зйомку усіх матчів. Це дозволить вирішувати всі спірні ситуації. Минулі роки ми працювали над кількісним складом учасників. А тепер хочемо працювати над якістю, тобто покращувати організаційні моменти.

До речі, нещодавно срібний призер Тернопільської Вищої футзальної ліги – "ВІГО" взяв участь у Елітному фіналі Аматорської футзальної ліги України.

- "ВІГО" у наших змаганнях претендував на чемпіонство, але у підсумку став другим, - каже Дмитро Андрієшин. – Команда отримала право брати участь у Всеукраїнських змаганнях у Луцьку. Хоча здобути призове місце їм не вдалося, але наші хлопці сповна відчули високий рівень таких змагань.

До речі, у найближчих планах Тернопільської обласної федерації футболу та комітету футзалу є організація літньої футзальної ліги, яка відбуватиметься на відкритих майданчиках Тернополя. А наступний сезон футзальної ліги, організатори традиційно планують розпочати у листопаді.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • Білий Женя

    За них грав тренер Ниви Бадло
  • Білий Женя

    "Агропродсервіс" молодці!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами) 09:30 «На щиті» повертається додому захисник Степан Шумило з Лановеччини 08:50 У Тернополі 28 березня на кількох вулицях тимчасово вимкнули електрику 08:00 Сьогодні, 28 березня: яке сьогодні свято та чим цей день запам’ятався в історії 22:00 На Тернопільщині — штормове попередження 21:00 Монастир на Тернопільщини визнали культурною спадщиною національного значення 20:00 Маленькі кременчани виготовили солодощі для захисників 19:00 У Тернополі відкриють виставку вишитих картин-стацій
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up