Юні санкарі з Тернопільщини здобули медалів на Чемпіонаті України

Юні санкарі з Тернопільщини здобули медалів на Чемпіонаті України

Санкарі Тернопільської обласної школи з зимових видів спорту продемонстрували високий рівень майстерності на чемпіонаті України.

Юні санкарі з Тернопільщини здобули 11 медалей на чемпіонаті України серед юнаків та дівчат групи "В", "С" з санного спорту, який проходив з 12 по 14 березня на санно-бобслейній трасі в м. Сігулда (Латвія).

Про це повідомила директор Тернопільської обласної дитячо-юнацької спортивної школи із зимоивх видів спорту Світлана Крикончук.

Відео дня

В одиночних санях серед юнаків групи "В" чемпіоном став Швед Олександр, 3 місце зайняв Вілівчук Денис. Ще один чемпіонський титул серед дівчат виборола Сикліцька Софія.

Юнаки і дівчата групи "С" також не залишилися без нагород: серед юнаків "срібним" призером став Яремовський Богдан, серед дівчат "срібна" нагорода у Міни Євгенії, а "бронзова" у Гіріної Христини.

В командній гонці групи "В" команда Тернопільської області, яка складалася з учнів обласної ДЮСШ із зимових видів спорту Шведа Олександра, Вілівчука Дениса та Сикліцької Софії зійшла на найвищу сходинку п'єдесталу. А дівчата групи "С" Гіріна Христина та Міна Євгенія зайняли 2 місце.

Також тренери відмітили виступи Грицюка Максима (5 місце) та Січкун Ангеліни (4 місце).

Тренери спортсменів — Світлана Кравчук, Аліна Заряда та Василь Казмірук.

Нагадаємо, раніше «20 хвилин» повідомляли, що юні лижники з Великоберезовицької громади здобули медалі на всеукраїнському Чемпіонаті

 

Читайте також:

Юні лижники з Великоберезовицької громади здобули медалі на всеукраїнському Чемпіонаті

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Володимир Козін

    А трасу в Кременці вже відремонтували де була трагедія? Чи вони і далі на розбитій тренуються?

keyboard_arrow_up