Юні лижники з Великоберезовицької громади здобули медалі на всеукраїнському Чемпіонаті

Юні лижники з Великоберезовицької громади здобули медалі на всеукраїнському Чемпіонаті

Спортсмени гідно представили Тернопільську область, продемонструвавши високі здобутки.

Про це розповіли на сторінці «ДЮСШ-«Олімп» Великоберезовицької громади.

Чемпіонат України з лижних гонок серед юнаків та дівчат відбувався впродовж 2-9 березня на Львівщині. Змагання стало багатим на медалі для наших спортсменів.

Відео дня

Участь у ньому взяли юні лижники закладу «ДЮСШ-«ОЛІМП» Великоберезовицької громади.

Чемпіонами України у спринтерській естафеті серед молодших юнаків стали Любомир Чорний та Максим Ткачук.

Бронзовими призерами чемпіонату України серед середніх юнаків у спринтерській естафеті стали Арсеній Чорний та Дмитро Жирук. Ще одну «бронзову» нагороду чемпіонату України у спринтерській естафеті виборола Софія Іваніцка серед молодших дівчат.

У ТОП-6 найсильніших у спринтерській естафеті на 5 місці фінішувала Софія Трифонюк.

Високими здобутками наші лижники відзначилися також у спринті, кваліфікації вільним стилем. Призерами стали і молодші юнаки. «Срібло» здобув Любомир Чорний. «Бронзу» виборов Максим Ткачук.

Також молодші юнаки серед найкращих у гонці вільним стилем. Срібну нагороду отримав Любомир Чорний. Максим Ткачук фінішував 4-тим. Лише 1,5 секунди розділили спортсмена від подіуму. Також Максим став 4-тим у спринті, кваліфікації та 5-тим у гонці вільним стилем.

У ТОП-6 найсильніших на чемпіонаті у спринті, кваліфікації вільним стилем серед старших дівчат увійшла Софія Яськів, яка фінішувала на 6 місці. Окрім цього спортсменка тричі потрапляла у десятку найкращих.

Наші спортсмени продемонстрували високі результати і неодноразово фінішували у ТОП-10 чемпіонату України у своїх вікових категоріях. Серед найкращих у гонці класичним стилем, спринтах, гонці вільним стилем: юнаки Олег Сушко, Любомир Чорний, Арсеній Чорний, Дмитро Жирук; дівчата Софія Трифонюк та Марія Сивак.

– Пишаємося нашими чемпіонами, призерами та учасниками чемпіонату України з лижних гонок серед юнаків та дівчат! Вітаємо спортсменів та їхніх тренерів: Михайла Кручового, Олега Бунта, Володимира Бутка, Ольгу Підручну. Зичимо нових здобутків та перемог! – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше «20 хвилин» розповідали, що каратисти з Тернопільщини завоювали 10 нагород на Чемпіонаті України. Команда зайняла шосте місце серед спортсменів з 15 регіонів держави.

 

Читайте також:

Спортсмен з Підволочиська здобув «срібло» на Чемпіонаті України з вільної боротьби

Тернопільський рятувальник Михайло Шаблій здобув «золото» у чемпіонаті України з жиму штанги

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Поліна Дайнега

    Молодці ❤️‍🩹

keyboard_arrow_up