Тернополянка зробила кар'єру моделі в Китаї

Тернополянка зробила кар'єру моделі в Китаї
Гарний одяг, макіяж, модні покази, фотосесії. Все це можливо, переконана тернопільська красуня

Робота моделі – не така вже й легка, як видається, переконує дівчина. Однак нині у неї багато можливостей, про які раніше і не мріяла.

- Часто чую: "О, тобі так добре, пройшлася, пофотографувалася, отримала гроші", - розповідає тернополянка Вікторія Титор. – Насправді, все не так просто. Робочий день моделі дуже складний і напружений. Постійні покази, зйомки, кастинги. Це все морально важко витримувати.

Неважливо, чи в тебе щось трапилося, чи ти захворіла або посварилася з хлопцем... Чи, може, життя втратило сенс – це нікого не хвилює, додає модель.

Відео дня
> - Ти повинна посміхатись крізь сльози й бути найкращою, - каже вона. – Щось не влаштовує — до побачення. Або так, або ніяк.

{photo_gallery id=1487|}

22-річна Вікторія Титор - учасниця та переможниця різноманітних конкурсів краси не лише всеукраїнського, але й світового рівня. Нині дівчина працює моделлю в Китаї. Це вже другий її контракт у цій країні. Красуня каже: хоч модельна справа нелегка, та й працювати доводиться далеко від дому, все ж є багато позитиву. До того ж вона здійснила свою дитячу мрію – стати моделлю. Нині Вікторія бере участь у різних показах та фотосесіях для реклами одягу. Індустрія краси дала їм можливість побачити світ. Дівчина побувала в США, Угорщині, Австрії, Польщі, Туреччині.

- Потрібно весь час подорожувати, це розширює світогляд. Адже світ відкриває багато цікавого, - каже вона. - І чим більше людина подорожує і вивчає інші культури, тим більше вона міняється. Та й взагалі всюди чогось навчається.

Корисні знайомства важливі

Нагадаємо, Вікторія Титор увійшла у двадцятку найвродливіших дівчат світу. Дівчина взяла участь престижному конкурсі "Miss 7 Continents-2013", який проходив у Туреччині. Звідти привезла титул "Miss симпатія" та "Miss TV".

Власне, участь у конкурсах краси дала тернополянці багато перспектив та корисних знайомств, які дозволили їй розвиватися як моделі.

Приміром, роботу у Китаї вона знайшла через Київське агентство моделей. Окрім того, допомогли знайомства з впливовими людьми, які були присутні на конкурсах краси. Адже завдяки цьому моделей заносять у бази даних модельних агенцій. А це впливає на розвиток кар’єри, кількість та якість контрактів. Окрім того, моделям пропонують брати участь у конкурсах вищого рівня.

- Мені запропонували представляти Україну на конкурсі Miss Yachting Models International-2013, що відбудеться в Китаї, - каже красуня. – Але, на жаль, мене не відпускають, оскільки я підписала контракт.

Є можливість побачити світ

Вікторія живе і працює у Гонконзі, хоч їй часто доводиться їздити в інші міста. З дівчиною кореспондент спілкувалася через Інтернет.

- Покази, фотосесії, реклама одягу, зйомки відеороликів, презентації авто – це все моя робота, – каже Вікторія. -  Якщо є можливість, а головне — бажання, я раджу використати такий шанс і не хвилюватися. По-перше, це — хороший досвід, покращення фінансового становища. Один із головних мотиваторів – можливість побачити світ.

З роботодавцями Вікторія спілкується англійською, якою вільно володіє. Адже чотири місяці тернополянка була в США за програмою Work&Travel. Окрім роботи, дівчина знайомиться з країною, вивчає культуру китайців. Завдяки роботі в індустрії моди у неї дуже багато одягу.

- Я купую все, що мені подобається, - каже з посмішкою красуня, — і важко зупинитись.

Вікторія Титор вже здійснила багато своїх мрій.

- Все можливо, і всі дороги відкриті, - каже вона. – Для цього потрібні велике бажання і трішки зусиль. Мало що дається просто так, за свої переконання потрібно боротися. Життя - це не ті дні, які минули, а ті, що запам'яталися. Не стійте на місці, рухайтеся, а час сам розставить все на свої місця!

Навчилася радіти життю

Вікторія закінчила україно-нідерландський факультет економічного університету з червоним дипломом. Вона вважає, що освіта потрібна, адже кар’єра моделі - швидкоплинна, а життя - довге.

- У мене з дитинства була мрія працювати моделлю, мене завжди вабила сцена, але батьки спершу ставились скептично до цього, - каже співрозмовниця. - Вони не бачили у цій справі перспектив, але коли я почала заробляти на цьому гроші, вони змінили свою думку. Та все одно вони вважають, що це - моє хобі і що мені потрібно мати серйозний фах. Тому я старалась добре вчитися, поєднуючи це з улюбленим заняттям. Так і минуло п’ять років. Тепер я розумію, що вони були праві. Завдяки батькам я маю вищу освіту міжнародного менеджера. Дякую їм!

Китай - неймовірна країна, а люди - просто дивовижні, додає тернополянка.

- Китайці привітні, завжди посміхаються, вони завжди в русі, хоч і повільні дуже, - каже вона. - Ніколи не зупиняються, постійно щось роблять. Їдять все підряд, жартуючи: "Ми їмо все, що рухається, а що не рухається, ми все одно проштовхнемо і з'їмо". - Сім'я у них - одне ціле. Усі разом снідають, вечеряють за круглим столом. До жінки ставляться, як до квіточки, оберігають і виконують кожну забаганку.

У більшості китайців є домашні улюбленці, продовжує Вікторія. Переважно це – собачки. Їх обожнюють. Тваринка має власний гардероб, який постійно поповнюють різним одягом та взуттям. Крім того, собачкам ще й роблять манікюр та педикюр, фарбують кігті різнокольоровими лаками.

- Чого мене навчив Китай? — перепитує Вікторія. — Коли тут досягають пенсійного віку, життя не закінчується. А в нас, виходячи на пенсію, починають сумувати і готуються до смерті. Тут все по-іншому. Спершу - навчання, сім'я, робота, а коли люди стають старшими, вони починають жити для себе.

Вони, як каже дівчина, ходять на прогулянки, танці, йогу, займаються бойовими мистецтвами, подорожують.

- Прогулюючись парком, можна побачити, як старші люди щось майструють, грають в ігри, малюють, а вечорами групки по 15-20 чоловік танцюють, - додає вона. - Просто надворі, під зоряним небом. Будь-хто може приєднатися чи пройти повз. Це неймовірне відчуття. Китайці просто насолоджуються життям, не скаржаться, а отримують задоволення від простих речей. Можливо, в цьому і є сенс?

Довідка

Вікторія Титор - учасниця конкурсів краси "Перша леді", "Панна Тернополя", "Інтерміс", "Міс Атмосфера України", "Принцеса України", "Княгиня України", де часто здобувала призові місця. Вона отримала титул першої віце-княгині на конкурсі "Княгиня Західної України-2012". А на національному конкурсі "Перша леді-2012" в Одесі дівчина перемогла в номінації "Перша леді. Місія доброї волі".

 

 

 

 

 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (5)
  • Anonymous

    ну це нелегка робота як некрути,вона дівчина а не шахтар,шоб пахати важко,і так нелегко,от це просто наш менталітет людей,шоб написати молодчинка,ми за тебе,шо презентує той самий тернопіль на весь світ то всім краще обісрати її а не підтримати,а потім кажуть шо держава погана,та не держави а такі як ви всі всім недовольні а самі ж за собобю недивляться,які свині і нечистоплотті бездушні!!!ти недивись на то всьо погано,ми за тебе!!!молодець.дякуєм за твій вклад!!!молодець))
  • Anonymous

    знаю її особисто. НЕ стане.
  • Anonymous

    Про нелегку працю моделі нехай розкаже шахтарям в шахті. Кожна робота має свої складнощі, нюанси, радощі і т.д., але найчастіше доводиться читати про те яка ж нелегка робота моделі.
  • Anonymous

    Присутня вища освiта, мiжнародного менеджера.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:01 «У ногу прилетів осколок боєприпаса»: 47-річний захисник з ампутацією проходить реабілітацію у Тернополі 21:03 Мрію повернутия до Тернополя: де зараз американський співак який виступав у центрі міста play_circle_filled photo_camera 20:01 У Тернопільському музеї влаштували Великодню майстерню photo_camera 19:00 По 15 років тюрми присудили трьом депутатам держдуми Від читача 13:58 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 18:15 На «Дружбі» ремонтують аварійні сходи: що змінилося? 17:33 Як в Україні буде відбуватись мобілізація ув'язнених. Пояснює юрист 16:50 Неймовірні магнолії та сакури розквіли в Кременецькому ботанічному саду. Як туди дістатись photo_camera 16:10 У Тернополі засудили екскерівника податкової та його сина, які вимагали 40 тисяч доларів неіснуючого боргу 15:35 В Україні презентували законопроект про відбудову та відновлення 14:53 Видання «20 хвилин» на мапі рекомендованих медіа в Україні. Читайте лише перевірені факти! photo_camera 14:30 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:17 На Тернопільщині — штормове попередження 13:45 У Тернополі виділили майже 2,6 млн гривень на техніку для школярів 13:08 У Тернополі зустріли колону «На щиті» із полеглим Героєм Василем Друзюком (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 12:40 У Тернополі пенсіонерка травмувалась в маршрутці, коли водій раптово пригальмував 12:05 Суддю не каратимуть за перевищення швидкості, а тернопільського поліцейського, який його зупинив — звільнили 11:25 У Тернополі водійка на LEXUS в'їхала у перешкоду прямо перед відділком поліції. Була напідпитку 10:50 У Ланівцях зустрічатимуть кортеж «На Щиті»: загинув Герой Василь Друзюк 10:10 В Україні прогнозують зростання зарплат. Кому на нього розраховувати
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up